Професионални серии за коса 146

• 56 857
  • 809
  •   1
Отговори
# 675
Намерих в нета снощи шампоан с Мумие , а вчера си взех и аз от Берьозка и се зачудих дали да сложа в някой шампоан. Мен много ме притеснява факта ,че се слагат масла и пръскаш от сутринта, косата ми ще е мазна на 100% тя по-принцип е мазна,мия я през ден а с вълшебство незнам как ще е. Иначе от доста време съм си направила 1 микс от хининова,лавандулова и Розова вода мисля при тях да сложа Мумието но маслата за сега ще ги прескоча ще видя само така как ще се отразява на косата ми.

# 676
Днес за първи път пробвах Resistance Extentionist Termique на Kerastase и уж сложих малко, но като я изсуших стоеше като мазна в долните редове около врата. Явно трябва да слагам още по-малко.

# 677
  • Пловдив
И аз се замислих за Вълшебството и разглеждах сайта на Алтея за продуктите. Някой знае ли каква е разликата в цвета на бутилките на розовата вода например? Гледам, че има виолетово стъкло, прозрачно, кафяво стъкло.

И също за маслото от тамян  има два вида - Boswellia Serrata и Boswellia Carterii - има ли значение кое ще избера?

# 678
CoCo`Milk, моята коса е точно каквато описа и твоята - много лесно се омазнява, мия я през ден. Във вторник си забърках вълшебството, измих си косата и започнах да пръскам сутрин и вечер и да правя масаж с главата надолу - до момента косата ми не се е омазнила, малко по-твърдичка я усещам, сигурно заради вълшебството (даже се чудя дали да не я оставя днес и да я мия утре). Прочетох назад в коментарите, че вълшебството не омазнява, но опитът ми за сега е малък, нека момичетата, киото го ползват по-дълго да споделят дали омазнява, утежнява...

# 679
Да и аз прочетох че не омазнява косата но това мнение на съфорумките, които май не са с мазна коса.Засега реших да изпробвам само ефекта на мумиото Аз така или иначе си правя преуош с различни масла.
Ще ми е интересно да споделиш впечатления след по дълго ползване

# 680
  • Варна
Маслата във вълшебството са етерични не базови тъй, че не омазняват. Изришно писах, че има ефект `удължена чистота`. С него косата се усеща чиста по-дълго време. Твърдичкият корен пък дава обем и така....

# 681
Подкрепям с две ръце мнението на Принцесата! При мен в последно време има омазняване на скалпа и се налага да мия през ден, вече трета седмица ползвам Вълшебството и наистина има удължаване на периода за миене. Точно се усеща едно леко стягане на косъма в корена, съответно и обем.

Момичета дайте идеи за терапия за коса, даваща ефект като от терапията на Алфапарф Клетка Майка? Искам да разнообразя малко, а и аромата малко ми пречи.

# 682
Ако си пръскам дължините само с розова вода, има ли опасност са се получи пресушаване? Розовата ми вода е на Биохерба? 🙄

# 683
Може ли някой, който се боядисва с Permesse да ми пише.
Имам въпрос, защото на опаковката пише, че първо се мажат дължини, чака се 15 минути, а след това корени и пак дължини. А това е нещо, което никога не съм правила - винаги мажа корен + дължина на кичури /когато съм с нов цвят или първо боядисване, както е в случая/.

# 684
Бубoлина Пиши моля те когато ти я заменят, че аз чакам вече две седмици да ми заменят сешоар от Нотино и не го изпращат и вече се притеснявам.

Може ли линк към този спрей на Eleven за разплитане от който сте доволни?

# 685
Може ли някой, който се боядисва с Permesse да ми пише.
Имам въпрос, защото на опаковката пише, че първо се мажат дължини, чака се 15 минути, а след това корени и пак дължини. А това е нещо, което никога не съм правила - винаги мажа корен + дължина на кичури /когато съм с нов цвят или първо боядисване, както е в случая/.
Един път се боядисвах с Пермес, мазах корени и после дължини, както си правя винаги.
Нямаше проблем.

# 686
  • София
Аз се боядисвам с Пермес обикновено, първо си мажа корените стоя си 20 мин, и после дължините още 10-15 мин. Ако се сменя цвят към по-светъл и/или се ползва по-висок % окислител е възможно да се получи по-светли корени където е естествен цвят и по-тъмни дължини, където има натръпана боя, може би за това са препоръчали този вариант. От кое на кое ниво ще боядисвате?

# 687
Ниво 5 съм и ще се боядисвам с 5.00 като цвят/номер на боята. Искам просто повече блясък и по-равномерен цвят, защото на места седи с топъл оттенък от едно старо рижо, което убих, но топли оттенъци виждам на места.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 15:04 от Анонимен

# 688
Anastasiya.glam,
ако сложиш 5.00 на Permesse на тази основа, ще стане много тъмно.

# 689
Искам да споделя впечатленията си относно този продукт. Още както го пуснаха го взех. Хубав е, един вариант по лек от екстрийм, но миризмата му е доста силна и не особено приятна, наподобява спрея за гърло биопарокс.

Общи условия

Активация на акаунт