Любители на Котки - Тема 157

• 32 183
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Да, и аз четох за този перитонит и сама поисках да й пуснат тест. Ще го правят довечера...

# 661
  • София
Yan25, съжалявам за това, през което преминавате. Дано се намери правилно лечение и котето да се възстанови. Д- р Златинов е оперирал моя Рижко и благодарение на него котаракът оцеля. Но имай предвид, че в ЦВК е доста скъпо. В Св. Антим съм ходила веднъж с един папагал и ми се видя с доста прилични цени.

# 662
Олеле, а на мен в Св. Антим ми се вижда скъпо.. За 2 дни сме дали 270лв при двама лекари, а не сме плащали днешния ден. Много е трудно... След час ще дойде на смяна нейния лекар и ще му звъня да настоявам за още изследвания.

# 663
Да, скъпо е в ЦВК, за съжаление. Ако решите да ходите там, се уверете, че конкретно при Златинов записвате час, защото иначе няма смисъл при тези цени да ви приеме някой произволен неопитен стажант. Дано се оправи мацито Sad Чак се стреснах, че толкова чести са гърчовете, през минути. Мислех, че дори и един на ден е доста често.

# 664
Yan,
Каква красавица е!!!!
Дано се справите. Аз не съм от Сф и до сега не съм чувала дори за епилепсия при коте, не мога да помогна, но първо тази тема отварям да видя какво става!

# 665
  • Велико Търново
Yan25, ако имате нужда от помощ, тук сме насреща!

# 666
Много благодаря на всички, много сте мили Heart
Чух се с лекаря. Правила е пак пристъпи. Явно още не са се натрупали лекарствата.
Според лекаря дали е от натравяне или друго, няма значение - клиничната картина е същата. Лечението си е едно и също при такива случаи. И аз настоявах да се ровим в причина, но той директно си каза, че смисъл няма. Ако е от токсини, тя ще ги изпишка, но нямало антидот. Каквото и да е било е засегнал Цнс и вече връщане няма... От утре ни чакат трудни дни като я вземем вкъщи, аз рева като я погледна само......

# 667
Много благодаря на всички, много сте мили Heart
Чух се с лекаря. Правила е пак пристъпи. Явно още не са се натрупали лекарствата.
Според лекаря дали е от натравяне или друго, няма значение - клиничната картина е същата. Лечението си е едно и също при такива случаи. И аз настоявах да се ровим в причина, но той директно си каза, че смисъл няма. Ако е от токсини, тя ще ги изпишка, но нямало антидот. Каквото и да е било е засегнал Цнс и вече връщане няма... От утре ни чакат трудни дни като я вземем вкъщи, аз рева като я погледна само......
Говори с Бубалеса - тя има опит, макар и с друга диагноза. А направиха ли тест за коронавируса? Защото понякога засяга нервната система.
И потърси поне второ лекарско мнение, защото доста ветове не са наясно с доста неща. И ако е изяла нещо, може и да се възстанови - писах за такъв случай преди ден.

# 668
Да, забравих да кажа. Тестът за инфекциозен перитонит е отрицателен...

# 669
И аз да кажа за моята Кая,днес цял ден лежи,не и е добре и и има лиги от устата,Много съм притеснена.Утре ще звъня на доктора да я види.Дано  не е нещо сериозно....

# 670
Маца е вече звездичка CryCryCryCryCry

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 06:13 от Yan25

# 671
Съболезнования YAN25 😢

# 672
  • София
Yan25, 🤗
Нищо вече не го боли котенцето 😥😥😥

# 673
Yan25, много съжалявам 🤗🤗🤗

# 674
  • Между гори и планини
О, не! Защо, защо....😢😢😢 С такова надежда влязох да прочета как е! Yan25, много съжалявам,  много прегръдки...

Общи условия

Активация на акаунт