Отговори
# 210
Поредните безмислици от страна на медиите. Дано утре поне, като качат интервюто, разберем кое как е, защото въпреки годеницата на въпросния Мурат 2, някои ,,журналисти" продължават да го свързват с Ханде. Да ги оставят вече намира, истината можем да разберем само от тях. Тези същите ,,журналисти" е редно, щом Керем и Ханде мълчат по въпроса, да уважат това им желание, без да им влизат постоянно в личното пространство.
Колкото до Селин: евентуално бременна, без брак и с двама възможни бащи на въпросното бебе. Турското СЕМ сигурно в момента се гърчи в ъгъла Joy

Браво! Hands Clap Много ми хареса! Направо фразата на тази 79 тема!
Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 14:55 от mari08

# 211
Еее, щом баджанаците са пътували заедно... как да не повярва човек, че Ханде е с Мурат не знам си кое число там. Ами по-ясно от това няма на къде, сори. Много ми в болно, че ХанКер йок, а Хан Мур вар 😆 Хан Мур, син на Омуртаг и внук на Крум 😆

# 212
  • Кърджали
Малкото сърдото дете пак се е проявявало. Още един изтрит от листата следвани на Мурат Далкълъч - Ибрахим Селим (водешият интервюто снощи)

Сноши го следваше, беше ме хванало клюкарското настроение след възторг, който беше в Туитър от интервюто на Ханде. Тази сутрин - тц....

# 213
  • София
Еее, щом баджанаците са пътували заедно... как да не повярва човек, че Ханде е с Мурат не знам си кое число там. Ами по-ясно от това няма на къде, сори. Много ми в болно, че ХанКер йок, а Хан Мур вар 😆 Хан Мур, син на Омуртаг и внук на Крум 😆
И накрая Хан  *УР...  Последният да затвори вратата.   

Този Ибрахим Селим как си позволява да взима интервю от Ханде без да иска разрешение от Мурат-1. А освен това да й позволява да говори за Керем.
Щом много знае,  метлата играе.   

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 12:44 от БлагаВест

# 214
  • Пришълец
...
Колкото до Селин: евентуално бременна, без брак и с двама възможни бащи на въпросното бебе. Турското СЕМ сигурно в момента се гърчи в ъгъла Joy
Али, точно! Sweat Smile Joy Гърчи се СЕМ-а и още как, за предполагаемата бременност на Селин, планирането на такава и при Еда - пак преди брака...

# 215
Е, този Далкълъч е абсолютната drama queen Joy Как трие човека, като още не е излъчено интервюто, съответно изобщо не е ясно какво и как е казала Ханде Kissing Face Обаче продължава да следва Гамзе и Джанер Satisfied

# 216
  • Кърджали
Интервюто е излъчено по една от платените платформи. Не рсзбрах коя.Утре ще бъде качено в Ютуб.
Поне сз така разбрах...

# 217
  • София
Е, този Далкълъч е абсолютната drama queen Joy Как трие човека, като още не е излъчено интервюто, съответно изобщо не е ясно какво и как е казала Ханде Kissing Face Обаче продължава да следва Гамзе и Джанер Satisfied
Кате тях последни ще изтрие, когато нещата съвсем се изяснят. Та нали от техните профили човека може да разбере някоя новина.

# 218
Не му знам драмите на тоя ,но ако продължава така да тормози нашето Бамби,скоро добрите обноски на Керем може и да не са много добри.Един бой му трябва на тоя Мурат и според мен вече му се пече ....

# 219
Това държание на Мурат е по-зле и от женската злоба. Ако има клуб на зарязаните жени, то той ще е събрал всичката им злоба, даже х2.
Някак щях да го разбера, ако беше жена, но той е мъж и се държи като такава. Ама така е, птичката каца един път на рамото.  Нашата кацна два пъти на неговото, но като си такъв пу..., няма как да очаква съжаление.

# 220
Понеже съм си агентка викам да проверя. Доколкото виждам Мурат все още следва Ибрахим.

# 221
  • София
Това държание на Мурат е по-зле и от женската злоба. Ако има клуб на зарязаните жени, то той ще е събрал всичката им злоба, даже х2.
Някак щях да го разбера, ако беше жена, но той е мъж и се държи като такава. Ама така е, птичката каца един път на рамото.  Нашата кацна два пъти на неговото, но като си такъв пу..., няма как да очаква съжаление.
Абсолютно! Бие жените по всички показатели.
Ханде и Керем не само, че имат проблеми в сериала с едни обсебващи хора, като Селин и Дениз, но и в реала не ги оставят на мира.  Този смешник така ли мисли, че може евентуално да си върне изгората?  С интриги, клеветене, окалване и злоба. Думи нямам...   

# 222
  • Кърджали
Ибрахим хо дледва, но  Мурат - не.
А, едит, сега пък показва че го следва а сутринта друго ми показваше.

# 223
Ибрахим хо дледва, но  Мурат - не.
И мен не ме следва Мурат, но и аз не го следвам. Хак да му е, да го е яд 😆😆😆
Детски истории.

# 224
Ибрахим хо дледва, но  Мурат - не.

Лично последвах Мурат, за да видя следва ли водещият, та ми излиза, че го следва. Satisfied
Докога е друг въпрос.

Edit : Ясно, Мурат го играе сърдитко. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт