Любители на Котки - Тема 157

• 31 814
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
По нощите племенничката ми е пратила клипчета как си разхожда котката (задокеанска) на вън на каишка. Само че няма начин да се качват клипове от компютъра и няма как да ви ги покажа.
YouTube
Това ми е добре известно, но няма да качвам в профила си чужди клипове!
Ето два скрийншота от телефона ми

# 136
  • Пазарджик/Лондон
За малко да изпуснем новата тема, закъснял данък:

# 137
Моите убавец и убавица се сбиха. Беше най-зрелищният бой, който съм виждала. Боксираха се много и Макс имаше забит нокът на муцунката в мустаците. Краката ми още са покосени и изтръпнали. Бях взела Макс в скута си и Моли се покатери на масата, подушиха се и някой нападна другия, направиха три пълни обиколки на стаите и коридора в гонене и бой хвърча яко перушина и беше адски шумно. На мен ми причерня и не помня кой кого нападна.
Защо по дяволите го правят не мога да разбера?

# 138

Все едно Джуджи виждам Simple Smile

# 139

Ето я лиглата с Розова кайшка

Ако е вкъщи с кайшка - идеално чисти пода, като моп. Но на село е като фъртуна с нея😂😂😂

# 140
Зак си счупи и шезлонга. Не разбирам как ги има тия 6кг Не му личат, на мен не ми изглежда едър, а тежи, наистина.
Иначе, и тук пролетта дойде, птиците пеят разкошно, Закари е залепен по цял ден на вратата към градината и им говори. И се препича едновременно. Дори глупчото е традиционалист-държи да спи в счупения шезлонг

утре ще опитам да му го ремонтирам, но сигурно пак ще го счупи

😂 извинявай, ама... душичката той. Много мило.

# 141
Моите убавец и убавица се сбиха. Беше най-зрелищният бой, който съм виждала. Боксираха се много и Макс имаше забит нокът на муцунката в мустаците. Краката ми още са покосени и изтръпнали. Бях взела Макс в скута си и Моли се покатери на масата, подушиха се и някой нападна другия, направиха три пълни обиколки на стаите и коридора в гонене и бой хвърча яко перушина и беше адски шумно. На мен ми причерня и не помня кой кого нападна.
Защо по дяволите го правят не мога да разбера?
Всеки ден се бият моите. Най-вече преди да спят Simple Smile почват да се мият един друг, гушкат се и изведнъж почва тупаника. Снощи ги взех уж да спят при мен на втория етаж. Развихриха се жестоко и ги изпратих по живо и здраво на долния.  Чувах ги през две затворени врати Simple Smile ама са си добре. Не се бият до кръв. Имат си някакви техни котешки делби от време на време.

# 142
  • Пазарджик/Лондон

Все едно Джуджи виждам Simple Smile

Мда, като сестрички са:).

# 143
Реших и аз да правя шезлонг от рамката на сгъвайката, чиято кожа беше тотално одрана. Мислех да хвърля рамката, ама като видях тук каква красота е измайсторена, реших да се пробвам, да видим ще се хареса ли...

# 144
Да не закъснея в понеделник за работа😂 Лъки😂😂😂😂😂

# 145
# 146
Ох , не мога да не споделя тези красавици на една витрина днес ги видях, магазина не работеше Wink

# 147
Не успях да му ремонтирам шезлонга. Халтав за неговото тегло стана. Реших да си наоравя малка масичка до дивана за дистанционно, чаша. с нещо.. Имах стойка за вино, която н еползваг и таблата от предишната ми масичка, която Зак разби. Трябваха ми три летвички от шеглонга. Това коте до послесно си брани разбития шезлонг.

# 148
  • София
Вчера нещо ме накара да погледна през прозореца и сред бандата от котаци, които стоят под балконите, забелязах една трицветна котка с пухкава опашка. Тъкмо си спомних как тук си разсъждавахме, че вече по-често се срещат такива. Дори отбелязах наум колко прилича на нашата, а като се обърна и видях специфичната муцуна, осъзнах че си е точно моята Еви. Бях открехнала прозореца около 4 пръста и бандитката е успяла някак да се промъкне и да скочи (или падне). Беше приключение да я хванем в храстите, после да я разреша от тръните и да я поизмия. Добре че я видях навреме, че не е пострадала и че е кастрирана. Не е стояла долу повече от половин час, от премеждията с предишния котарак имам навика често да я проверявам.
Днес е рожденичка, става на една годинка Tada

# 149
Сми рожденничката е търселА компания за купона Simple Smile трябвало повечко да изловите:)
Вчера нещо ме накара да погледна през прозореца и сред бандата от котаци, които стоят под балконите, забелязах една трицветна котка с пухкава опашка. Тъкмо си спомних как тук си разсъждавахме, че вече по-често се срещат такива. Дори отбелязах наум колко прилича на нашата, а като се обърна и видях специфичната муцуна, осъзнах че си е точно моята Еви. Бях открехнала прозореца около 4 пръста и бандитката е успяла някак да се промъкне и да скочи (или падне). Беше приключение да я хванем в храстите, после да я разреша от тръните и да я поизмия. Добре че я видях навреме, че не е пострадала и че е кастрирана. Не е стояла долу повече от половин час, от премеждията с предишния котарак имам навика често да я проверявам.
Днес е рожденичка, става на една годинка Tada

Общи условия

Активация на акаунт