💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 60 637
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 810
Не мисля че Мохамед е толкова великодушен, просто това измисли накрая. Не виждам нищо лошо в стратегията на Дани особено приложена в края на играта, когато остават малко въпроси - или се спасяваш или гориш. Ники да е бил бърз и да е натиснал бутона първи. Както и Миро, да е играл.

За родителите, всички си ги обичаме, но идеализирането им не е нещо здравословно, защото ничии родители не са перфектни.

# 811
Постъпката на Мохамед не знам дали е от спортсменство или стратегия, но е похвална. Същото си помислих когато Валентин играеше и така настървено натискаш бутон/или каквото беше там без да е сигурен жена му дали знае отговорите и без да го интересува, че и други хора са дошли да играят. Много грозно ми се стори тогава, всички стояха и гледаха как той подскача на всеки въпрос и никой друг не успя да се вреди.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 09:16 от Вив*

# 812
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли какъв е уредът за лице, който използва Тяна Пресолска. В епизода от 31 март я показаха, как го използва върху лицето.
 Благодаря предварително!

# 813
  • До морето
Не знам за какво питаш точно, но съм я виждала да ползва ролер за лице.

Ники се бил ядосал. То пък щото ако Дани не натискаше, Николай знаеше какво да отговори. Неговата Людмила Живкова не беше ли и тя стреляне в тъмното?!?!

# 814
Колко е шарен света и добре, че е така де. Въобще не мисля, че е грозно натискането на бутона, в живота образно казано никой няма да чака "да натиснеш бутона" и да се съобразява, че и "ти искаш да играеш". В общи линии опита ми досега ме е научил, че ако искам да взема/постигна нещо и ако същото нещо го искат и други, то трябва да направя всичко възможно да го постигна, а не да чакам, че някой ще се сети, че може би и аз го искам и ще се дръпне да ми направи път...

Но ето Миро не разсъждава така и има право да си действа, както реши. Мохамед не знае/не може - също може да действа, както реши, включително да лицемерничи накрая. Ники се ядосал, ми да е бърз де, кой да му вземе ръката да натиска тоя бутон...А Денитата просто отговориха на лицемерният коментар на Мохамед с лицемерно възхищение. То какво да направят след като коментара на Мохамед беше индиректно и тънко насочен към Дани, че един вид той не е дал шанс на другите. И какво да отговори Дани - много съжалявам, няма да правя повече така Grinning Каквото повикало, такова отговорило Grinning

# 815
Здравейте! Знаете ли какъв е уредът за лице, който използва Тяна Пресолска. В епизода от 31 март я показаха, как го използва върху лицето.
 Благодаря предварително!

Яница пак ръси глупости. Имала метод тя, горкия Момчил!
п.с. Имате ли престава какъв е уредът, с който Тяна си прави процедурки на лицето?
Мезотерапия Лифтинг на лице. Нещо такова https://www.aliexpress.com/item/1005002352284050.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_
Хубаво е преди това да се попрочете.

# 816
Играта не беше нещо особено, но беше приятна.
Мирко на Здравчето просто се отказа без борба, това беше тъжното и разочароващото.
А относно "непринудените" разговори единственото, което ми направи лошо впечатление беше Милена колко пъти повтори че друго си е мъж шеф и как на мъжете по им се отдава. И си мисля, че никоя не схваща разликата между лидер и организатор. Лидера си е обединител и мотиватор, двигателя, но без конкретната организация всичко би пропаднало. Абе лошо впечатление ми направи, с този провлачен говор и как мъжете били по-добри шефове.

# 817
Разбирам разочарованието на Здравка от играта на Миро.,но не я оправдавам. Тя по добре от нас си го знае Миро ,че е по свит, няма много общи познания, а и физически не е много силен. Със сигурност нейна е била идеята да се запишат, и виждам ,че много иска да победят,разбира се  на всеки записал се ,победата е нужна ,но тя би трябвало да е по наясно ,че с Миро това по трудно би станало.
По добре е да се отпусне и да се забавлява.

Все още не мога да си избера фаворити ,но мнението ми за Тина и Станимир си се затвърждава. Не е с най високо IQ,но е хитруша ,което не е лошо.
Продължавам,да съм на мнение ,че от всички двойки в предаването,те са си най един за друг, и заслужават да са на финал дори.

# 818
  • София
Много ми е нелепо как неразбирането и незнанието на Мо се превърна в спортсменство Simple Smile

Миро просто не е никак трениран, вижда се с просто око, и явно го заболя ръката бързо-бързо, дори май му трепереше. Това ок, слаб е физически, не могъл повече, но защо му беше да ходи с букетче да се излага като се й извинява.

От всичко, което Момчи напоследък казва по адрес на жена си, а то не е никак позитивно, става ясно, че много добре се усетил какво чудо си е причинил и дори не си спести коментара, че даром я дава Simple Smile Подозирам, че тя е била съвсем друга преди сватбата и рЕзко се е превърнала в киселата госпорадка след като го е обвързала с пръстена. Иначе го обявявам за луд, ако си я е взел такава каквато я виждаме сега.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 12:40 от AniCat

# 819
И аз не одобрявам реакциите на Здравка. Все пак на женската игра тя загуби почти 3 пъти по- висок залог и Миро въпреки това не се нацупи. Дори да бяха спечелили, пак щяха да са номинирани и след като чу чуждите залози не беше необходимо да драматизира все едно някой е умрял.
На Дани тактиката щях да я одобря ако имаше поне някаква идея в главата какъв е отговора. В случая беше Пре*би другарче без грам мисъл да протече. Ники с право се подразни.
Смях се искрено на насилието върху бутона от Момчил. Много ми допада чувството му за хумор.

# 820
Ами Миро е като послушно пале край Здравка, някой по на
зад беше писал, че си го е избрала. Да точно избрала го е, за да я търпи и тя да е водещата във връзката. Обрания вариант на Доктора и Милена.
Мочил и Яница, за мен тяхното е малко и преиграване и предствяне от продукцията, защото се вижда че ги харесват в къщата, ако Яница беше чак такова зло, едва ли щяха да имат фенове.
На Поли съм фенка, кефи ме че винаги играе за победа, това "спортсменство" снощи на Мохамед, беше доста нелепо скалъпено.
Деница и Николай -  в 60г. мъж има много повече живец отколкото в Бебо, незнам каква ще е в работата си, тя трудно съставя смислени изречения.

# 821
На Тяна верно всичко й е в розово 😆 ,в епизода снощи видях,куфари  ,ластика за упражнения ,уреди и т.н. Не бях виждала някой, чак толкова да се е обградил в любимия си цвят😃

# 822
Неговата Людмила Живкова не беше ли и тя стреляне в тъмното?!?!

Не беше - точно така наричаха Людмила Живкова някога! Тръгва от някаква публикация в запазната преса как България въпреки комунистическия режим си има принцеса! Даже се учудих, че не го знаят това сценаристите на предаването!

Здравка за първи път ме издразни - не беше права в случая. Той нейния няма хъс - верно е, но все пак би трябвало да му знае физическите сили - не ми изглежда силно момче - какво да прави като не може да продължи повече? Освен това е и по-нисък - налагаше му се по-високо да държи халбата! Трябваше да го подкрепи!

Мъжете също ме разочароваха със знанията си. Ако изключим типично женските въпроси за козметика, всичко друго би трябвало човек да го знае от обща култура.

Забравих да коментирам - в предишния епизод за пореден път Иван ми направи много добро впечатление с отношението си към Лейля.  Подкрепя я, мотивира я, даже почти бащинска грижа виждам!

# 823
  • Испания
Неговата Людмила Живкова не беше ли и тя стреляне в тъмното?!?!

Не беше - точно така наричаха Людмила Живкова някога! Тръгва от някаква публикация в запазната преса как България въпреки комунистическия режим си има принцеса! Даже се учудих, че не го знаят това сценаристите на предаването!

Да, тайно я наричаха у нас принцеса /само принцеса, понеже баща ѝ беше определян подигравателно като цар/, но Даяна беше "принцесата от народа", наричана така официално.

# 824
Всякак съм чувала да я наричат Людмила, не беше много популярно принцеса, еле пък на народа. Напротив, тя имаше стремеж към елитарното и въобще, сложна личност беше. Докато за Даяна това си беше доста популярно, особено след като почина. Николай е съвременник на тия събития, не са се случили преди да е бил роден или много малък.
Наистина, в него има повече живот, отколкото в мърморливата му съпруга.
Все по-странни ми стават Здравка и Миро, все едно са им разменени ролите. Те си знаят колко се обичат и как живеят, никой не може да коментира отстрани, но нищо хармонично не виждам при тях.

Общи условия

Активация на акаунт