Професионални серии за коса 146

• 57 911
  • 809
  •   1
Отговори
# 330
Момичета спите ли на калъфки от коприна?
Влезна ми тази муха в главата и сега търся да си купя такава калъфка.
Ако щеш вярвай, но от няколко дни го мисля това... Май в English home, съм виждала копринени калъфки.
Знаете ли други места, където продават?

Намерих тези два магазина, но цената е висока. Става въпрос за едностранни калъфки и 60 лева за 1 брой ми е скъпо сега и затова реших вас да попитам от къде се снабдявате с такива калъфки и дали не знаете по-евтини места.

https://homeslinen.com/bg/product/i6932?fbclid=IwAR013Flf17F79kM … WWvo0rQTCEcHaEleU

https://www.amazon.co.uk/LILYSILK-Pillowcase-Underside-Hypoaller … oduct_top?ie=UTF8

Аз си купувам плат, подбирам си цветове, които ми харесва, избирам самата коприна и нося на шивачка. Тя шие по размерите на възглавниците ми и всичко приляга точно. Много съм доволна, всичко ми излиза много по - малко от 60 лв, а аз си избирам цветовете, има богат избор и качеството на материала. Не съм сигурна че по сайтовете използват най-качествения. От остатъците пък ми прави скрънчита Hug

Дали има ефект не мога да кажа. По същото време започнах са спя с protective hairstyles и има голяма разлика в косата ми откъм фриз и цялостния външен вид на косата. От кое е обаче не знам, може би комбинация.

П.С Аз обмислям и тюрбан да си направя или някаква шапка.

# 331
Беше ми влязла и на мен по едно време мухата за копринена калъфка, ама пусто много са грозни... 😁 Не мога да се примиря с това.
Някъде мога ли да намеря травъл опаковки на Джойко хидра сплаш ш и б?

# 332
В Арлен има промоция на Oway😎
Кажете дали терапията им за сгъстяване омазнява косата,че съм й хвърлила око?

# 333
Момичета, според вас как ще се отрази еластисайзерът на нетретираната ми коса, аз не се боядисвам, не използвам сешоар и преси за коса?

# 334
Да спя. Чудесен е ефекта. По толкова са 60 лв. Скапват се бързо при това и трябват нови 60 лв. Но ефекта върху косата и особено бръчките на лицето е добър.

Densi, горе-долу какъв е периодът на смяна?
6 месеца, или по-малко?

# 335
Аз също не виждам блясък от клетката майка вкъщи,в салона беше мн хубава косата,и аз си купувам копринен плат и шия,а щях да ви питам ,имам филтър на душа ,но не ми пречиства ,искам да ми препоръчате от къде да си взимам само патрон ,може и по скъп ,даже може направо нов ,но пак за душ слушалка ,че мъжа ми тъкмо го преживя да го гледа ,и няма да иска да монтира другаде.

# 336
  • Някъде по Дунава
Ако щеш вярвай, но от няколко дни го мисля това... Май в English home, съм виждала копринени калъфки.

Намерих тези два магазина, но цената е висока. Става въпрос за едностранни калъфки и 60 лева за 1 брой ми е скъпо сега и затова реших вас да попитам от къде се снабдявате с такива калъфки и дали не знаете по-евтини места.

https://homeslinen.com/bg/product/i6932?fbclid=IwAR013Flf17F79kM … WWvo0rQTCEcHaEleU

https://www.amazon.co.uk/LILYSILK-Pillowcase-Underside-Hypoaller … oduct_top?ie=UTF8

Аз си купувам плат, подбирам си цветове, които ми харесва, избирам самата коприна и нося на шивачка. Тя шие по размерите на възглавниците ми и всичко приляга точно. Много съм доволна, всичко ми излиза много по - малко от 60 лв, а аз си избирам цветовете, има богат избор и качеството на материала. Не съм сигурна че по сайтовете използват най-качествения. От остатъците пък ми прави скрънчита Hug

Дали има ефект не мога да кажа. По същото време започнах са спя с protective hairstyles и има голяма разлика в косата ми откъм фриз и цялостния външен вид на косата. От кое е обаче не знам, може би комбинация.

Моля сподели повече за тези protective hairstyles. И откъде  купуваш плат за калъфки?

# 337
Да спя. Чудесен е ефекта. По толкова са 60 лв. Скапват се бързо при това и трябват нови 60 лв. Но ефекта върху косата и особено бръчките на лицето е добър.

Densi, горе-долу какъв е периодът на смяна?
6 месеца, или по-малко?
Да около 6 месеца, зависи от качеството на коприната и цвета, както и дали носиш обици, защото те издърпват много влакна. Аз ползвам черна коприна и свалям всички бижута.

# 338

Моля сподели повече за тези protective hairstyles. И откъде  купуваш плат за калъфки?

Естествена коприна се намира онлайн като цените варират много. В Какаду също има, намирала съм и в по-малки магазинчета за платове. Важно е само да внимавате да не ви продадът сатен.
Идеята на “защитните прически” е да предпазват косата от триене. Необходимо е връхчетата да бъдат подпъхнати и прибрани, тъй като те са най-уаязвимата част на косата. Намалявайки триенето на дължините би трябвало да намали и фриза. Освен това по този начин се задържа влагата в косата и съответно е подходящо за сухи коси.
Други бонуси са, че се получава хубав обем, а при мен кичурите се завиват много приятно , дори се получават хубави букли.
Важно е да се използват щадящи аксесоари за захващане и да няма никакво стягане, дърпане, опъване и тн на косата.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 17:03 от Pinki

# 339
  • Пловдив
Какво представляват тези "защитни прически"?Като потърся в Гугъл не ми излиза нищо смислено.

# 340
  • Някъде там
Здравейте, влизам отново с въпрос Blush.
Имам записан час за боя, мога да избирам между Монтибело и Ланза за боя, вия коя бихте препоръчали?
И също така да попитам кератиноватс терапия на Ланза преди боя или след боя е по добре да се направи?

# 341
Какво представляват тези "защитни прически"?Като потърся в Гугъл не ми излиза нищо смислено.

Опитайте с protective hairstyles for sleeping или protective hairstyles for straight hair.
Давам линкове за няколко статии и ютуб клипчета:

# 342
  • на земята
Ще помоля за малко помощ,все от тук взимам съвети за косата си,за което благодаря за темата и на всички,които пишат тук.
От известно време косата ми се сплексва и много бързо се омазнява,за обем да не говоря,но той не е важен толкова,колкото косата на втория ден се слепва за скалпа.
Чудя се с кое прекалявам ,с хидратация или с протеина,нещо бъркам някъде,много олио ли слагам,термото ли идея нямам,моля за малко съвети примемам всякакви.
Използвам и редувам тези продукти:
1.  Kerastase Bain Satin 1 Irisome
2.Kerastase Bain Extentioniste
3.Kerastase Genesis Bain за тънка коса
4.Термозащитен спрей против накъсване 150 мл Kerastase Genesis Defense
5.Олио за финиш на Керастаз отново.
Къде бъркам?Дайте ми предложение,какво да сменя?
Благодаря ви много

# 343
Момичета,
В Нотино има Matrix total results high amplify shine rinse - с ламеларната технология на Лореал, която използват в Керастаз  K-water и Elvive 8 seconds wonder water.  Цената е 18,50. + БД. Аз си поръчах 🙂

# 344
  • София
Копринените калъфки са нещо много хубаво и приятно и за лицето;) Аз купувам също плат. Предпочитам сатенена коприна, защото суровата ми е малко груба. Не спя с  бижута и не съм установила колко време ми издържат, защото имам няколко и сменям. Аз купувам от Какаду, защото цената е най-добра - дори рокли съм си шила от коприна от там. Има много хубави, но избора е малък.

Жижи, на знам какво да ти препоръчам да си вземеш, но като цяло всеки един продукт е възможно да ти действа добре или зле. Затова, ако може проба или по-малък размер продукт да пробваш, преди да купиш пълноразмерен.
Аз за хубава протеинова серия винаги препоръчвам Напура кератиновата серия 9.  https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavashti  Цената е добра, особено за качеството. Аз много я харесвам и доста момичета от групата я харесват. Друга, която е хубава серия е Алтерна Репеър, също и Терапист на Керастаз, Лореал Профайбър - Синята серия мисля е подходящата за теб. Хидратацията на Филип Кингсли е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт