Любители на Котки - Тема 157

• 32 235
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Между гори и планини
Охо, колко снимки на строен и просещ Черьо съм слагала. Проси докато готвя, проси и като вечеряме.

# 541
Охо, колко снимки на строен и просещ Черьо съм слагала. Проси докато готвя, проси и като вечеряме.
Ооо, малката котанка е вечно на кухненския шкаф. И на масата. Blush Ние я гоним, но майка ми, която е по цял ден с писанките вкъщи, явно в един момент се предава и ги заварвам как тя се храни, а котката е седнала кротко на масата, но мустачките ѝ почти опират в чинията. Joy
Голямата ... милата ми тя сякаш още си е плашлива или може би е по-деликатна. Като направим забележка, тя 'взема от дума' сякаш. А може би за сега. Simple Smile

# 542
  • Между гори и планини
Никой не се качва на маси и кухненски плот. Чери проси само от един стол - където седи мъжът ми. Ако аз седна там, пак от мен проси. Научил е мястото, не човека 🤣 любовта ми е той!

# 543
  • София
Напоследък се включвам все със забележки, обаче авокадо на животни - не!
"Авокадото съдържа веществото персин, което е смъртоносно за животните. Не им позволявайте да ядат вътрешността на плода, нито да си играят със семката му. Персинът може да предизвика стомашни проблеми и затруднено дишане."
https://baubau.bg/koi-hranitelni-produkti-opasni-zdraveto-kotkite-kuchetata

# 544
Познайте защо се казвам Оливър!

И в профил ли ме искате?

Айде, стига ви толкова за сега. Ще подремна малко...

А, някой забеляза ли ми "трапчинките" със страничните мустаци? Сигурно съм специална порода. Blush

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 21:27 от amy_nka

# 545
От храните най-много налита на рукола. Даже на месо не се радва толкова и не се опитва да краде толкова нагло, но в момента в който ММ си направи салата с рукола... Бой ще стане, само, за да и дадем. Joy

# 546
Като видях този Оливър сладурски, се сетих нещо:
Котката, която имах като ученичка - сиамка беше, се побъркваше от миризмата на маслините.... все едно че се дрогираше!

А иначе - така си спим ние

# 547
  • София
Киро обожава марули. Обикновено пазаруваме за повече дни наведнъж и стоварваме всички торби на земята в кухнята преди да подредя продуктите. Веднага намира в коя торба е салатата и започва да пасе направо от плика. Simple Smile

# 548
У нас марулката, ако е без олио, не е толкова желана. Simple Smile

# 549

ААААААААААААААА тази сутрин има и счупени. Не мога!!!!!

# 550
  • на брега на морето
Напоследък се включвам все със забележки, обаче авокадо на животни - не!
Картофите също - заради  соланина.

# 551
  • София
Благодаря за информацията за авокадото. Няма да й давам вече.

Хубав ден на всички котки и котараци в темата от нас!

# 552
  • София
Ето профил и отражение заедно:

Петя, моите уличници налитат само на месо. Доби пък изобщо не поглежда човешка храна.

# 553
За храните ,Лиото обожава сланина и детски кренвирши ,направо полудява от миризмата .Яде салфетки ,мрази риба ,бяга ако дам да подуши котешка или човешка рибни храна Grinning

Безсолна извара му давам с малко жълтък и му варя месо .Колко консерви ,паучове и пастети ,заминаха или в коша или на уличните котета  не е истина .И суха храна не обича, опитали сме Роял Канин,Пурина Про План,Уискъс...Някоя да предложите ?

Гледала съм котка ,която беше като маслинен наркоман ,и една която ми изгризваше хляба ,отваряше си хладилника и при всички налични меса и колбаси ,него си вземаше Grinning
Обелки от ябълка,лук ,чесън ,вафли ....ментови бонбони,сладолед.Всипко това откраднато де .Складиране на черупки от яйца и орехи .Със сигурност има и други щуротии ,сега не се сещам .Лио като гледам тепърва ще ме изнедва .

# 554
  • София
Въпрос към потребители с повече от една котка. Как се процедира с тоалетните?
Казаха ми в началото да са в различни помещения. Добре. Снощи обаче събрах и двете тоалетни в банята.
Дребният се изпишка в тоалетната на големия. Прерови си и неговата.
Малката тоалетна е силиконова, а на старчето - бентонит.

Не можа и да излезе от банята. Вратата беше само притворена. Рева да му помогне някой Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт