Професионални серии за коса 146

• 57 957
  • 809
  •   1
Отговори
# 270
Нямаше да пиша нищо за Рибата, ма днес я избиха (рибата, де) 😁😁😁 Попитах за двете блондински маски на Керастаз и крема от серията (сравнение). Отговорът беше да си купя маска Лалга и крем без отмиване на Макадамия 😁🤦‍♀️🤦‍♀️
Ни съм питала и проявила интерес към тези продукти, най-малкото не съм описала косата си. Сравнение на Керастаз нямаше, направо ме хвърлиха към Лалга и крема Макадамия, който по спомени за косата ми не беше нищо особено 😁😁

# 271
Аз съм имам подобно изпълнение с Агора бюти. Аз ги питам за хидратиращия шампоан на CHI, те ми казват да си взема на Lanza еди си коя пълна серия на стойност 100 и кусур лева, щото била си заслужавала повче. 😂
Де го чукаш, де се пука.

# 272
Имат таргети, които гонят. И съм забелязала че най- често това са Макадамия, Ланза, Меди и Лакме.

# 273
Много благодаря за препоръката, Lorinda ✌️

От къде си купуваш спрея с коприва? Леснодпстъпен ли е?
Lale_Lili,
Домашно направена копривена вода/ първата поникнала пресна коприва/от няколко шепи коприва се пуска в около 0.500 вряща вода за няколко минути. Оставям да се накисне и изтине,прецеждам и слагам в спрей и в хладилника.
Видях,че има и в Амазон.

# 274
Момичета нещо да препоръчате за начални фази на мъжко оплешивяване подходящо при чувствителен скалп склонен към пърхут.

# 275
По-назад Магнолия беше дала линк за флорална вода от Жасмин и Лимон. Та във въпросния сайт имаше и от коприва.

# 276
  • Варна
Руса Мама Grinning ама той Керастаз си се продава така или иначе,а куцата партида на лалга сигурно залежава та трябва да се разтиква както и проклетото лакме и някой трудно продаваеми продукти на макадамия...... Не го разбирам това с таргетите точно в тая сфера - честно.
За крема и аз чакам сравнение с нормалния. Само него нямам от всичко блондинско Grinning.

# 277
VanessaDE,
Вдигнала бях мерника на серията, но при мен сега се задава Великден и ще изчакам да мине малко време, за да мога да си получа поръчките в удобно за мен време. Формулата е адски обещаваща и подозирам, че действително ще работи.
Повече ми грабна интереса системата, която ще е в салоните и още не съм намерила къде да поръчам:

Също и чакам още нещо уж революционно, по което са почнали да припадат фризьорите и ако прави това, което обещава, ще е прекрасно:

Руса-Мамма,
На нощния серум ли казваш крем? Ако е на него, той е същият като стария, но е за по-чувствителни и измъчени коси. Има двойно повече силикони в състава си. Ако на стария действието е 1, на новия е 2. Хидратира повече, но не бих казала, че прави нещо забележително. Спокойно може да заспи човек и без него. Аз очаквах да напоява повече. За пристрастените към аромати, ще е приятен.

# 278
Момичета нещо да препоръчате за начални фази на мъжко оплешивяване подходящо при чувствителен скалп склонен към пърхут.
Мъжът ми е с чувствителен скалп и пърхот. Смени безброй Ш през годините. Най-доволен е от Ducray Kelual DS, като го редува с  
Ш Nanogen 5 in 1 за превенция на оредяването, но самият той няма такова.
Знам, че при мъжете е различно, но от личен опит мога да споделя какво помага:  масажи (в YouTube има различни техники за масаж, ето един пример

https://youtu.be/kOA9Giz2JMY

, както и прилагането на ампули - прочете за Стемоксидин и  Миноксидил (различни съставки са). Първата е разработка на Лореал и изследванията доказващи нейната ефикасност са на самата компания производител, докато за Миноксидила има доста независими изследвания доказващи ефикасност, но си има и доста особености. Aminexil (отново на Лореал) е подобна на Minoxidil, но без страничните ефекти. Етеричното масло от розмарин също е много добро и дава резултат при редовна употреба. Чела съм на различни места, че го сравняват с Миноксидила като ефект.  Пиша го, за да може да прочетете допълнителна информация и ако прецени да ползва ампули/серуми и мазила да е запознат с тези съставки и коя да избере, особено след като е с чувствителен скалп.
За балансираното хранене, редуциране и техники за справяване със стреса, мисля че е ясно. Успех!

# 279
Имат таргети, които гонят. И съм забелязала че най- често това са Макадамия, Ланза, Меди и Лакме.
В България да гониш таргет на Ланза разбирам,ама на Медисютикалс...трябва да си много зле в маркетинга или цените ти да са хипер неадекватни,при условие,че нямаш конкуренти на пазара.Рибите, каквито и ще да са,имат доста добри цени на Меди,факт. Че им куца маркетинга...втори факт...Лакме и Макадамия сигурно са най-продаваните им продукти,но и пазара е доста широк
Бях чела,че от Напура имат изискване,да има един единствен представител на марката за определена държава и да покриват определен таргет .Дали Рибите покриват таргета...можем сами да си отговорим,щом няма напън за продажби.Естествено са и единствен представител на марката за БГ...

