Любители на Котки - Тема 157

• 32 238
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ние купихме драскалка,след това и катерушка,а мъжа ми се заигра тези дни като купи дървена стълба 170 см.и започна и нея да я майстори за катерушка-драскалка,но въпреки,че има къде да си остри ноктите продължава да го прави и на столовете в кухнята . 6 броя 🙄...
Дивачка ни е ❤

# 526
Моите 6 стола +диван в хола изглеждаха точно така.От Фин,бяхме на квартира и си платих стойността на естествената кожа като поп.Simple Smile
Зак сега не драска мебели,но изяде первазите на паркета,което май е същото,когато не си на собствено място

# 527
Ни катерушка, ни дяволи помогнаха.Два фотьойла с изкуствена кожа заминаха.Добре, че бяха малки,не грамадни от едно време.

# 528

Помощ! Дайте акъл!
И колко е горд!? Почна да го прави, след като пресадих цветята.

# 529
Помагал ти е😂. Явно новата пръст не му харесва.

# 530
Всички цветя вкъщи са вдигнати на високо и недостъпно или на балкон, където не се пуска Лъки. Иначе става същото.

# 531
Нямам цветя в момента ,мъжа ми и приятели периодично ми носят саксии ,защото не харесвам откъснати и аз също така периодично си ги нося на майка ми Grinning
Камъчета ,мрежи ,нищо не е помагало .Бяха ни дали съвет да им купя котешка трева ...Ами всичко друго изгризваха ,но не и нея Grinning

Жар,Кот да не е присъствал на пресаждането на цветята ?

Нашето дребното на пердетата виси ,мъжа ми оправи корниза и днес сутринта ,пак го изкърти от единия края Grinning Как става като е толкова дребен незнам .

# 532
  • София
JoySS, Димяни, аз бих ви посъветвала да бързате, колкото можете, да кастрирате писаните си. Едно, че когато котка е кастрирана преди първо разгонване, рискът от поява на рак на млечните жлези е 0,5 % (след настъпило първо разгонване този риск нараства на 21 % и продължава да нараства с всяко следващо разгонване), и второ, защото по никой начин не можете да разберете, че предстои да се разгонват. А много често се случва разгонването да стане серийно и тогава със седмици котката се мъчи, по цели нощи мяука, нито тя е добре, нито вие можете да спите... Питайте Бубалеса, тя съвсем наскоро изкара няколко кошмарни седмици в такава ситуация. Затова, хуквайте с 200 към вет клиниките, и ги кастрирайте ако може още вчера! Всяка минута могат да се разгонят.

# 533
Нямам цветя в момента ,мъжа ми и приятели периодично ми носят саксии ,защото не харесвам откъснати и аз също така периодично си ги нося на майка ми Grinning
Камъчета ,мрежи ,нищо не е помагало .Бяха ни дали съвет да им купя котешка трева ...Ами всичко друго изгризваха ,но не и нея Grinning

Жар,Кот да не е присъствал на пресаждането на цветята ?

Нашето дребното на пердетата виси ,мъжа ми оправи корниза и днес сутринта ,пак го изкърти от единия края Grinning Как става като е толкова дребен незнам .

Не, кучето ми помагаше Simple Smile Няма къде на високо да ги вдигна. Бенджамина и Китайската роза ги затворих в едната спалня, където котаците не влизат. Че те път в едни големи саксии и също бяха изровени. Тези по-малките не ги пипаха .... къде ми отидоха послушните котета, не знам Simple Smile ще видя в зоомагазина дали има някакъв спрей.

# 534
  • София
И една прекрасна грациела в профил 😻

# 535
Профил и от нашата принцеса
И още една

# 536
Вземах отблъскващ спрей. Утре сутрин ще докладвам ефекта.

# 537
Някои цял ден работим, а някои цял ден дремят... е как да не си котка у нас Simple Smile

# 538
  • София
Новото от днес е, че Ема си пада и по авокадо. С голямо желание си похапва салатка.

Иначе яде домати, но само в сезона и само градински, останалите не ги признава.

Любимо нещо й е маслото, а също и сладолед Wink А и друг хит - кисело зеле - само като й замирише и й се дояжда.

А от котешките консерви, дори и от марки, които яде, въобще не харесва раци и скариди.

Вашите котки опитват ли от вашата храна и какво харесват?

# 539
Вашите котки опитват ли от вашата храна и какво харесват?
Малката ни котанка е като прасенце. Joy Хапва парченце бананче, марулка, обелка от краставичка, чушчица, варено картофче, варена тиква, варено морковче, спагет. Сигурно би опитала и друго, но не смея да предлагам. Иначе винаги слагам в купичката и на по-големичката, когато давам на малката и тя само го подушва, поглежда ме с поглед на дълбока обида и се връцва.

Общи условия

Активация на акаунт