Професионални серии за коса 146

• 58 001
  • 809
  •   1
Отговори
# 180
Да, чета и точно за това. Пише, че 5 % за следваща поръчка, но не се активира такава отстъпка.

# 181
  • София
Да, чета и точно за това. Пише, че 5 % за следваща поръчка, но не се активира такава отстъпка.

Кода може да се използва ЕДНОКРАТНО от един клиент.

# 182

При вземане на първата поръчка (лака), ще се активира отстъпка за следващата поръчка. Ако става въпрос за ЗР.

# 183
От един месец използвам термозащитата на лореал про лонгър. Преди две седмици махнах нацъфтели от преди връхчета. Така че не знам все още върши ли си работата. Има чудесен аромат, но върху косата не се задържа.
Конкретно влизам да питам между тези три продукта, от кой мога да очаквам уау блясък. Имам си блясък на косата, но на втория ден след къпането й, сякаш изчезва, или поне не е така, както деня след миенето. Ето ги:

# 184
  • пловдив
Здравейте ,боята Oway само он-лайн ли се предлага ?
Интересувам откъде бих могла евентуално да купя в Пловдив.

# 185
  • София
Здравейте! Имам един бърз въпрос. С руса (изрусена) коса съм и забелязах, че горния пласт ужасно много се е накъсал. (Реве ми се. Косата ми е до кръста,а горния пласт е 10см) Ползвам маската на Лалга, до сега само тя ми действа добре. Искам да поръчам шампоан и балсам на Morocanoil, но се колебая между възстановяващата серия и хидратиращата.
Последно ползвах на Керастас,  серията Resistance, но косата ми беше ужасна след миене. По това съдя, че най-вероятно има нужда от хидратация, а не от протеин. Съвети?

# 186
От един месец използвам термозащитата на лореал про лонгър. Преди две седмици махнах нацъфтели от преди връхчета. Така че не знам все още върши ли си работата. Има чудесен аромат, но върху косата не се задържа.
Конкретно влизам да питам между тези три продукта, от кой мога да очаквам уау блясък. Имам си блясък на косата, но на втория ден след къпането й, сякаш изчезва, или поне не е така, както деня след миенето. Ето ги:

Харесвах едно време спрея в средата. Баш уау не е, но е приятен ❤️

# 187
Пробвай с Шу Уемура
дълбоко хидратиращия тъмно зелена опаковка.

# 188
  • София
Здравейте прекрасни Simple Smile

Днес е страхотно слънчев ден, пък аз реших да се прибера в провинцията и с малката да изкараме там затварянето на градините, че в София няма двор и седенето у дома и висенето по площадките ме убива Grinning
Аз след ужасно, ама ужасно много време най-сетне се постригах. Ами по мои изчисления повече от 30-35 см. отидоха и сега ми е леко. Можеше по-малко да отрежа, но реших, че не съм постригвала така драстично откакто се интересувам от профи козметика, че и от по-рано и нищо няма да ми стане да режа. Малко разнообразие Sunglasses
Мацката, която ме постригва не беше на работа известно време и аз вече бях изгубила търпение и отидох да се пострижа при друг фризьор.
Никога не бях ходила и отзивите ми бяха от позната, но ми направи впечатление, че прави хубави прически и много интересни цветове. Работи с Ревлон. Не съм ползвала Ревлон от..., абе нямам спомен, но някъде преди 10 години и впечатленията са ми никакви точно.
Имам и положителни и не дотам впечатления. Едно от Положителните е, че ми обясни, че гижата за скалпа е много важна, което доста фризьори неглижират. (Тя няма как да знае аз какво знам за грижата за скалпа, така че просто я слушах). Не знам с какво ме изми, може би трябваше да се поинтересувам от любопитство.
Пострига ме добре. Аз исках черта и така ми е косата цялата, с изключение на два кичура отпред, които са с по 2-3 см. по-къси, защото аз обръщам посоката на пътя и не е нито на една страна, постоянно, нито на път. Сложи термозащита на влажна коса, която според мен беше с фиксатор. Изсуши с четка права с много леко извити краища. Прическата се получи добре, имаше обем, но само няколко часа. От опит знам, че при мен дългото изпичане на косата с преса или четка и сешоар смачква обема, който като цяло си имам достатъчно. Лака, който ми сложи фиксира прическата и макар че не сложи много ми лепнеше. Усещаше се на допир и дори след сресване лепнеше и се усещаше. Заради косопада есента и след Ковида имам доста паднала коса и съответно след грижата със Вълшебството за коса страшно много новоизраснали приятели. Е, тези приятели така щръкнаха, че бях като таралеж наострена и още не са се успокоили (постригах се петък).
Не знам дали заради четката, дали заради продуктите, дали заради нещо друго, но косата ми толкова много се наелектризира, че постоянно ми лепнеше по лицето и хвърчеше навсякъде. В един момент я вързах на плитка (която беше супер малка, в сравнение с дължината й преди) и реших проблема. Временно, де. Като я пусна пак хвърчи. Не съм имала наелектризиране от повече от 5-6 години. Дори вече не поддържам продукти против наелектризиране, а преди спрея на Алтерна ми беше постоянно наличен. Между другото не съм го засичала скоро по магазините, а е най-доброто нещо на пазара, което съм ползвала. Стопираше наелектризирането, но и даваше блясък.

