Отговори
# 285
  • Пришълец
Сега почивам, пък и до моята работа се стига пеша, но все ще си намеря повод за излизане... Даже избрах и коя песен ще слушаме в колата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 286
Да, Марги песента е прекрасна и въздействаща ☺🌷 В музикално отношение на сериала мисля ,че можем да сме доволни, музиката е подбрана и акцентира много точно посланията,за което благодаря !
Поздрав и от мен !
https://youtu.be/pESGaNdqV5c

# 287
https://twitter.com/msbwru/status/1374484848128102407?s=20
Ето тук ще ще го има интервюто с Ханде довечера 22:00ч тяхно време
https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg
Керем е харесал това

аХанде това

Ето защо са се разделили:grinning:GrinningGrinningSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedна това се казва Глупост велика

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 10:03 от sani1212

# 288
  • София
Кога успяха да се срещат, че вече се разделят?     
Ах, на тати момчето!  Добре, че се е намесил, та синчето Мурат-2 да намери сили да спре тази връзка.   
Но като гледам Ханде, колко страда от факта, че е изоставена и ми става мъчно за нея. Тя направо сияе и разцъфтява.   

Понеже тези, които разпространиха клюката се изложиха тотално, сега се чудят как най-безболезнено да излязат от ситуацията, в която сами се поставиха.

# 289
  • Плевен / София
Здравейте момичета
"Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец..."-"Малкият принц"

Скрит текст:
Готови ли сте за нова среща с Малкия принц?
В първите дни на април очаквайте вечната творба на Антоан дьо Сент-Езюпери в ново издание с оригиналните илюстрации на самия автор!
Поръчайте предварително с 20% отстъпка ➡
https://ciela.com/malkiyat-prints-s-ilyustratsii-na...
 Той обитава миниатюрна планета с три вулкана (единият – угаснал). Всеки ден води борба с опасните баобаби.Докато не открива едно цвете, което иска от него нещо повече от грижа.
Малкият принц поема на пътешествие. Ще открие много малки планети с чудати обитатели, а накрая ще слезе и на Земята, където ще се срещне с изгубен в пустинята пилот една неопитомена лисица  и хиляди рози, които поразително приличат на неговото цвете – но не са като него, защото то е единствено.

# 290
На Ханде караваната
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1374636074295820289?s=20[/url

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 17:17 от sani1212

# 291
Добър вечер, момичета!
Днес ви нося една песен, която не знам как съм пропуснала, тя също е в графата любими песни! Толкова е поетична!
Hoy tengo ganas de ti на Алехандро Фернандес и Кристина Агилера ❤️
Мики, между другото, това е и заглавието на продължението на Три метра над небето, ако не се го гледала! 🤗

Скрит текст:
Днес те желая
Беше прелетна птица
И не знам, поради каква причина
Всеки ден все повече се привързвах към теб
Двамата създадохме приключението на любовта
Изпълни живота ми и след това те видях да си тръгваш
Без да ми кажеш Довиждане, те видях да си тръгваш
Искам в твоите разтворени ръце, да търся моя път
И да се чувстваш жена само когато си с мен
Днес те желая, днес те желая
Искам в твоите устни да утоля жаждата на моята душа
И всяка сутрин заедно да преоткриваме любавта
Днес те желая, днес те желая!
Няма нищо по-тъжно
От мълчанието и болката
Нищо по-горчиво от това да знам, че те изгубих
Днес търся във нощта, звука на твоя глас
И къде се криеш, за да те изпълня със себе си
Да се изпълня с теб, да се изпълня с теб!
Искам в твоите разтворени ръце, да търся моя път
И да се чувстваш жена само когато си с мен
Днес те желая, днес те желая
Искам в твоите устни да утоля жаждата на моята душа
И всяка сутрин заедно да преоткриваме любавта
Днес те желая, днес те желая!

Здравей, гледала съм го , но помня че не ми хареса , колкото първия и така и не повторих Joy песента, която си споделила ми е една от любимите , не знам дали си попадала на това кавър изпълнение. Направо ме разтапят тези младоженци. Heart Eyes

Добро утро Flowers Hibiscus желая ви прекрасен ден!
Цитатчето за днес:
За първи път от няколко дни виждам лъч надежда. Но знаете ли кое е най-лошото на надеждата? Повечето пъти води до разочарование.

Аз все още имам надежда за наш Серкан, дано не ме разочарова в следващия епизод. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 11:21 от mikipoli

# 292
Добро утро ! Relaxed Flowers Bouquet

Песента от събота вече пети ден не мога да и се наслушам. Увеличила си е броят на прослушванията в спотифай 20 пъти повече след епизода. От 2 на 43 хиляди. Wink

А тази новина за Мурат 2, че баща му бил казал да се разделят. Кой ги мъдри тези тъпизми. Поне малко въображение да беше вкарал. Smile Доскучаха с тези измишльотини.

# 293
# 294
Гледам я и не мога да и се нарадвам. Разкошна е ! Sparkling Heart

# 295
# 296
  • Пришълец
За Ханде и Мурат Втори - още една връзка приключи преди да е започнала Stuck Out Tongue Closed Eyes

Слънце, не ми омръзва и на мен, постоянно я слушам. Heart Eyes Най-добре подбраната музика в турски сериал е нашата Party

Призори наваксвах с епизодите, че от  последните три съм гледала само отделни моменти /с превода на Алекс/. Признавам си имах по-големи очаквания за начина, по който Серкан си връща паметта. Rolling Eyes Те достатъчно често започнаха да го връхлитат спомени, не можеше ли  просто да се събуди в деня на сватбата с мисълта, че не може да живее без тази жена, да чуе тяхната песен и да навърже нещата... Хареса ми иначе как заряза колата и хукна да прекъсва бракосъчетанието...

# 297
"Мартеничка" Wink

# 298

Много хубава мисъл.
Мисля че тази мисъл много добре се отнася за нашите ГГ както в сериала,така и в реалния живот.
Те говорят чрез очите,няма нужда от думи.

# 299

Ако имах такава мартеничка, то хич нямаше да търся щъркели 😆

Общи условия

Активация на акаунт