Отговори
# 375
Подкрепям с две ръце да имаме тема за Ханде, ако не са заедно. Напълно заслужава ! Relaxed

Утре ще излиза нещо ново от Ноктюрн. Сигурно фотосесията или по-скоро по някоя снимка колкото да ни залъжат глада.

Скрит текст:

Темите наистина се изписват скорострелно. Преглеждам някоя друга тема в раздела, но като нашата толкова активна няма. Ври и кипи нива над другите. И тук сме първенци. Trollface

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 16:27 от midnight__sun

# 376
Според мен предположения юта на БРО имат голама логика. Еда заминавс, зашото смята, че Серкан трябва да се ожени за Селин, нали тя е бременна. Оставя писмо на Серкан и после на него остава задапата да я догони и да я спре. Иначе не виждам какво ще търсят Еда и  Серкан на летише. Бяма да кзпрсщат Селин я, чакайте да сме сигурни че е заминалаа... Някъде да ходят заедни - съшо не мисла. Осгавасамо да гледаме "Еда, гитме, версия 2.0"
Това ми звучи най-добре от всичко, което прочетох!
И съм съгласна да има тема за Ханде след края на сериала, ако ХанКер йок. 😂

# 377
# 378
  • София
Какво става в темата? Като кошер през пролетта е!
Ние с Благавест откога ви обясняваме що е то ХанКер, тя със сърцето се усеща любовта! Като пролетта е, носи се във въздуха!
А Ханде много хубаво е отговорила на комплимента на Керем! Превеждам :
Благодаря за комплимента, довечера ще се чукнем! (с шампанско, става въпрос, другите преводи се дължат на мръсното ви подсъзнание 😁)
Лаура,  нито за миг не съм се съмнявала в тяхната любов.  Каквото и да говореха, както и да се опитваха да ни заблуждават, очите и езикът на телата им ги издаваха.
Дори в последната седмица, когато започна тази мръсна кампания срещу Ханде аз пак не вярвах. Бях 100% сигурна че това е някаква компроматна война. Да не казвам, че 90% бях убедена точно от къде идва. Единствено се притесних, как ще реагира Керем. Защото е много трудно да обясняваш на любимият си, че си невинна. Радвам се, че Керем излезе мъжкар.
Тези нечистоплътни хора сега не се ли срамуват от това, което сътвориха. А не си ли зададоха въпроса какво ще си помисли приятелката на Мурат Акдоган. Тя чете новините, приятели сигурно също и се обаждат. Неминуемо е да се усъмни в честността на приятелят си.
Тези хора с един куршум бяха на прага да развалят две връзки. Нека Господ ги съди.

# 379
И аз съм съгласна да има тема за Ханде, ако не са заедно накрая. Заслужава такава! Relaxed
С цел споделиха от Фокс сцената от 11 епизод, подсказват ни, че нещо такова се задава, просто ще е на друго място. Като прочете писмото пак ще бърза нашия! Smiley

# 380
  • Пришълец

thebursin 📷 handemiyy

# 381
Нещо за фраг чува ли се?

# 382
Според испанките amanim=amante (любовник на испански) 😁😋. Нищо не може да остане скрито от феновете, жестове, езици, всичко се разкодира на секундата! 😂😜

# 383

Магийке, засега - не.
Феновете чакат интервюто довечера в Ютуб, за фраг не се споменава никъде Simple Smile

# 384

Гюнфер и ли заминава или чака някого на летището

Откриха палтото на Керем

# 385
Благодаря, Миси, ще чакаме търпеливо явно...
Аз ви нося един паралел на едни от най-щастливите и най-тежки моменти на Еда и Серкан, все случващи се в апартамента му.

Блестяща игра на Ханде и Керем! 💙

# 386
Мили момичета следя ви от началото на сериала но нямам почти никакво време за писане. Но сега измислената дума на Керем ме провокира и си направих труда да я потърся. Думата е кюрдска и идва от персийски и значи,, убежище,,. Употребява се към любим  човек в смисъл,, Ти си моето убежище,,

# 387
И аз не го разбирам и не го приемам. Селин много ме дразни и ядосва, на моменти ме вбесява.

Ама логиката на Серкан според мен е следната:

1) Със Селин за израстнали заедно от деца и той неминуемо е привързан към нея (котка да беше, змия домашен любимец да беше... пак щеше да е свиканал с присъствието й и да не го дразни много)
2) Смята, че Селин няма недостатъци - нещо насаждано години наред, а и той вижда хубавите й страни - умна, напориста... не знам какво още беше... перфектна жена..., освен това хубава, изискана, добре възпитана, добре образована.
3) Селин винаги е до него и не спира да твърди, че го обича (това са слаби места на Серкан, който се е чувствал изоставен и необичан като дете)
4) Споменавайки дете - друг плюс на Селин - била е до него като дете в най-трудните му моменти. Знае за брат му, знае тайното място, на което ходи да свири... познава душата му, логиката му, тя е била най-близкият му човек години наред.
Затова Селин в началото не вярваше, че Серкан след като години наред не е допуснал друга освен нея, изведнъж започна да допуска Еда. Селин не вярваше, че той може да споделя и да е близък с някой друга...
5) Какво прави Серкан, когато изпада в беда - звъни на Селин - тя му е помогнала един път - Тя, а не Майка му, не баща му, не приятелите  - и Сега след инцидента със самолета Селин пак е до него в трудните моменти, пак го подкрепя, държи ръката му и го обича.
6) Макар и скъсали, макар и сгоден за друга, Селин зарязва всичко и идва при него.
7) Със Селин няма страх, че може да е изоставен, че не го обичат.

И от там идва драмата - проблемът между тях, причината да не са се се получили нещата е, че той никога не е бил влюбен в нея. Чакал е истинската любов , с която да се загуби в Париж.

Вероятно у Серкан има и комплекс, че не е дал на Селин всичко, което е заслужила.
Влюби се в Еда и няма очи да изгони Селин, може би смята, че и 5-те процента акции са й малко.
Оправдава дествията й като любов - а и Селин това му казва, че всичко, което прави е защото го обича.

Серкан също няма да се гневи на Селин, че го манипулираше.
Ето това никога няма да разбера...Защо Серкан е такъв всеопрощаващ, когато се отнася за Селин, а Еда винаги отнасяше упреци от него.....

# 388
  • Пришълец
Никол, добре дошла! Hug
Виж ти какви думички със скрит смисъл употребяват Sweat Smile

Магия, обичам ги тези паралели Kissing Heart

# 389
  • София
А феновете от цял свят днес са пощурели. От кога чакат този момент. Обичат си ги ХанКер, така че тези които целяха друго нещо ще получат по едно "FUK".

Ето каква компилация са сътворили от серията с билковия чай и от днешните събития....  

https://www.instagram.com/stories/em_turk1/2536529589477285423/

Общи условия

Активация на акаунт