Професионални серии за коса 146

• 57 842
  • 809
  •   1
Отговори
# 510
Mamma ,не само олаплекс 3 ,а заложи и на 1 и 2 или поне дозички колорплекс на първо време ,и говоря от личен опит не се разочаровай първия месец, аз бях много зле викам си край изгоря скъсявам я ,да ама после съжалих ,сега китосвам и продължавам да изсветлявам, исках да попитам ,подарих на свеки макадамия rich repair, искам да й  взема друга серия да сменя ,че косата й е суха метла сега,иначе е на черта с 99 % бяла коса ,боядисваме руса ниво 7 ,с дрогерийна боя .Моля за съвет

# 511
  • Пловдив
*dreamer*,
Пробвай с балсам Philip Kingsley Moisture Balancing. Той освен за всякакъв вид коса, е подходящ и за деца с дълга коса.

Благодаря! Имам една мостра в къщи.

# 512
Днес косата ми е още по мека след терапията на елевен.
Показвам снимка с предна камера без светкавица, направо ми е копринена, отдавна не съм си харесвала косата толкова много.

Бялсъка е супер.
Като споменах блясък мисля да взема ламиниращата вода на Матрикс Simple Smile
Страхотна си!
Каква е тази вода? Не я намирам в нета или не я търся правилно. Simple Smile

# 513
Mamma Defy Damage е много хубава серия,но е балансирана.Joico няма силен протеин,освен K-Pak,но пак с резерви.Терапист е хубава идея,но аз специално не мога да ползвам шампоана редовно,замазва ми косата,не знам как ще е при теб.Но можеш да го замениш с Архитект да речем.
Моите фаворити съм ги споменавала много пъти,Афоджи двустъпковия реконструктор и Шварцкопф Файбър форс(шампоан,маска,термо и терапия).Освен това,са едни от най-бюджетните продукти.
На Лореал не съм ги ползвала,не мога да дам мнение
Относно плекс,да,тройката не е достатъчна,особено ако не ползваш силен протеин.Аз заглеждам отдавна плекса на Джойко,обаче тази стъпка 1 под формата на спрей ми се вижда много неикономична,фъс-фъс и ще свърши Grinning ще се наканя някой ден да го пробвам,не е и твърде скъп

# 514
Много благодаря за насоките, ориентирах се поне малко с какво са започна.
Отдавана гледам Афоджи, това ли имаш предвид:
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … n-2-minute-473-ml
Или https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-terapiya-i-vazstanov … ep-protein-118-ml
Ако е второто, не ми става много ясно как се използва? Може ли да ми обясниш 😀

# 515
Много благодаря за насоките, ориентирах се поне малко с какво са започна.
Отдавана гледам Афоджи, това ли имаш предвид:
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … n-2-minute-473-ml
Или https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-terapiya-i-vazstanov … ep-protein-118-ml
Ако е второто, не ми става много ясно как се използва? Може ли да ми обясниш 😀
Първото. И аз гласувам с две ръце за него. Много ефикасен протеин, лесно се използва.  На мен ми спаси косата, когато беше супер изтощена от третиране. Не е лошо да го съчетаеш с шампоана от същата серия.  Добър е и доста икономичен.

# 516
Пробвах Redken Acidic Perfecting Concentrate Leave In-Treatment и го намирам за сполучлив продукт. Доколкото разбирам, ефект от него може да се очаква при продължително ползване. От първо нанасяне (и засега единствено), без никакви други финиши, мога да кажа, че завърта доволно къдрици. Не е тежък, не виждам блясък и не успя да обере фриз, но косата на пипане е страхотна.

VanessaDE,
Съчетах го с Pro Longer, като нарочно не сложих преуош, а само Ш и М. Ползвах само сешоар, без никакви четки, кремът си дава стегнато усещане и подреденост. Хареса ми. За моите нужди е напълно достатъчен и не бих мазала с друго преди или след него.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 06:41 от Аня Филипова 649504

# 517
Аня Филипова- страхотен блясък!
Момичета,някой ползвал ли е серията Joico blond life ( ш+м)?

# 518
Момичета, а ДПШ бихте ли препоръчали и боя с добро покритие на белите коси?

# 519
Аз съм с Пермес.

# 520
Здравейте момичета,  наскоро ви открих и съм много щастлива.  Доста полезни неща прочетох.
Имам следния въпрос,  надявам се на съвети. Косата ми се омазнява много бързо. Трябва да я мия всеки ден. , успявам да я мия през ден като използвам сух шампоан. И на втория ден пак е като залепена за скалпа и сух и не е жива и мека като след къпане. Вмомента използвам
1.шампоан за възстановяване на Alter с хайвер
2. Балсама за обем пак с хайвер
3. Mi amante  и олиото на Alpha parf.
Провала съм шампоана за мазна коса на Loreal от Profiber  серията,шампоана на Alfaprf, шампоана на Estell и още хиляди варианти от по евтините серии и ефект няма.
Дали някой може да даде съвет за действаш продукт. Не искам да я мия 1 път в седмицата , но поне през ден или два без сух шампоан.
Благодаря ви предварително за отделеното време Simple Smile

# 521
  • София
Аня страхотна коса и цвят! Много ми харесва. Напоследък и моята коса започва отново да се къдри.

Много ми е странно още късата коса Stuck Out Tongue Winking Eye Първия път след измиване пльокнах толкова много финиш, че косата започна да лепне. Вече се научих да слагам наполовина от преди.

Много ми е любопитна боята на Джойко и макар че Oway много си ми харесва, се изкушавам да я пробвам. Нещо се отплесвам с тези оцветители и ми става много тъмна косата и трябва да измия 3-4 пъти за да поизсветлее. При мен виолетовия коректор докара червено на косата, та вече няма да го ползвам. Той си е за блондита, защото тушира точно жълтото, а моята коса няма жълто.

Steliqna мазния скалп не се “лекува” с шампоан, просто трябва търпение и повече усилия. Когато има такъв проблем честото миене само го задълбочава. Напура имат една много хубава серия детоксикираща - точно за такъв проблем. https://www.zlatnaribka.com/za-mazna-kosa
Аз веднъж на 2 месеца ползвам от тази серия ампула за почистване на скалпа, но ти можеш да вземеш и двата шампоана и да ги редуваш, а ампула и от двата вида - почистваща и за мазен скалп и да редуваш тях също.
Всичко на тази марка е много добро, а за цената си - направо незаменимо. Косата след почистващата ампула се усеща видимо олекотена. Не съм ползвала шампоана и ампулата за мазен скалп, защото моя не е, но съм сигурна че са много добри, както всичко на марката.

# 522
  • Някъде по Дунава

Напура имат една много хубава серия детоксикираща - точно за такъв проблем. https://www.zlatnaribka.com/za-mazna-kosa

Магнолия, дали тази серия е подходяща за тинейджър.

# 523
  • Велико Търново
Аз мисля да взема двата шампоана и от ампулите за моята тийнеджърка /14 год. /. Много започна да й се омазнява косата, през ден я мие - в момента със себорегулиращ шампоан на Oway, като след това ползва терапията против косопад и за сгъстяване на косата, пак на Oway. Притеснявам се, защото имам чувството, че косата и за 1-2 години сякаш наполовина остана, съдя по това каква дебела опашка имаше и връзваше с две премятания на ластика, а сега три пъти замята и пак опашлето е тъничко.

# 524
Аз мисля да взема двата шампоана и от ампулите за моята тийнеджърка /14 год. /. Много започна да й се омазнява косата, през ден я мие - в момента със себорегулиращ шампоан на Oway, като след това ползва терапията против косопад и за сгъстяване на косата, пак на Oway. Притеснявам се, защото имам чувството, че косата и за 1-2 години сякаш наполовина остана, съдя по това каква дебела опашка имаше и връзваше с две премятания на ластика, а сега три пъти замята и пак опашлето е тъничко.
От кога ползвате терапията против косопад,доволни ли сте,дали не омазнява той повече косата

Общи условия

Активация на акаунт