Отговори
# 360
  • София
Влизам набързо отново в темата, за да благодаря на Дафне, Гости и Благавест, които веднага подкрепиха идеята за самостоятелна тема посветена на Ханде Ерчел с всички условности, които сте споделили! Самата аз считам, че сега не е подходящ момента и специално наблегнах на необходимостта от нова тема след приключването на общия им проект с Керем Бурсин! Пък кой знае, може и след него да нямаме нужда от нова тема, както тактично е намекнала БлагаВест и да продължим да си пишем в тази тема за нашите любими Ханде Ерчел и Керем Бурсин?! Това времето ще го покаже! За сега нека им се радваме! Sunglasses

Очарователни, възхитителни, пленителни! Gift Heart

P.S. Редактирам се, защото сме написали един и същ по смисъл текст почти едновременно с Бро! Направих това предложение провокирана от новината, че Ханде Ерчел вече има 20 млн последователи в Instagram и потока от информация снимки, коментари по този повод от вчера до днес! За да не повтарям отново написаното по-горе, предложението ми не визира настоящето, предложението ми е направено по принцип (т.е. имам убеждението, възгледа за необходимостта от такава тема в бъдеще време и я споделям с вас Grinning !)

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:49 от nrgmama

# 361
Аз стискам палци, че Серкан и Еда ще пътуват на меден месец в Париж, а хората пишат теории, че щяло да има скок във времето и Еда да се върне с бебе след година-две?

Чудя се Еда като се върне, Серкан за Селин ли ще е женен?

# 362
  • София
Не знам... Аз ще споделя моите размисли по темата. Гледах отново фрага и в този кадър:

Серкан е със същите дрехи, с каквито е на летището:

Тениската, обувките и панталонът са същите. Виждам, че в апартамента си той чете писмо. Според мен това не са изследванията на Селин, а е писмо. Има два варианта - да е писмо за сбогуване от Селин, но тогава какво ще правят Серкан и Еда на летището?! Отишли са заедно да се сбогуват със Селин? Или Еда просто придружава Серкан за подкрепа? И за какво му е да гони Серкан Селин, освен ако няма съмнения, че той е бащата? Много въпроси без отговор. Затова... по-скоро мисля, че Еда заминава, оставила е писмо на Серкан и той гони нея. Не виждам на сета с тях Биге или Сарп Джан. Изглежда са само Ханде и Керем, но може нарочно да не качват снимки с другите... Не знам. Ще е жалко Еда да замине и да имаме скок и раздяла, но... ще бъде интересно и ще ни осигури още епизоди. Какво ли ще е накарало Еда да замине? Отказва ли се от любовта им със Серкан или си дават време / почивка? Въобще доста въпросителни изникват и има доста варианти за възможно развитие... Simple Smile

# 363
Незнам кой къде ще пътува но Керем не е ли със същата блуза и на двете снимки

# 364
  • Плевен / София
Ще е жалко Еда да замине и да имаме скок и раздяла, но... ще бъде интересно и ще ни осигури още епизоди. Какво ли ще е накарало Еда да замине? Отказва ли се от любовта им със Серкан или си дават време / почивка? Въобще доста въпросителни изникват и има доста варианти за възможно развитие... Simple Smile
Според мен Еда трябва да се отдалечи...да премисли всичко това, което и се случи след като Серкан я "забрави"...Да завърши образованието си...Защото нали всичко започна от "отнетата " стипендия....Яд ме е , че въобще забравиха за това....Това, че е собственик на 45% от акциите не означава, че може да работи, като ландшафтен архитект без диплома...

# 365
  • Пришълец

Идеята за самостоятелна тема за Ханде е добра, радвам се обаче, че оставаме поне до края на сериала ”под един покрив” Joy
Откакто съм в подфорума рядко съм попадала само на една тема, в която да се обсъжда конкретен сериал - има по минимум две, защото потребителите не намират общ език помежду си. А тук има място за всички - почитателите на Керем, на Ханде, на Еда и Серкан.
Радвам се, че всички сме в един отбор и не се налага да влизаме ту в двора на единия, ту в този на другия Sweat Smile
Щом има хора следящи кариерата на Ханде отначало няма да е никак трудно да осъществите идеята си след време.

# 366
Еда раздяла за година-две е много време и Еда и Серкан може да са женени. Особено Серкан след като беше сгоден за Селин, а тя е бременна.

# 367
  • Кърджали
Според мен предположения юта на БРО имат голама логика. Еда заминавс, зашото смята, че Серкан трябва да се ожени за Селин, нали тя е бременна. Оставя писмо на Серкан и после на него остава задапата да я догони и да я спре. Иначе не виждам какво ще търсят Еда и  Серкан на летише. Бяма да кзпрсщат Селин я, чакайте да сме сигурни че е заминалаа... Някъде да ходят заедни - съшо не мисла. Осгавасамо да гледаме "Еда, гитме, версия 2.0"

# 368
От Дилара

# 369
И според мен Еда ще иска да заминава някъде , вижте й дрехите какви са ежедневни , с такъв тип дрехи беше и като тръгваше за Италия в 11еп.
Добро предположение, че чете писмо от Еда, подкрепям.
За тема на Ханде аз помня , че писах още преди 20-30 теми Joy и се разбрахме да се направи след края на сериала.
Никога преди не ми е идвало наум да правя тема на Ханде, защото 90% от коментарите , които съм чела в бг мама бяха отрицателни, та си мислех, че съм единствената, която харесва това момиче още преди 5 години 🤣
Аквамарин, май не успях да те поздравя за текста, който беше написала, много ми хареса Heart определено имаш талант, не че съм литературен критик, но бая книги са ми минали през ръцете Grinning

# 370
mikipoli не си само ти която я харесваш от одавна  аз също,но и аз като теб си мислех че никой не я харесва
още снимки

# 371
  • София
Гости,
съгласна съм, че Еда трябва да се дипломира. Няма нищо лошо да сбъдне и мечтата си да замине за Италия и да учи там магистър. Но не виждам причина да се разделя със Серкан. Може да учи и да се развива, без да са разделени, особено ако той не е бил със Селин и няма вероятност детето да е негово. Струва ми се доста наивно от нейна страна да вземе решение да замине, без да знае дали Селин казва истината и без да е чула версията на Серкан. Мисля, че линията с амнезията я приключихме. Явно Еда няма да му се сърди, приела е, че той не я помнеше и е простила държанието му. Серкан също няма да се гневи на Селин, че го манипулираше. Да видим как ще развият линията с бебето и как това ще се отрази на ЕдСер. Въпросът е, че от фрага ни стана ясно, че Еда и приятелки ще се усъмнят в Селин. Видяхме близост между Еда и Серкан + съмнения, че Дениз е бащата. Затова заминаването на Еда не ми се вижда да е заради бременността. Освен ако не е в началото на епизода, на следващия ден след отказа й да се омъжи за Серкан. Да му пише писмо, с което да се сбогува и да заминава. Но пак ще кажа - вижда ми се много наивно от нейна страна. Все пак виждам логика. Серкан я догонва, спира и оттам разбира за бременността на Селин. Друг вариант е да се случва нещо друго, което да я кара да замине и това да е краят на епизода. Така ще имаме паралел с еп. 11. Ще успее ли да я спре обаче отново или този път ще замине?? Стана много объркан пост, затова ще нахвърлям предположенията си, като ги изброя и опиша в отделни точки:
1. Селин и Дениз заминават. Серкан и Еда се сбогуват с тях.
2. Селин заминава, но Серкан има съмнения, че той е бащата (хич не ми се иска, но нашите сценаристи вече ме карат да се съмняват в собствените си гени Grinning) и затова с Еда се опитват да я спрат и поговорят с нея.
3. Еда заминава, мислейки, че детето на Селин е от Серкан. Серкан я спира.
4. Еда заминава по друга причина. Тук идват нова порция въпроси - ще успее ли да я спре Серкан този път? Ще имаме ли скок? Каква е причината за решението й да замине? Това окончателна (уж) или временна раздяла е? Къде заминава Еда и какво ще прави там?
5. Еда и Серкан заминават заедно.

Каквото и да се случи, ще го приема. Но, понеже има много време до събота, си развивам теории, за да минава по-бързо, неусетно и приятно времето. Wink

# 372
Какво става в темата? Като кошер през пролетта е!
Ние с Благавест откога ви обясняваме що е то ХанКер, тя със сърцето се усеща любовта! Като пролетта е, носи се във въздуха!
А Ханде много хубаво е отговорила на комплимента на Керем! Превеждам :
Благодаря за комплимента, довечера ще се чукнем! (с шампанско, става въпрос, другите преводи се дължат на мръсното ви подсъзнание 😁)

# 373
  • Плевен / София
Серкан също няма да се гневи на Селин, че го манипулираше.
Ето това никога няма да разбера...Защо Серкан е такъв всеопрощаващ, когато се отнася за Селин, а Еда винаги отнасяше упреци от него.....

# 374
  • София
Нещо смешно от Инстаграм - качили са новите сторита на ХанКер от днес с кепшън: “‘Любов към родината’ с нови епизоди”. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт