💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 648
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 705
  • До морето
Деница е доста неприятно парче. Трите П- посредствена, но пробивна провинциалистка. Доста семпла, но пък говори като последна инстанция. Представям си подчинените й колко я обичат.

За Яница вече не знам какво да кажа. Това момиче дали се харесва сега като се гледа как крещи като каруцарка?!?!?

Миналата година само онази Симона ме напрягаше зверски как викаше и обиждаше мъжа си като изоглавена. Тази година почти всички са ми неприятни за гледане.

Лейля като вкара малко мисъл и не се хили като зелка по време на игрите даже ми хареса. Тази вечер може би само те двамата ми харесаха.

# 706
  • SF
И на мене Яница и Деница ми идват прекалено експанзивни.
Яница го прави, защото мисли, че така изглежда готина и забавна.
Деница е по-нервна и оттам идва повишаването на тона.
Почти всички мъже много ме радват и оценявам чувството им за хумор.

Милена и Иван Асен бяха убедени, че е невъзможно някой да запомни списъка с покупки. Дали не им стана лошичко, когато разбраха, че има участници с 10 от 10 и няколко с по 9, 8...

# 707
Иван Асен само като е разбрал, че Тина се е справила се е захапал отзад Wink

# 708
Мари мар, надявам се да си добре вече,и да си победила успешно проклетия вирус!
Благодаря за линка 🤗

# 709
  • София
Mari_Mar, това значи, че си добре и си победила вируса! Радвам се! Flowers Cherry Blossom
За съжаление, не мога да се похваля с победа. Взеха ме в болница и утре ще разбера, дали правя пневмония...на там сочи всичко. Но най-хубавото за мен е, че спря безкрайното зверско главоболие, което ме убиваше...щом пак мога да говоря и виждам, с всичко друго, мисля, че мога да се справя. Голяма гад, е тоя вирус.

# 710
  • SF
Леле! Оздравявай! Стискам ти палци. Радвам се, че са ти намерили място в болница. Пиши ни!

# 711
Mari_Mar, това значи, че си добре и си победила вируса! Радвам се! Flowers Cherry Blossom
За съжаление, не мога да се похваля с победа. Взеха ме в болница и утре ще разбера, дали правя пневмония...на там сочи всичко. Но най-хубавото за мен е, че спря безкрайното зверско главоболие, което ме убиваше...щом пак мога да говоря и виждам, с всичко друго, мисля, че мога да се справя. Голяма гад, е тоя вирус.
😘
Пиши как си

# 712
  • София
За един сезон едно състезание с кола е предостатъчно, айде вече нещо ново да измислят поне за 3 сезон ( ако има такъв).

# 713
Мари мар  ,като пусна линка помислих ,че си по добре вече, но за жалост не е точно така . Искрено ти желая скорошно и бързо оздравяване🍀

# 714
  • София
Мари, бързо оздравяване, дано те изпишат бързо-бързо здрава!

За епизода, според мен беше правилно да зачетат на Дани и Дени победата, все пак тя наистина е занесла хармониката и я е поставила на варела. Станало е объркване, то ако от продукцията бяха забелязали, Емо щеше да пита какво слага там.

Иван-Асен се ядоса, не го харесвам, ама пък половинката ти да не запомни нито едно нещо, не е много нормално. Милена се изложи.

Лейля и Иван ми харесаха. Той много я подкрепя, въпреки че има спортен хъс и понякога се ядосва.

Играта не ми се видя много лесна, но така е по-интересно, да има тръпка кои двойки ще успеят. Да си призная и аз не бях сигурна как изглежда тресчотката, но пък видяхме, че с малко обяснения доста от жените я намериха.

# 715
Мари_мар, фокус върху оздравяването си, всички преболедували, които познавам, споделят, че преживяването е несравнимо с други прекарани боледувания/грипове и всякакви подобни инфекциозни.
Лейля днес бе повече от приятна... и фокусирана, показа мислене. Браво за нея. Иван както винаги - точно, адекватно, коректно поведение, добър изказ и разсъждения, и подкрепа.
Милена и Иван - Асен - уж умниците, уж опитните, уж обиграните - а се ос**ха. Позарадвах се, че се изложиха, защото не съм им фен. Любовче, кекс и тем подобни техни лиготии - не съм ги забравила. Лиготят се като тийнове - поне в моите очи е така.
Деница, ако я харесвах, може би щях да ѝ приема остроумниченето и уж небрежно-тежкарското поведение и изказвания. Да, ама не съм ѝ фен. Нищо не ми е направила жената, ама, на!
Ядосах се, че някои двойки се разминаха на косъм - само за 1 бройка не покриха норматива от 8 предмета. За тези с по 1, 2 или само 3 предмета - хич не ме яд, да са мислили, да са помнели, да са се мобилизирали. Техен си е проблемът, че не помнят под напрежение, или че нямат асоциативно мислене.
Яница вече задралва яко дъното. Не даскалица, ами и за отдел Чистота към Общината не става, аз не бих я наела, ако съм работодател. Хубава е в лице, но ми е твърде *ниска топка* и грубиянка, и..., и..., и...

# 716
Мари_мар стискам палци за бързо оздравяване!

Аз пък харесвам Поли и Мохамед. Старателни, подготвени, целенасочени.
Вчера искренно се зарадвах на Поли. Не съм сигурна че аз бих запомнила всичко.
Рядко пободителите се харесват на всички. А и тук доста двойки им куца изобщи хъса и комуникацията.
Тая с ръчката ме уби...не схванах разликата между ръчка и автоматик на заден.

# 717
  • Sofia
Деница е доста неприятно парче. Трите П- посредствена, но пробивна провинциалистка. Доста семпла, но пък говори като последна инстанция. Представям си подчинените й колко я обичат.

Скрит текст:
За Яница вече не знам какво да кажа. Това момиче дали се харесва сега като се гледа как крещи като каруцарка?!?!?

Миналата година само онази Симона ме напрягаше зверски как викаше и обиждаше мъжа си като изоглавена. Тази година почти всички са ми неприятни за гледане.

Лейля като вкара малко мисъл и не се хили като зелка по време на игрите даже ми хареса. Тази вечер може би само те двамата ми харесаха.
[/spoiler]
Това с трите П-та ме разби, не го знаех, хареса ми 😂
За Яница също си права, а Иван ме изненада приятно, познава жена си и знае как да я подкрепи. 😀

# 718
И аз не разбрах на Деница какво й беше виновна колата, като всъщност тя просто не запомни предметите Stuck Out Tongue Winking Eye

Иван-Асен е импулсивен, но то и мен щеше да ме хване яд, все пак състезание е, разбирам Милена да беше положила усилие и да донесе 5-6 предмета, а то нула, Ами за ядосване е.

Този път не ме издразниха Поли и Мишо. Заслужена победа.

Лейля и Иван все повече ми допадат, дано съумеят да запазят скрепеното във формата, че едно е да си изолиран някъде, друго да се върнеш при ежедневните битовизми.

Тина и Станимир, въпреки откровената глупост на Тина, ме изкефиха. Имат нужда да повярват в себе си, като цяло и в живота ще им е нужно да са малко по-самоуверени, но са още млади, имат време да надграждат. В играта не се искаше кой знае колко ум и стратегии, всъщност не се искаше нищо освен да слушаш и помниш. Та Тинчето отвя дамата с "висшите".

Ами общо взето тези двойки ми направиха впечатление, останалите двойки нищо особено вчера.

Играта малко ме подразни, че беше леко скучна пак и отново с кола, не знам 2-ра или 3-та игра е с кола, все едно и също въртим...

# 719
  • Берлин
Ама ръчка, та ръчка. Някои хора от каруцата на автоматик директно минават, ти да видиш 🤣
Мари-мар, кураж и бързо възстановяване. С теб съм 💕

Общи условия

Активация на акаунт