Отговори
# 450
Ханде каза, че тя все още не е завършила висшето си образование и би искала да се завърне към учението си.
Еда била много близка до сърцето ѝ, защото я научила отново да вярва в доброто. Вече се опитвала да живее живота си истински и гледала на него като на чудо.
Като пи на шот лимонов сок, каза че всяка сутрин пиела лимонов сок и понякога оцет, разреден с вода.
Ами това бяха основно интересните въпроси, на другите вече е отговаряла в предишни интервюта.

# 451
  • София
Още Керем / Гюнфер колажи. Явно наистина са провокирани от ХанКер фендома във връзка с това, че нашите се издават и Гюнфер вдига кръвно в последствие. Joy

И забавен колаж относно предстоящия епизод:

# 452
Али, много ти благодаря за преведените въпроси! Flowers Hibiscus Hug
Ханде изглежда е щастлива, спокойна и се забавлява, това е важното. Blue Heart

За Гамзе е казала, че като малки са били като близначки, но когато са пораснали са започнали да се различават в навиците и всичко останало.
За Ханде е важно "Каквото и да се случи да намираме причина да се смеем.". "Аз съм много щастлива и съм човек, който обича да се усмихва".

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 22:25 от hopexx

# 453
Сега, ако имате време и ако искате да видите една комедийна артистка Мело! Моля!
https://youtu.be/7j3gHnX-SsE
При положение, че нищо не разбрах, умрях от смях!

# 454
Ново видео на Керем от сета днес.

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1374820884955987970

Оттук е взето.
https://www.instagram.com/p/CM0G1CtJBAA/

Благодаря на Али за преводите.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 23:06 от midnight__sun

# 455
  • София
Керем е кацнал безаварийно, така че няма опасност от самолетна катастрофа и загуба на паметта  

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 23:20 от БлагаВест

# 456
# 457
  • Кърджали
Естествено, изтърах интервюто, но след малко ще си го пусна. Малко да ме разведри

# 458
  • София
Midnight sun,
благодаря за споделеното видео с Керем. Heart Какво да кажа - и с грим, и без грим все си е хубав. Grinning Пу, да не са му уроки!

Али,
много благодаря за преведените откъси от интервюто! Hug

Редактирам се, за да добавя нещо - като му гледах аутфита от видеото, в което го гримират, ако е от днес - значи със сигурност са снимали сцена-продължение на тази от апартамента му, след като чете писмото. Wink

# 459
# 460
  • София
Момичета, пожелавам ви лека нощ с една от най-любимите ми сцени в нашия сериал от така любимия ми пети епизод! Heart

# 461

Добрп утро, момичета! 💜
Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден, изпълнен с много и все положителни емоции!
Благодаря, Али, за преводите снощи! Ханде е прекрасна - усмихната, умна, красива, добра.. нямам думи! 💜
Надявам се днес да ни пуснст вече фрагман, защото изгарям от нетърпение, а постоянно чета фенски теории... така и така озета вече го пускат в петък.

# 462
Добро утро момичета! Вчера в темата беше супер забавно,
 Благодаря! Благодаря на Али за преведените откъси на интервюто с Ханде! Наистина прекрасни Ханде и Керем.
Лек и успешен ден!
Днес е Благовещение много здраве на всички.

# 463
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Simple Smile

Керем (от от сета вчера)

# 464
Добро утро, момичета !☺🌷🍀

Честито Благовещение!На този ден Богородица
 получава благата вест, че ще роди Божия син.
Благовещение е празник честван у нас преди десетилетия като Ден на майката.
Честит празник, мами ! ❤
На именниците да им е живо и здраво името, да  са здрави и много щастливи !❤

От Елиф Шафак :
"Пътят към истината е усилие на сърцето, а не на разума. Нека сърцето ти бъде пръв водач. Не разумът. Срещни се със себелюбието си, опълчи се срещу него и накрая го победи. Познаеш ли своето его, ще познаеш и Бога."
" Колкото по-голямо е егото,толкова любовта е по-малко.."
Нека Еда и Серкан преодолеят своето его, препятствията, бариерите ,недоразуменията, фалша,лъжите ...и отворят  със сърцата си  вратата за любовта един към друг,този път завинаги! ❤ Нека  да дочакаме Благите Вести от Еда и Серкан, а защо не и от Ханде и Керем !

Благодаря на FBID16796.., mikipoli и на всички момичета оценили забавния ми опит за прогнозен вариант на сценария ❤ За мен беше удоволствие !

Момичета,прекрасен да е денят ви, изпълнен с много усмивки и благи вести ! ☺🌷

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 08:46 от akvamarin007

Общи условия

Активация на акаунт