💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 674
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
На снимката са 6 двойки. Значи липсват 7. Поли и Мохамед липсват също.

Събрали са се тези, които си допадат.

# 616
Кой са зад шуменлии?Не успявам да ги позная,а при увеличаване се размазва снимката.

Здравка и Момчил

Всички са:

Иван, Николай, Тяна, Здравка и Момчил, Д 2

Лейля, Деница, Иво, Валентин и Зорница
Миро?

# 617
  • Испания
Кой са зад шуменлии?Не успявам да ги позная,а при увеличаване се размазва снимката.

Здравка и Момчил

Всички са:

Иван, Николай, Тяна, Здравка и Момчил, Д 2

Лейля, Деница, Иво, Валентин и Зорница
Миро?

Да, Мирослав. Благодаря.

# 618
  • Далечният изток
И първата заминала си двойка ги няма, вече им забравих имената.
И първата, и втората - германците.

# 619
И Тина и Станимир ги няма, ама те германците и англичаните може вече да не са в България.

# 620
Mоже би предаването още да не е свършило и липсващите двойки още да са вътре.

# 621
  • Испания
Mоже би предаването още да не е свършило и липсващите двойки още да са вътре.

Напротив, свършило е.

# 622
Свършило е. Иначе не мисля, че щяха да имат право да постват снимки, клипчета и т.н. Щеше да е доста голям жокер, а тв не цели да се знае предварително. Затова имат договори.

# 623
  • София
Няма откъде да знаем дали са само двойки, които си допадат, другите може да са били възпрепятствани.

# 624
  • Sunshine state
Това, което ми направи впечатление в последния епизод,е колко изкуствени разговори водят двойките, очевадно режисирани.  Много ме дразни това, малко повече непринуденост няма да е излишна. Като взеха да разискват дали интелигентна, поддържана или каква трябвало да е жената, Тяна надроби куп глупости, които звучаха издекламирано.

# 625
Определено сега няма нищо нережисирано. Миналата година поне имаше няколко непринудени разговора и случки. Дори продукцията да ги е карала да си спретнат някой номер - пак не може да им режисира реакциите, а сега не снимат нищо освен игри и 5минути разговори по предварително зададена тема на диванчетата.

Момчил не го съжалявам аз. Щом е с нея - значи я харесва и приема това отношение. Даже се бях притеснила да не би, после като излезе и отнесе някоя и друга подигравка от околните, това да му промени отношението и по този начин да си развалят семейсвото. Колкото и парадоксално да е - ако не е играта, от която поведението им лъсва по телевизията, щяха да си живеят чудесно дълго време. Даже и сега си мисля, че ще намерят начин да продължат.

Тина наистина дразни с лигавенето си, но определено го и ползва за извинение. Знае е, че е глуповата и се шегува непрекъснато с това, така хората много по-лесно  приемат някои изцепки, пък и никога не знаят до каква степен е шега и до каква истина. По отношение на това дали иска да споделя нещо с Вальо и Зори- много ясно, че няма да каже - "не искам, защото са най-големите клюкари" - пак се направи на разсеяна, а мъжа й би трябвало да се досети така или иначе - или са го обсъждали или това си е общото впечатление.

# 626
Дали вече целият сезон е записан,защото дъщерята на шумните от Шумен качва в инстаграм снимки със участници,които все още са във вилата

# 627
  • Испания
Да, записан е.

https://bg-mam.ma/p/1317121/42580758

Не познах Анселита.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 15:55 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 628
# 629
Май не са много долюбвани тоя сезон участниците. Едва ли ще е много различен вота и при останалите.

Общи условия

Активация на акаунт