💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 59 401
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 1 140
  • SF

Аз лично предпочитам да няма еднополови участия. Нямам против ориентацията на хората, дразни ме навирането и опита да убедят останалите в нещо си, малко са ми като ромите, хем искат да са различни, хем са обидчиви, та мерси, добре че са ни спестили такива двойки.

И това ще е едно доста разпространено мнение, когато пийпъл метриите започнат да проучват аудиториите.

Но ще има и много по-по-крайни мения.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 23:19 от Esmee

# 1 141
  • Бургас
Сега чак влязох да разгледам таз Дуписима....
🤔

# 1 142
Двойките, които познавам много добре лично - двама мъже и две жени, изобщо не се навират и не се опитват да убедят когото и да е било в каквото и да е. Всъщност, ако не знаех ориентацията им, щях да имам подозрения само за един от мъжете, който обича да носи принтове на цветчета.

Иначе този сезон Деница и Николай с тяхната очевадна разлика в годините ми бяха трудни за възприемане и неприятни за гледане, но явно повечето хора са привикнали на това.

# 1 143
  • Испания
Обичам да ми обясняват нещо, в което съм вряла и кипяла с години.

А това, че нещо се показва в нашия телевизор, не означава, че не съществува.

За протокола: хетеро съм. Но ние обичаме да се заравяме главата в пясъка.

# 1 144
  • Далечният изток
Ами ето, на мен пък разликата във възрастта изобщо не ми е проблем, нито при Деница и мъж, нито при докторите.
Сега, ако има еднополови, там съм с друго възприятие. И то точно, защото ще влязат в предаване, за да си навират сексуалността в носа ми. Това ме дразни при тях.

# 1 145
Мен не би ми пречела еднополова двойка,дори ми би била интересна.В обкръжението ми няма и лично не познавам дори,би ми било любопитно честно казано.

# 1 146
  • Берлин
Изумявам от коментарите по-горе. Екипът ми е 17 души, 3 гея между тях, за 1 съм с подозрения, че е неосъзната лесбийка. Никой нищо и на никого не навира. Хора с червена кръв, като всички останали. Отдавна не ме впечатляват цвят на кожа, облекло, сексуални интереси и т.н. Определям хората по други показатели.
Не вярвам да видя еднополова двойка в подобно предаване. Мога само да си представя смехотворните коментари, които ще последват.
А за показване по телевизията-достатъчно съм се показвала и други съм показвала. Всеки си има личните мотиви.
За мен всеки вътре търси потвърждение и признание на нещо- дали, че изневярата е простена и забравена, дали че няма значение възрастта и външния вид, дали че може с глупостта или простотията напред...
Яд ме е, че не излъчват нережисирани разговори. Може би тогава щеше да е по-ясно отношението и определянето на участниците от самите тях.

# 1 147
И аз не мисля, че трябва да има еднополова двойка и не съм против хомосексууалните хора.
Още повече, че в БГ традиционното българско семейство си е мъж и жена. Западните тендеции ще дойдат и у нас, но все още сме далеч от това.

# 1 148
  • SF
Предаването се върти около игрите. Тази година са вкарали и повече от разговорите около червената маса. Мъже носят чантичката с гримовете, за да изпитат другите мъже дали знаят кое какво е и за кокво служи, игри на въпроси и отговори, да потанцуват заедно...

# 1 149
  • Далечният изток
Участват, за да търсят признание ли?! Да бе.... Признание от кого - от България... А, много важно дали 200 или 2 млн души ще ми признаят колко съм права за нещо си... Не за признание, за внимание, медийно внимание според мен, просто да се покажем, пък може да станем известни.

# 1 150
  • София
В "90 дни до сватбата", не знам дали някой го следи, имаше хомосексуална двойка от двама мъже. Нищо не навираха, държаха се много възпитано и бяха любимци на голяма част от зрителите. България обаче не е готова за нещо подобно.

# 1 151
  • Испания
Имам приятели хомосексуалисти и в Испания, и в България. Никой нищо не навира на никого.

На мен Тяна ми навира нейната измислена розАва връзка от екрана. И имам дистанционно, да.

Просто споделям мнение.

# 1 152
  • Далечният изток
Ами и аз споделям мнение. Това е моето - не понасям някой да навира сексуалността си и влеченията си, каквито и да са те, в носа ми. Иначе всеки има право да бъде с каквато си пожелае ориентация. Живеем в 21 век, демокрация, права, свободи и т.н.

# 1 153
  • София
И аз не мисля, че биха вкарали гей двойка на този етап, а и не ми се иска да се превърне предаването в За и Против гейовете. И сега са ми досадни разговорите им, толкова са изкуствени и често ги превъртам. Вина нямат двойките за това, а ако има гейове, все ще им я вкарват като тема в устата.

Впрочем в ютюб има предаване за грим - състезание, в което гримират себе си, в първи сезон стигна едно момче до финал, сега във втори има две. Там се борят с уменията си кой е най-добър и няма значение мъж или жена, не се коментират лични теми и затова и няма дискриминация или въпроси за ориентацията им.

# 1 154
  • SF
Да, в състезание за грим няма и не би трябвало да има значение кой какъв е - гей, транс, хетеро, моно, би, черен, бял, индианец, нисък, висок....
В състезание за семейни двойки, родени един за друг, случаят е малко по-различен и каквито и проблеми да има обществото, публиката трябва да се забавлява на шоуто. А рекламодателите да са убедени, че всички ще им гледат рекламите, а не само толерантните.

Между другото днес отворихме джендър темата и заради мое сдържано, толерантно изказване по темата в стил "не можем да променим света", бях обвинена, че заради такива като мен ( Simple Smile ) светът не бил тръгнал на добре и заради такива като мен (какви като мен???) скоро нямало да има мъже и жени. И хората се палят, и негодуват, и не приемат, че вече светът бил станал различен. Успокои се при споменаването на 1-2 имена от миналото на харесвани и успешни хора, които са били гей, но не се е говорело за това.

Общи условия

Активация на акаунт