В резюме: Добър фризьор, хубава пострижка, чудесно отношение, нормална цена. Може би трябваше да оставя с 10 см. по-дълга косата, но не е драма - ще порасни. Сега дължината е малко под сутиена, а преди беше под кръста. Косата ми беше блестяща, но това изпичане на косъма (тя видя, че ми се начупва косата и сигурно реши, че ще ми се накъдри, ако не я изпече максимално) смачка обема, наелектризира косата и като цяло свали напълно обема. Но фризьора не ми познава косата, та не го отчитам като минус на качествата й. Тя не знае какво знам аз и колко информация имам за продукти и терапии и т.н. Не ми натрапи продукти за домашна грижа, направи подарък маската за коса, тоест не я таксува.
Сега ще направя терапия Олаплекс, а сряда или четвъртък ще се боядисам.

Това е косата ми преди като дължина и сега.
Преди

Сега

Здравейте ,боята Oway само он-лайн ли се предлага ?
Интересувам откъде бих могла евентуално да купя в Пловдив.

Арлен продават Oway боята и те имат физически магазин в Пловдив, потърси в сайта им къде се намира и си купи на място.
Аз съм много доволна от боята и не мисля да я сменям за сега. Казвам за сега, че всеки нов продукт, който грабне вниманието ми ме изкушава. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

—————————-
Назад мернах питане за израстване на нова коса, не просто разтеж на дължина.
Продуктите, които работят за сгъстяване, чрез събуждане на спящи фоликули са Напура Стамиген (като преуош преди къпане), спрея Денсифик и ампулите Денсифик, спрей за стимулиране на фоликулите на Медисютикълс, спрея на Алтерна с червена детелина, Спрея на Ланза, Терапия за укрепване и сгъстяване на косата на Oway (макар че последните три са по-скоро за удебеляване на косъма и оттам сгъстяване).
За мен ампулата на Напура Стамиген е абсолютно незаменима. Заедно с шампоана към нея са абсолютното Must Have на грижата за скалпа. Ампулите и спрея Денсифик също са незаменими, но е добре с тях да се направи една серия от 2-3 месеца ежедневно ползване по 1/2 ампула на ден - напълно достатъчно е и след това да се поддържа налична и да се използва 1-2 седмично.
Основната съставка, която събужда спящите фоликули и оттам сгъстява косата е Сериоксил. Същата съставка я има и в серията Генезис на Керастаз, която я причислява към сериите, които се борят за дълга и гъста коса. От тази серия има ампули е спрей. Аз съм ползвала ампулите, като разделях 1 на 2-3 пъти. Също са страхотни за събуждане на спящите фоликули.

# 189
  • София
Здравейте! Имам един бърз въпрос. С руса (изрусена) коса съм и забелязах, че горния пласт ужасно много се е накъсал. (Реве ми се. Косата ми е до кръста,а горния пласт е 10см) Ползвам маската на Лалга, до сега само тя ми действа добре. Искам да поръчам шампоан и балсам на Morocanoil, но се колебая между възстановяващата серия и хидратиращата.
Последно ползвах на Керастас,  серията Resistance, но косата ми беше ужасна след миене. По това съдя, че най-вероятно има нужда от хидратация, а не от протеин. Съвети?
Според мен косата е напротеинчена, при прекаляване с протеин става такъв ефект а почти всичко изброено е протеин.
Бих предложила шампоан Joico moisture surge + кафявата капачка маска на Marrocan като хидратация

# 190
В fgstyle има -25% на Мароканойл.
Мелисанде, искаш да кажеш, че от напротеинчване може да се накъса косата ли? Flushed ужас ..
Този балсам-маска хидратация или протеин е? Поръчах така или иначе де ..

Магнолия, страхотна нова дължина, супер ти е! Hearts

# 191
  • Някъде там
Магнолия, косата ти е разкошна.
Пак си си Рапунцел дори и минус 30 см коса.
Може ли да направиш сравнение на ампули те Генезис с ампули те на Напура.
Колебая се кои да си поръчам.
Търся отзиви за
Приемам и други предложения за термо защита до 40 лева макс.
Рядко използвам преса.

# 192
Търся отзиви за
Рядко използвам преса.

Относно термозащита бих ви препоръчала Напура. Страшно икономично олио, което не омазнява става за сешоар и преса.

# 193
Търся отзиви за
Рядко използвам преса.

И аз рядко ползвам преса,но ми препоръчаха в Златна рибка тази мъгла. От начало се усеща на пипане леко като лепкава,но след като се изправя с пресата и косата е подредена и няма помен от това “усещане”. Но като я изхабя (някога в бъдеще) ще си взема Напура Simple Smile

# 194
Арлен имат 30% на Джойко.
Аз не съм ползвала нищо тяхно до сега.
Но ги хвалите много и няма как да оставя това така. Колебая се между Defy Damage и HydraSplash Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт