Отговори
# 240
И аз днес на няколко места попаднах на инфо, че са подписали тайно и затова Муратчо е откачил и се опитва да оклевети Ханде по всякакъв начин, от злоба и безсилие .... Стискам палци да е вярно и вече Бамби да е г-жа Бюрсин Wink
Hande Erçel BÜRSIN? - нарочно ли е пропуснато името Керем - за да се спести място? Който качва сторита да каже има ли лимит на знаците или е нарочно пропуснато - аз не разбирам турски - само за Ханде ли е коментара или за Ханде и Керем.
Народът полудя - женени били Flushed
А може да е нарочно от списанието , което е публикувало - провокация?

# 241
Hande Erçel BÜRSIN? - нарочно ли е пропуснато името Керем - за да се спести място? Който качва сторита да каже има ли лимит на знаците или е нарочно пропуснато - аз не разбирам турски - само за Ханде ли е коментара или за Ханде и Керем.
Народът полудя - женени били Flushed
А може да е нарочно от списанието , което е публикувало - провокация?

Няма лимит, или поне той не е толкова малък, че да не може да се сложи името на Керем. Нарочно е написано така и според мен.
Феновете в туитър се шегуват, че някой е хакнал профилите на сериала и на Фокс, защото днес рекламират сериала. Joy

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 15:58 от hopexx

# 242
  • Плевен / София
Няма лимит, или поне той не е толкова малък, че да не може да се сложи името на Керем. Нарочно е написано така и според мен.

Явно пак търсят под вола теле...Не вярвам да е имало таен брак....

# 243
  • София
Хоуп,
ще ги рекламират - къде ще ходят. Wink Я, да ми припомнят друг техен сериал за последните 2-3 години, постигнал такава популярност в световен мащаб. Simple Smile

# 244
Явно са го изтрили това с ,,Ханде Ерчел Бюрсин" и са го качили наново с ,,Ханде Ерчел и Керем Бюрсин" Joy Сигурно е било грешка, защото и двата пъти са написали ,,başrolleri", тоест в множествено число Thinking Може пък и да са искали да привлекат интерес и после да се оправдаят, че било ,,неволна грешка". Ама все пак си мечтая да чуя Ханде Ерчел Бюрсин и наистина Joy

# 245
  • Пришълец
Грешка ама допусната умишлено Joy

# 246

От сериала! ❤️❤️❤️
Ааа, какво става, той реалът  по-интересен от сериала!? 😋🤗😍
Какво ще се занимават с този Мурат, той вече е изпята песен, отдавна изпусна влака! Я пълен игнор! 😁

Това видео го пускам за незнам кой си път, но ми е супер любимо! ❤️❤️❤️
И песента е точно в десетката! 😍

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 17:25 от lady laura

# 247
  • София
Хич не обичам да го раздавам кака Сийка, но това трябва да го споделя - гледайки това видео, абстрахирайки се от всичко, което знам и ми се иска, виждам двама влюбени. Наистина, ако ми пуснете това видео, без да знам кои са хората в него, сто на сто ще кажа, че са двойка. Очите им говорят вместо тях. