💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 646
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 825
Неговата Людмила Живкова не беше ли и тя стреляне в тъмното?!?!

Не беше - точно така наричаха Людмила Живкова някога! Тръгва от някаква публикация в запазната преса как България въпреки комунистическия режим си има принцеса! Даже се учудих, че не го знаят това сценаристите на предаването!

Да, тайно я наричаха у нас принцеса /само принцеса, понеже баща ѝ беше определян подигравателно като цар/, но Даяна беше "принцесата от народа", наричана така официално.

Напълно основателно се обърка Николай. И едното и другото е неофициално - просто така стават популярни и ги коментират в пресата! И не беше само принцеса - беше червената принцеса, принцесата на комунизма, принцесата на народа и т.н. Точно защото запазната преса я наричаше така - за това и у нас почнаха да я наричат така тайно.  Със сигурност беше с отрицателен заряд, но така я наричаха. Дори и нейна биографична книга се казва нещо от сорта на Тайните на червената принцеса. А пък ако прочетете и публикациите във вестниците след това 1989 вече ще го видите и в българската преса. Ето съвсем набързо
Цитат
[/url]

# 826
Деница е по-нервна и оттам идва повишаването на тона.
на мен пък Деница ми изглежда прекалено спокойна, чак до мудност. Не говоря за тази игра. Според мен повишаването на тон не е типично при нея. Тя е Телец и си знае, че "само тя е права", накак си, голям инат, прави си каквото си иска - например при залаганията.

# 827
  • out of space
Ама как ме дразни тази Тяна! Иде ми да я разроша и да я изцапам с нещо. Прилича ми на някоя домакиня с богаташка къща в американско предградие, чиито занимания са да плете коси на дъщерите, инспектира прашинките по китайския порцелан, пиене на чай с лицемерни приятелки, до като обсъждат финансовия бюджет на благотворителния им кръжок по аранжиране на цветя.

# 828
  • Sunshine state
Ама как ме дразни тази Тяна! Иде ми да я разроша и да я изцапам с нещо. Прилича ми на някоя домакиня с богаташка къща в американско предградие, чиито занимания са да плете коси на дъщерите, инспектира прашинките по китайския порцелан, пиене на чай с лицемерни приятелки, до като обсъждат финансовия бюджет на благотворителния им кръжок по аранжиране на цветя.
Предаде моите чувства. И аз така. Не мога да я трая. 😆 Никоя друга от жените не ме дразни така.

# 829
Прави сте,такава е.Аз съм го казала още в началото,много романтични американски филми е гледала.Перфектно семейство,перфектни деца,бизнес.Тя си живее по някакви си нейни перфектни правила(свят в розово),но Ивчо чат -пат  ѝ разваля идеалистичната картинка Grinning
Адрианче, и аз в реала не се оставям да ме изблъскат от пътеката или да не се доредя до бутона ,когато става въпрос за важни неща,но тук е една игра и ми се иска да видя уменията на всички за да е по-интересно.Но пък може  и ти да  си права,шарен свят.
И аз намирам този сезон и двойките за по-скучни и безинтересни.Може би ни допадаше толкова ,че беше нещо ново в ефира или двойките бяха други...знам ли.

# 830
  • София
То как и да ни станат интересни двойките като почти не ги чухме да си приказват ей така по-непринудено и нережисирано. Или ги гледаме сутрин в леглото как се надъхват, че днес ще дадат всичко от себе си или как един по един отговарят на въпроси. Не ги ли ги снимат непрекъснато, че да видехме и ние как се държат и как водят един нормален разговор без да им е зададена тема като в у-ще?

# 831
Тази седмица откривам малко неприятни несходства в някои от двойките, които ми бяха интересни: Здравка и Миро- май не са толкоз вътрешно хармонични а по-скоро си допълват комплексите един друг. Милена и Доктора също неприятно впечатление ми направиха, особено Милена с изказванията си, когато са в група с други двойки- говори и нищо не казва всъщност или ако каже нещо, то е за да угоди на половинката.Поли и Тяна хем са супер различни и хем си приличат- външно едната мъжкарана, другата принцеса, а вътрешно и двете си създали една лъскава и фалшива представа за себе си и семейството, която е сам обвивка за пред другите. Тина с нейното осем и четири ако щат и десет игри да вземат не може да ми направи добро впечатление. Най съм впечатлена от Дедо колко време издържа с чашата и от Лейля- колко малко заложи Grinning И двамата май победиха себе си- Дедо възрастта, Лейля склонноста да харчи.
Живи и здрави ще гледаме довечера, въпреки, че нещо тая игра дето предстои не ми харесва много.

# 832
Милена тази седмица се превърна във втората най-неприятна за мен жена в това предаване. Първото място все още си се държи от Мисис Розово Барби.

Първоначално възприемах Милена за добре възпитана и културна, но все повече забелязвам в нея някаква флегматичност, липса на мисловна дейност и дразнещо сервилно поведение. А с изказванията за шефовете вече определено я слагам в графата жени, които в стремежа си да се харесат на един мъж и да се издигнат, биха направили много неща, включително да му избършат .... .

Тя и Миро според мен не само биха изтърпели едно унижаващо ги поведение, те си го и търсят.

# 833
Видя се, че на Миро не му беше по физическите възможности тази игра. Дори и да е знаел отговорите на някои въпреки, може да е бил повече концентриран върху това, че му тежи халбата и няма да издържа дълго. През цялото време седеше вцепенен, да не кажа на пръсти дори, та на какви въпроси да отговаря?! Здравка уж ми е симпатична напоследък, но не ми хареса държанието й към Миро. И как само гледаше към Тина и Станимир, когато бяха на дивана и всички ги хвалеха.

Много удобно Мохамед излезе от ситуацията. Не знам дали изобщо е успял да разбере някои от въпросните...ама иначе от добро сърце го е направил.

Много ми харесва отношението на Иван към Лейля. Като цяло ги харесвам.

# 834
Оф, то този разговор за мениджърите и лидерите и т.н беше толкова зле режисиран, само едни заучени фрази и клишета и повтаряха едно и също.

# 835
Дами, можете ли да ме насочите към епизода, в който мъжете трябва да познават негативни определения за себе си? Благодаря предварително!

# 836
Епизод 5 от 25 февруари, общата игра с възглавниците, имаше и за мъжете, и за жените. Там познаваха за половинката си.

# 837
Епизод 5 от 25 февруари, общата игра с възглавниците, имаше и за мъжете, и за жените. Там познаваха за половинката си.

Благодаря много. Странно, но в сайта на NovaPlay са качили от 6. епизод нататък.

# 838
  • Испания
В края на първия пост на темата има линкове към всички епизоди, които качва съфорумката Mari_Mar.

Eто ви още бозаво /пардон, розАво/ от всеобщата любимка, която /явно/ чете тук.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 18:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 839
Лейля също се вкл. тук- в темата, и е мила - така , както и в предаването е добронамерена, без да се втелясва и да гледа в чужда паничка, в чужди успехи/неуспехи.... И аз я харесвам, също и подхода на Иван харесвам - държанието му в предаването, коментарите/изказванията му между игрите/сцените... И Николай ми допада, ....като цяло мъжете са по- ..... този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт