Отговори
# 90
Подхвърлянията на Серкан, че иска да увеличи сем. Болат, че иска деца ни подготвя , че дете ще има, остана да видим, коя ще е майката.
    Гласувах с "да" , но с особено мнение, просто  защото виждам колко безскрупулна е Селина.Ако е хамиле и Серкан я отхвърли, тя е способна да жертва детето , за да му вмени чувство на вина и да се опита да го задържи.
  Дали има анемия не знам , но дефицит на мозъчни клетки - да.
 Току-що изгледах епизода за втори път със субтитри и какво забелязах:Влиза Дениз и започва да се лигави на Мело, че иска да говори с Еда, за да ѝ се извини, тя се съгласява, в това време  Лейля тича към Мело и я моли да занесе документи на Села в кабинета ѝ, Мело отива , телефона звъни и "докорът "казва , че Села е бременна,ей така без да пита с кого говори, просто да каже ,че изпраща резултатите и ,че Села е бременна.Възникват въпроси- защо издънилия се Дениз иска да се срещне с Еда след като знае какво е направил, защо Лейля не носи документите директно, а ги дава на Мело.Защото Дениз познава добрината на Еда, защото Селина знае, че Мело няма да се въздържи и ще каже на Еда , а тя като дете ,живяло без родители няма да позволи детето  да живее без един родител.Защо докторът звъни на служебния телефон , а не на личния?Няма случайни случайности.
   Когато Еда отива при Села и я питя"Вярно ли е", тя не  отговаря "Кое да е вярно" а директно "Откъде научи". Как разбра , че Еда я пита за бремеността- защото е гузна .В предишните дни се оплаква , че ѝ е зле, за да  направи Серкан връзката и да лапне въдицата.До тук -брилянтен план на болен мозък в крайна фаза на разлагане.Еда усети, че пилето замисля пъклен план , за да ги раздели.
    Физиономията на Пилето след като Еда си отиде казваше"Йес, планът сработи". Да видим докога.
 А за това , че Еда е голям дразнител на Села и тая я ненавижда е факт-тя  от самото начало не можа да понесе, че отношението на Серкан към Еда е  това , за което птицата  е мечтала и никога не е получила от Серкан.

# 91
  • Плевен / София
В линка като влезеш има снимки ...едната е на Еда/Ханде и Серкан/Керем  в залез...Може ли някой да я свали, за да си я сложа в подписа...

# 92
Благодаря за новата прекрасна тема! Страхотни сте всички!
Прочетох ви с интерес. И аз не мисля, че Селин е бременна. А може би и на мен не ми се иска. Такова егоистично същество като нея е готово на всичко.Тя е голяма интригантка. Непрекъснато се обаждаше на журналистката за да злепостави Серкан и Еда . Готова е на всичко за да постигне целите си. Може би това е една изкусна игра, един добре скалъпен план от нейна страна. Не и вярвам.
Дали Серкан е спал с нея? Може би в миг на умопомрачение.
Ще има ли фраг тази вечер?

# 93
Гости, аз в сторито не виждам линк 🧐
Скрийншотни го, за да видя за кое говориш.

# 94
Гости, за тази ли става въпрос?

В линка като влезеш има снимки ...едната е на Еда/Ханде и Серкан/Керем  в залез...Може ли някой да я свали, за да си я сложа в подписа...

# 95
  • Пришълец
Не е бременна Селин, твърде нагласено изглежда всичко. И все пак мисля, че се е възползвала от създалата се ситуация, която беше в нейна полза. Тя не е някой добросъвестен човек, който ще разкаже всичко както е и ще предложи приятелско рамо. Тц.

# 96
  • Плевен / София
Гости, аз в сторито не виждам линк 🧐
Скрийншотни го, за да видя за кое говориш.
Това не го мога....
Гости, за тази ли става въпрос?

Скрит текст:
Точно...Големината става ли за подпис....Май е големичка...Помощ....

# 97
Нашият много активен тази вечер в социалните ...

Гости, колко трябва да е размерът?

# 98
И аз гласувах с Да, че е спал със Селин... дали от мъка, дали да се разсея, дали просто защото е искал да изчука нещо живо, дали от съчувствие, дали от благодарност, че се грижи за него- не е било любов а чукане...

Селин, за да пусне тази лъжа - то трябва да са спали поне един път.
Иначе няма смисъл да разправя врели-некипели.
Т.е. спали са, ама дали номерът ще мине не е ясно.
И аз мисля, че Серкан ако иска дете ще е планирано - както с Еда.

А и Селин не е такава неустоима красавица, че Серкан да загуби, ума и дума и от страст и емоции и в момент на умопомрачение да вземе да допусне грешка и да свърши в нея... - не го вярвам. Weary

И според мен Селин не е бремена, поне засега. Всичко е нагласено. Всичко говори, че тази бременост е план, лъжа на Селин и се надявам скоро да стане ясно. Hands Pray

Днес нали са снимали в болница - Еда, Джерен, Мелек - интересно дали са отишли лично да говорят с доктора на Селин - ама той сигурно е купен и не може да му се вярва.

Абе като е активен - някой с туитър да го тагне и да го пита Серкан спал ли е със Селин

# 99
  • Плевен / София
Скрит текст:
Предполагам колкото е снимката в подписа ми....660/440

# 100
Гости, можеш, можеш.
Скрит текст:
Ако си с телефон/таблет - при повечето е стандартно - задържаш копчето за намаляне на звука и заключване едновременно. Ако си от PC (знам този метод - има копче на клавиатурата Prt Sc, натискаш, после отваряш Пейнт или друга програма за снимки, пействаш и готово)

# 101

В размера е Wink
Скрит текст:
Предполагам колкото е снимката в подписа ми....660/440

# 102
  • Плевен / София
Гости, можеш, можеш.
Скрит текст:
Ако си с телефон/таблет - при повечето е стандартно - задържаш копчето за намаляне на звука и заключване едновременно. Ако си от PC (знам този метод - има копче на клавиатурата Prt Sc, натискаш, после отваряш Пейнт или друга програма за снимки, пействаш и готово)

Аз копчето го имам, но програма за снимки йок....

# 103
  • Пришълец

През мобилна версия съм, не виждам подписи и не знам какъв е допустимия размер, но мисля трябва да се намали, за да стои добре долу.
Включвам се неподготвена, да си призная.

# 104

Гости, Microsoft Paint е по стандарт, ако си с Windows. Потърси го в старт менюто. Можеш и в Word да го сложиш, но ще ти го запише като текстов файл и "кел файда" 😆

Общи условия

Активация на акаунт