Любители на Котки - Тема 157

• 31 823
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Закари с шезлонга много ни развесели Simple Smile

# 151
  • Между гори и планини
На кой етаж сте, че е успяла да избяга? 😮
Предишният котарак на майка ми 2 пъти пада от вторият етаж. Стоящ на пластмасовите кашпи с цветя, те поддават  чупят се и той пада. Първият път, още живеех с него, та в тъмното по нощница, ходих да го прибирам. Вторият път вече беше дядо и явно в падането беше разместил челюст, и от тогава до края на живота си ядеше пасирана,  пюрирана храна.

# 152
Честит да ѝ е Рожденниеят ден на Еви! Голяма красавица е, че и хитруша:)

Лола направо обърна втеринарната клиника с краката на горе във петък, трима човека немогат да я удържат за преглед. Добре, че имат специални ръкавици за предпазване от драскане и хапане. Оказа се, че има възпаление и ще е 6 дни на антибиотици.

# 153
  • Стара Загора

# 154
  • Между гори и планини
Това хубаво момиче, до кога ще е с фуния? Приели са я всички и е свикнала, гледам 🥰

# 155
  • София
Хубавото е, че при нас отдолу не е циментирано, а са треволяци и е меко. Лятото все внимавах с прозорците и терасата и успях да я опазя, че не е безобидно от трети етаж. На една приятелка котката падна от шестия етаж, нищо ѝ нямаше. Котаракът ни е скачал поне 5-6 пъти, основно заради гълъби и мухи.

# 156
Хубавото е, че при нас отдолу не е циментирано, а са треволяци и е меко. Лятото все внимавах с прозорците и терасата и успях да я опазя, че не е безобидно от трети етаж. На една приятелка котката падна от шестия етаж, нищо ѝ нямаше. Котаракът ни е скачал поне 5-6 пъти, основно заради гълъби и мухи.
Пази я, казвала съм как загубих сиамец Любимец след падане от 3ти етаж. Умураше да се метне от терасата към съседния прозорец...

# 157
Да са живи и здрави черните муцунки! Изпълнихте ми очите с тези страхотни снимки! Лъкито и Закарито много ме разсмяха. Grinning Майката на Закарито да каже веднага от къде са възглавниците!!

# 158
  • Стара Загора
Това хубаво момиче, до кога ще е с фуния? Приели са я всички и е свикнала, гледам 🥰

Чакам да паднат конците, че не ми се рискува.

# 159
  • София
Честит рожден ден на калпазанката Еви! Heart  Дано повече не бяга!

Майката на Закарито да каже веднага от къде са възглавниците!!
Не знам точно възглавничките на Закари откъде са, но по "онези земи" съм виждала подобни по сувенирните магазини:
Скрит текст:

Наскоро ги мернах и в един турски сериал. Буквално бяха "продуктово позиционирани". Joy

Жалко за хубавия шезлонг на Зак! А дали няма да му хареса този вид легълца, които се закачат на радиатора?

Дейзи обожаваше да спи в него. И нощем не ги притесняваше, защото го бяха сложили в спалнята и тя спеше в него, вместо да заема място в човешкото легло. Joy Много ми е жал, че се преместиха в друго жилище и там нямат радиатори.

# 160
Панагюрище (Пи ен джи 1962) имаха подобни в коледната си колекция. За съжаление когато ги видях на сайта им, бяха свършили. В момента няма, но май е добре да се следи периодично.

# 161
  • Между гори и планини

Моите хубостници пробиха катерушката.

Кети напоследък спи върху кладенеца. Ламарината се нагрява и топли, хем е нависоко.

# 162
  • на брега на морето
Като видя Дейзи заставам мирно, взела ми е страха Laughing

# 163

Данък и от нас с изплезен език

# 164
  • София
Котконурчо Зузу (партизанско име - мръсен нос 😁) днес  става на една година.

Общи условия

Активация на акаунт