Аня системата за салони не се и надявам да дойде скоро при нас.Ще следя Ибей и Амазон но, трудно или с безумна доставка Confused То и при нас е Великден сега,но аз вече поръчах предварително маската Олаплекс,нищо че още не е в доставка,да се презастраховам
Тая марка Лореал не знам защо, все ми бяга от полезрението,никак не могат да ме грабнат нещо.Ще погледна сега революционната серия

Редактирам се.Разгледах за какво иде реч.Хм,за мен не е никак обещаваща честно казано.Ще вади металите от косата,ми то и оцета ги вади,по тази логика и серията на Редкен ще ги извади...Лореал груп май ни взема за баламурници Joy
Попаднах на една статия свързана със серията(вероятно спонсорирана от Лорел),която описва количеството на метали във водата в различните държави.Германия е на първа позиция,при условие,че ние ползваме най-чистата вода Rolling Eyes Русия на последните места...сещам се за приказката за киселото грозде Grinning

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 00:03 от VanessaDE

# 280
  • София
Магнолия, розовите или зелените ампули на Матрикс имаш в предвид?
Разовите, те зелените са против косопад с Аминексил. Ето тези https://www.notino.bg/matrix/biolage-advanced-fulldensity-grizha … totata-na-kosata/

Аз съм установила нещо полезно за Нотино. Споделям го с риск да постъпят като рибката JoyJoyJoy 
Когато нещо ми допадне на промоционална цена, но не ми се купува точно сега, но принципно ще го купя по-нататък просто го добавям в кошницата ми в единия от двата ми профила. И от двата пазарувам редовно. Продукта стои на намалената цена в кошницата, дори когато цената вече му е по-висока. Така понякога от няколко различни промоции ми стоят продукти и когато реша ги поръчвам. Сега например бях прибавила на Алтерна Анти Фриз шампоан и Крем. Преди имаха голямо намаление и цената им беше по 32 лева. Още стояха на тази цена в кошницата ми, а иначе сега цената им беше по 54 лева.

Coco Milk Атомче те е посъветвала много добре. Присъединявам се и аз към нейните съвети. Мъжкото оплешивяване реално е нещо трудно обратимо, но поне може да се забави максимално.

Аня Филипова и аз съм хвърлила око на тези две професионални терапии, та ако ги мернеш от къде да се сдобием с тях, казвай Heart Редкен имат много добри серии. Редкен Екстрийм е страхотна серия, прилича страшно много на стария Архитект на Керастаз.

—————-
Като дтана на въпрос за елстисайзър и Рибите, те май днес ми пратиха мейл в кокто пише че елсатисайзъра се използва като нощна маска на косата. Някой правил ли е такова нещо?

Еластисайзъра най-добре действа точно като нощна терапия. Колкото повече се стои с него, толкова по-добре. Аз когато правя Еластисайзера терапия или Олаплекс терапия измивам еднократно косата със лек шампоан за да почистя от фиксатори и замърсявания като прах и смог за да се поеме добре терапията от косата. Подсушавям много добре и на влажна коса слагам Еластисайзъра и Олаплекс. На страницата ми съм писала много подробно за Еластисайзъра. Лично аз много го харесвам и винаги го поддържам. Различните разновидности на Еластисайзъра, като нар, кокос, нероли, по скоро ароматизират без съществено да променят действието му.

За блясък на косата аз лично използвам Алтерна Бамбук спрей олио мъгла за блясък, но не мога да го намеря налично за да го покажа, на Sexy Hair спрей за блясък от серията Смуут https://makeup.bg/product/147845/ също така и този крем на Алтерна https://www.parfimo.bg/alterna-bamboo-shine-silk-sleek-brillianc … a-za-jeni-125-ml/ има малки блестящи частички, но не е натрапчиво, а много приятно и дава блясък и косата е хидратирана.

# 281
Момичета, какво ви е мнението за парфюма за коса на Alfaparf, Sublime water?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 12:11 от Ani888

# 282
Добро утро момичета, след някой ден ще стане месец от както ползвам шампоани те на Nugella&Sule, маската и ампулите, но понеже не разбирам какви са  протеинови, хидратиращи или балансирани, а ги редувам двата шампоана Ви моля за помощ ако може да ми помогнете. За финиш слагам от олиото на milkshake. Понеже като Ви чета казахте, че трябва да се запечатва. Но не знам дали изборът ми е правилен Thinking

# 283
Здравейте момичета,

Имам нужда от съвет с какво да започна . Явно скалпа ми е чувствителен , защото на втори ден от измиване започва да сърби и пари и се сипе бял прах, не знам пърхут или от пресушаване. Купих биошампоан https://shop.lillydrogerie.bg/400ml-520446, но нещата не се променят само косата стана мека, но продължава да изглежда като метла.
Също така доста оредя и опада през последните години. Мога ли да започна с тези розови ампули на Матрикс или направо Напура да взема. Също така ще пробвам и с вода от безсмъртниче, в каква последоватеност също ако може да предложите
Ще съм благодаряна за всякакви съвети и насоки.

# 284
Магнолия, това за кошницата в Нотино и аз го правя /споменавано е и тук/, но около Коледа когато бяха пуснали комплектите на Керастаз, сложих един и след не мога да кажа точно колко време ми я изпразниха. Rolling Eyes
Така че може да те изненадат някой ден. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт