💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 652
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 675
Те късно разбираха, че наказателни точки няма и започваха стресирани, като до последно очакваха да има наказания. Затова толкова внимаваха и се задълбаваха само в шофирането.
А Лейля май въобще е разбра, че не е важно как минаваш през конусите. Толкова беше в паника.
 А и защо половина по тъмно. Не е много честно.

# 676
  • Далечният изток
Не на половина, само две двойки играха по светло.
Милена чак пък нищо, не очаквах от нея.

# 677
  • София
Тоя Иван Асен ми идва да му фрасна един шамар. Много грубо се държи.

# 678
Бях сигурна че ще избухне или ще я удари.Никви нерви няма доктора.Нито една двойка не харесвам от досегашните в анкетите,вярно тази година нямам любимци все харесвам по един в двойка.

# 679
  • София
Еееее, какъв е този залог. Здравка и Мирко са на дъното. Исках да са Тяна и Иво.

# 680
  • Испания
Хайде, на Здравка Мирослав ѝ е виновен.

# 681
Добре, Иво всичко описа на тяна , а Шишман се опита да каже какво е зеге о го срязаха

# 682
  • София
Ами Миро не може да не знае, ако Здравка има проблем със запомнянето, така че можеше да съобрази и да направи по-малък залог. 😀

# 683
  • Испания
Показаха отдалече резултата.

# 684
Иво и Тяна си уговориха някакъв код с децата си и Иво не спомена име на предмет, а казваше кое за кого е. И пак не се оправиха.

# 685
  • Испания
Не беше код, просто начин Тяна да запомни предметите. Беше хитро като тактика, но тя не се справи, въпреки неговото непозволено подсказване.

# 686
Милена не ми е симпатична, но ми дожаля за нея, когато оня й се сопна като някакъв пубер. Вярно, че тя си го е избрала такъв, но такова отношение не е заслужила жената. Прави к'вото може по силите си на игрите и това е. Тина като има 2 победи на кръст, нейният да й е повишил тон? Ами не е, защото я уважа.

# 687
Да, някаква техника за запомняне, щеше да им свърши работа, ако се беше съсредоточила. И на нея не й признаха часовника.

# 688
На дедо женицата повтаряше, че той е трябвало само като чуе , че колата не е автоматик, да знае  ...А всъщност тя не запомни предметите

# 689
Яд ме е за Здравка и Мирослав, но донякъде и те са си виновни. Здравка може би е права, че Мирослав като чуе коли и по-специално Лада и очите му светват. Играят много рисково и това им връзваше, но дойде и момента да им изиграе лоша шега. Утре най-вероятно тя ще заложи всичко, защото те май няма какво да губят. Нищо чудно и да ги видим на елиминации.

Иван-Асен пак направи много лошо впечатление, как хвърляше агресивно предметите, личи си, че не може да губи този човек, не знам другите двойки защо ги харесват толкова с Милена. Аз там никаква хармония и отношение не виждам.

Стискам палци на Лейля и Иван, Здравка и Миро утре.

Общи условия

Активация на акаунт