💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 648
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 690
  • Берлин
Побутването на Тяна и Ива не е за първи път.
Поли играе, не е дошла за купона. Плашеща е с тоя поглед, но има защо да е самоуверена.
Докторът е пълен провал като партньор.
Двете мяукащи тъпотии не ми се коментират.
Деница ме дразни с начина на говорене-все е последна инстанция. И тя не е лесна.
Денитата-нея по я бива, но ококореният е жалка работа.
Здравчето-харесвам я такава каквато е. Само вметка-болестта й има негативно влияние върху краткосрочната памет, тя няма контрол над това и съсредоточаването също не помага.
И взе да ми става тъпо предаването. По една двойка на седмица-бая време си е. А как се случва на финала-по пари, по игри, по какво се определят финалистите и колко са?

# 691
  • Велико Търново
Не ми пречи на мен, че Поли има амбиции. Дошли да са участват в играта. За тях тя по-скоро е състезание - ОК. И не смятам, че е пренавита. Ако беше, сигурно нямаше да се справя. Навита си е точно на границата с пренавиването.

Това, което не одобрявам в темата е непрекъснатото насъскване за раздяла между Момчил и Яница
И аз така
Големи хора са, нека си решават сами.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 23:12 от DamaPika

# 692
Аз май пропуснах нещо.
Денитата справиха ли се?

# 693
  • Велико Търново
В крайна сметка се оказа, че да.
Когато са броили "покупките", Денислава е извадила хармониката без да я преброят с Емо и първоначално им бяха зачетени 7 от 10. После обаче тя била казала, че хармониката ѝ не е преброена, изгледали са записа и са видели, че Дени е права. Емо предложи останалите двойки да гласуват дали да зачетат положителния резултат на Дени и Дани. Всички гласуваха "ЗА" и... готово.

# 694
  • Испания
Аз май пропуснах нещо.
Денитата справиха ли се?

Първоначално, не. Когато се събраха всички, Емо каза, че Даниел бил казал след това, че Денислава била оставила хармониката, без да я броят. Емо постави въпроса на гласуване. Всички гласуваха, това да бъде зачетено за осми донесен предмет. Та, били се справили.

# 695
Като дойде ред на Поля вече превъртам. Да, браво за справянето в игрите, ама не желая да я гледам точно нея.
И на мен започва да ми става леко скучно, предния сезон го гледах с по- голям интерес. Може би като останат по- малко двойки ще е различно, ноо не се надявам особено.

# 696
Поли добре се справи,  бързина показа, и памет, и интелект.  Плюс това, гримирана!
Браво. Жал ми е за чужденците, на които думите им изглеждат еднакво, но не трябваше да се подсказва водещия. Те си знаят, че в някои игри има рискове.
Като например Мохамед не знаеше какво е "бархет" и си мислеше, че този въпрос е труден, за него да, но не за Полина.

# 697
  • Велико Търново
Но пък Даниел не е чужденец.

# 698
  • До морето
Като цяло мога да кажа, че втори сезон е много по-зле от първи. Всичко прилича на направено от аматьори.Тъпи недомислени игри, грешки при монтажа, неравностойни условия (тъмно/светло сняг/слънце), очевидни пропуски при спазването на правилата и много, много слаб каст! Сори.

# 699
да, даже и снеговалеж  при някои двойки, при ходенето по дъската.

# 700
  • София
Милена не беше ли някакъв търговски представител във фармацията или на медицински продукти? Учудващо лошо представяне, ако е така. Още предния път на въпросите за обща култура ми направи лошо впечатление, сега го затвърди.
Тина с часовника : Осем и четири и голяма и малка стрелка - без коментар, но поне ме разсмя, внимавала е във втори клас, но избирателно.
Дани - 8.20 ..... сутринта Simple Smile
Другите няма да ги коментирам.

# 701
  • Sofia
Полина се справи страхотно, не мога да й го отрека. Обаче, като изцъкли този поглед с изправена гърбина, в комбинация с ехидната усмивчица (сега ще ви покажа аз на вас) и ми идва да я ***** по умната главица. Яд ме е за Здравчето, Тина се справи, а Тяна и Иво ги подбутнаха не за първи път.

# 702
Деница не я провалиха скоростите, защото тя не запомни предметите. Но нали дедко трябва да е виновен?

Дани е доста глуповат и това не си проличава за пръв път. Много смешно ми стана, че се очаква от жените да знаят какво е тресчотка, а самият Дани явно не знае.

Поля ми прилича на джихадист с този фанатичен поглед. То хубаво да си нахъсан за победа, ама това нейното ми идва в повече.

Иван Асен е отврат, като някое 4 годишно, което почва да реве от яд, само дето той тръшка предмети и гледа като луд.

И за финал ще кажа, че аз също съм от хората, които се НАДЯВАТ Момчил и Яница да се разделят, ако тази девойка не си преосмисли генерално поведението и изказа.

# 703
# 704
  • Далечният изток
Mari_Mar, това значи, че си добре и си победила вируса! Радвам се! Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт