Любители на Котки - Тема 157

• 31 801
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!На вън нека си вали. И ние сме кастрирани на 15.03 Утре чакаме вет да дойде да махне конците на Кая.Тя успя да си измъкне два,а другите ги е раздърпала яко.
  Ето ги и двамата 🥰♥️

# 76
Много са сладички. Целувки

# 77
  • София
Страхотни снимки на бебоци видях в предишната тема Heart Много съм се затъжила за бебе-коте.

Качвам и аз преди и след:

Юли 2020:

Днес:

# 78
  • София
И нашата маца е за кастрация. Мислехме да е в края на март, но лекарката която избрах е в болница с Ковид.🙄 Надявам се да не я изтървем да се разгони и да стане преди това, но... Забелязвам по-странно мяука е от 3,4 дни дали не е признак на разгонване 🤔на 7 месеца е иначе. За първи път гледаме коте и съм доста боса😊

# 79
  • София
И нашата маца е за кастрация. Мислехме да е в края на март, но лекарката която избрах е в болница с Ковид.🙄 Надявам се да не я изтървем да се разгони и да стане преди това, но... Забелязвам по-странно мяука е от 3,4 дни дали не е признак на разгонване 🤔на 7 месеца е иначе. За първи път гледаме коте и съм доста боса😊

И аз разпознах по-особеното поведение на моята Лолита, и се наложи да я кастрирам на 4 месеца. А най-главното е, че, понеже растеше с брат си, той почна да й души дупето и после стоеше такъв един с отворена уста, интересен му е бил "аромата". Тя беше станала една такава, буквално флиртуваше с него. Едни къдрави кокетни мяукания, мрмаумрррмаумрр, и лягаше пред него и се чепеше като мацка на пилон.

# 80
Какви са тези конци, които махат след кастрация? Много съм изненадана. Марчето беше с нещо като сребърно намазана по обръснатото на коремчето, 3-4 дена с боди (че после го разкъса направо) и това е. Вет изрично каза, че няма конци за махане.

# 81
Благодаря ви за покрепата и насоките  Purple Heart
Ще ви пиша скоро как е тя.

# 82
“Чакам ред за кашонче!”

# 83
Какви са тези конци, които махат след кастрация? Много съм изненадана. Марчето беше с нещо като сребърно намазана по обръснатото на коремчето, 3-4 дена с боди (че после го разкъса направо) и това е. Вет изрично каза, че няма конци за махане.
Ами ние сме с конци,като при едновремешните операции.Не са такива които се разграждат.В големите клиники може да е по-съвременно,но тук в Кричим е така  Simple SmileТова си е още един стрес и за нея и за мен....да идва и да минава..

# 84
Ами ние сме с конци,като при едновремешните операции.Не са такива които се разграждат.В големите клиники може да е по-съвременно,но тук в Кричим е така  Simple SmileТова си е още един стрес и за нея и за мен....да идва и да минава..
Ами аз не мисля, че в голяма клиника съм ги водила. Обикновена в Перник,  по-горе я писах. С две докторски. Верно, не е в гараж под блока, ама не е от сорта на Добро хрумване и т.н.

# 85
Ами аз не мисля, че в голяма клиника съм ги водила. Обикновена в Перник,  по-горе я писах. С две докторски. Верно, не е в гараж под блока, ама не е от сорта на Добро хрумване и т.н.
[/quote]
Е то и ние не сме били в гараж,кабинет си е и то за града и околията си е  мн добър.И лекарят е отзивчив.Помолих го утре да дойде в къщи да махне конците и нямаше проблем.Както и да е,,,,да минава всичко на нашите мъници Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 86
Да, абсолютно! Бързо да се оправят всички котчици. Искрено се изненадах от това за конците. Ама аз нямам особено опит все пак.

# 87
Някои си легнаха

# 88
  • Между гори и планини
И във Варна и в Горна Оряховица са ги кастрирали с конци които се разграждат. Но най-доволна съм от клиниката в Ловеч. Направиха такава малка операция на Точка, почти не беше бръсната, всичко на всичко сантиметър разрезче,  финно и леко и явно с вътрешен шев.
Същите ветеринари правиха и операцията на счупения крак на Чери. Той го близо, имаше капки кръв, но не успя да се разшие. И най - приятното е, че ветеринаря няколко дни се обажда подред да пита за пациента си, всички лекарства  за седмица за Чери дадоха безплатно,  Точка седя 2 дена допълнително на стационар и не ми поискаха да заплатя, че и до Търново ми я докараха.

# 89
Връщам се да ви чета, но всеки път изтръпвам когато има повече известия за тук...

Общи условия

Активация на акаунт