Отговори
# 75
  • Пришълец
Гости, само ние с теб ли?! Joy Ако сме в грешка си обещала баклава, аз не знам какво ...ще го измисля. Stuck Out Tongue Winking Eye

Налбантова, то и аз съм така,
но предположих ще им се зарадва и Бърборанка.

# 76
Аз отговорих 'НЕ', защото не искам да приема, че е имало такова нещо, но като ги знам сценаристите, нищо чудно да ни попарят.

Керем не беше ли честитил рожденния ден на племенника преди няколко месеца? Нещо такова ми е останало в главата.

# 77
  • Плевен / София
Според това: (От Туитър - лекар-гинеколог го е коментирал )

Селин не е бременна, а страда от анемия и има спешна нужда от медицински помощ....
Съжалявам, че ще ви разочаровам, но тя може да е анемична и пак да е бременна...
"Анемията представлява недостиг на червени кръвни телца и/или хемоглобин в кръвта. Тя е едно от най-честите усложнения по време на бременност като се отчита при около 1/3 от бременните в третия триместър."

# 78
  • Пришълец
Патерина, точно това съм запомнила и аз, преди няколко месеца Керем му беше честитил рд на малкия. А това, което е коментирал явно наистина се отнася за деня, в който го е взел на ръце за пръв път.

# 79
Aз бях с анемия през бременността и си бях бременна. Laughing
Иначе гласувах с "Не", защото така ми се иска, не защото съм убедена, че Серко не е мачкал чаршафи с кокошката.ж

# 80
  • Плевен / София
Аз явно ще съм единствената с ”Да” Joy
Вече станахме 4....Нас някой ще ни черпи ли, ако сме познали

# 81
Аз явно ще съм единствената с ”Да” Joy
Вече станахме 4....Нас някой ще ни черпи ли, ако сме познали

И аз мисля, че Да.
Може да не е бременна, но няма начин да не си е топнал чушката, където не му е работа. Мъж е все пак ... Като видят разгонена ***** и са дотам.

# 82
Аз съм петата, гласувала с да Sunglasses Но въпросът не е времево конкретизиран. Все някога Серкан е спал със Селин. Едва ли е бил непорочен на перденцата с Еда Kissing Smiling Eyes

# 83
  • София
Вижте какво - аз и в двата случая ще пия... Ако е спал със Селин - от мъка. Ако не е спал - от радост. Grinning

Марги,
благодаря... няма да споделям колко време оглеждах пръстите и дали са Керемовите... Grinning Да не се окаже после, че съм припадала по чужди ръце. Ай сиктир! Grinning

# 84
Селин анемия на или нещо друго . Мх, да не се окаже, че Еда може само да и помогне. От 18 мен в  Истанбул,  точно нейната кръв да е подходяща 🤔

# 85
Аз съм от по-масовия случай на отговор на накетата - НЕ.
Не че съм сигурна, а защото мисля, че сценаристите си дават сметка в какъв драматичен лабиринт ни хвърлят с една бременност на Селин, особенно ако Серкан и Селин са били заедно...Защото тя може да е бременна и от друг...

# 86
  • Пришълец
Аз съм петата, гласувала с да Sunglasses Но въпросът не е времево конкретизиран. Все някога Серкан е спал със Селин. Едва ли е бил непорочен на перденцата с Еда Kissing Smiling Eyes
Кате, благодаря, въпроса бях го задала неправилно Grinning

# 87

"Винаги, когато гледам това и смеха, който @handemiyy не може да контролира, започвам да се смея като луд ... Исках да го споделя с вас ... също се смейте малко;)"
https://instagram.com/stories/thebursin/2535164825097710565?utm_ … hid=13wtvvl7ti0fm

Най-накрая нещичко... Дори и на трохички сме доволни 😆

# 88
Леле това е от снимките на 25 епизод, къде ни върна този човек Joy кой знае от тогава колко милиони видеа имат скрити от нас IllJoy

# 89
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от сета:

Общи условия

Активация на акаунт