Професионални серии за коса 146

• 57 879
  • 809
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,  пак ще попитам. Дайте отзиви за Ш и Б/М на Джойко за изрусена, в сравнително добро състояние коса. Искам повече блясък.

# 451
За блясък на такава руса коса с кичури бях много доволна от този флуид на Керастаз
Скрит текст:

# 452
MissChanandlerBong имам го. Имам на Керастаз почти пълните серии на:
Densifique
Chroma rich
Architect
Hronologiste
Утре ще пробвам термото Cicaplasme.  Единствения проблем с Керастаз е, че  първия ден косата е много добре,  втория-долу горе и след това гадна.Четох, че Joico са на същото ниво.
Открих в един белгийски сайт много добри цени и ми се искаше да пробвам. А и са по-бюджетни.

# 453
  • Чукарландия
Момичета, има ли я заредена някъде из българските сайтове серията Redken Extreme Bleach Recovery? 🤗

# 454
lora_1 и двете серии на Джойко които си показала дават блясък,но не този който търсиш.
Не съм съгласна,че Джойко е на нивото на Керастаз.Двете марки са различни,Джойко са по-меки и щадящи,а Керастаз са по-хард.
Да не ставам досадна,но за блясък си вземи концентрата и крема Redken Extreme Bleach Recovery.На моята къдрава,изрусена коса дават кристален блясък

# 455
lora_1,
Кой е този сайт, за който споменаваш?

BBeLLa,
Все още не е налична серията в България.

# 456
lora_1 и двете серии на Джойко които си показала дават блясък,но не този който търсиш.
Не съм съгласна,че Джойко е на нивото на Керастаз.Двете марки са различни,Джойко са по-меки и щадящи,а Керастаз са по-хард.
Да не ставам досадна,но за блясък си вземи концентрата и крема Redken Extreme Bleach Recovery.На моята къдрава,изрусена коса дават кристален блясък
Внеса, поръчах ги и двата. Към сряда ще пристигнат и ще дам отзиви. Но не купих шампоана. С какъв шампоан мога да ги съчетая?
Аня, тези ги поръчах от HBB24.be, а в Parfumdreams.be има много видове джойко по 4 евро. Но аз живея в Белгия, не знам как е с доставката до Бг.

# 457
lora_1, въпреки, че не съм руса (ниво 7, редовно боядисвана, нормална гъстота, фин косъм, дължина до средата на гърдите, чувствителен скалп)- мисля, че ще ти хареса това олио Kerastase:

https://www.arlen.bg/product/11259/izglazhdasht-eliksir-za-nepok … -relax-100ml.html

Мия косата си през ден, на мокра коса слагам флуида за блясък, който и ти използваш + Нектар термик, а на суха, както и на следващия ден показаното в линка ⬆. Лично за мен това са най- добрите продукти за блясък, но за да не изреждам и други слагам снимка на повечето от продуктите ми, които наскоро редуцирах, тъй като положението излизаше извън контрол и оставих предимно нещата, които използвам често и подновявам редовно:

Скрит текст:

Моята коса не харесва Joico- нито хидратиращата (старата), нито K- pak 🙄

Някоя от вас да има опит с новия сух шампоан на Kerastase? Основно ме интересува поносимостта върху скалпа и евентуално сравнение с РК one more day 😊

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 16:10 от Chihuahuas Mom

# 458
  • Чукарландия
Chihuahuas Mom, линка не се отваря. За това олио ли говориш?
На суха коса поема ли?
Скрит текст:

# 459
Chihuahuas Mom, линка не се отваря. За това олио ли говориш?
На суха коса поема ли?
Скрит текст:

Да, за него става въпрос. Смених линка и би трябвало вече да се вижда 😊
Ползвам го предимно на суха коса- след сешоар и на следващия ден, защото живея в град с доста влага... За мен е чудесно! Въпреки, че съм с фин косъм и очаквах да утежни нямам проблеми. Размазвам една помпичка по дланите, навеждам главата надолу и нанасям по дължините. Попива сравнително бързо и след него косата е много жива, лъскава, лесно се прокарват пръсти през нея- както казах: любимо ми е напоследък и почти не посягам към друго 🤗

Но, ако имате възможност за проба преди покупка би било добре, защото все пак всяка коса реагира по различен начин на продуктите...

# 460
На мен много ми хареса коприната на Биосилк с ванилия. Не ми омазнява, а съм с фин косъм, приглажда и подхранва, мирише страхотно. Подарък ми беше от рибката.

# 461
Някой има ли отзиви за тези продукти: https://www.zlatnaribka.com/joc

# 462
Chihuahuas Мom леле каква колекцийка Hushed
И на мен ми се струва,че това олийце ще свърши  добра работа. На следващата поръчка ще си го взема и ще пиша отзиви.
Висенето тук ми се отразява зле на бюджета, но откакто се запалих по профи продуктите  (1 година) определено косата ми е в по-добро състояние. Вече забравих и пресата. Само цвета не докарвам напълно, но това е за една друга тема.

# 463
lora_1, искрено се надявам да ти хареса 😊 Но, все пак, ако имаш възможност го пробвай в някой салон! В моята глава си имам сравнение за всичко- Oleo Relax олиото ми прилича на флуида за блясък, като консистенция, но една идея по- силничко. Същевременно е една идея по- леко от класическия еликсир на Керастаз. Еликсирът е и леко по- лепнещ- на моята коса се образува и някакъв филм, също така косата ми не поема и цялото количество от една помпичка, с него внимавам, защото и една капка в повече може да направи косата ми на клечки. С Олео релакс такива проблеми нямам! Косата си поема всичко и е наистина страхотна! За няколко месеца, с по една помпичка на ден- скоро ще го подновявам 😊

Използвам професионална козметика още от ученичка (вече над 15 години, да не кажа и повече, че ще си припомня, колко бързо лети времето), откакто за първи път в горните класове направих грешката да боядисам руса косата си, която беше до кръста, естествена, пепелива седмица.... ех... Още тогава започнах с редуването на серии, купуването и изпробването на продукти. За съжаление съм доста алергична, скалпът ми с годините стана все по- чувствителен и затова с шампоаните съм много внимателна, но не и с всички останали продукти 😂 Същото е и положението с бялата и декоративната козметика 🙄 Но това е мания, която ми доставя удоволствие, а и с времето, отделено за мен си почивам, разсейвам, чувствам се по- добре, виждайки резултатите, така че приеми, че това е твоята доза релакс 😉

Скоро пробвах ампулите на Nashi- filler therapy lifting express. Използвах ги директно след шампоан и ме изненадаха приятно- разплитат и дават приятен блясък, косата е напоена и жива. Само ароматът ми е малко, като на боя за коса, но носове всякакви, а моят е странно капризен 😀

https://www.arlen.bg/product/4535/ekspresen-lifting-serum-za-suh … -express-8ml.html

Друго, за което се сещам е лосионът за блясък на Лореал, от серията за боядисана коса. Само внимавайте- доста щипе, дори и да имате микроскопично нараняване по кожата. Но с това съдържание на алкохол не е за честа употреба, научих го по трудния начин още с К water на Kerastase, който ми пресушаваше дължините при честа употреба:

https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/vitamino-color- … lor-acidic-sealer

Блясъкът на по- тъмна коса е по- лесно постижим, но е възможен и при много светло руси коси. Казвам го от собствен опит. Косата трябва да е балансирана и да познаваш нуждите й, след това всичко се получава- търпение, подходящи продукти и желание се иска 😊

P.S.
Тук има дами с по- големи колекции, да не кажа, че почти всяка втора е така 😂  На първо четене се сещам за Magnolia и Агента... по спомени и снимки 🤩

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 01:21 от Chihuahuas Mom

# 464
lora_1 аз ги ползвам след протеинов или балансиран,хидратиращ Ш така или иначе ползвам много рядко.Шампоана не ти го препоръчах защото е доста силен,на мен ми замазва косата.Мисля да го пробвам като втори Ш след Дензифик,за да не го изхвърлям.
От Парфюмдриймс доставката над 20евро е безплатна,за нашия район,с превозвач до БГ не е проблем.Сега чакам поръчка от тях,но мнооого бавна този път,все едно от Испания пристигат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт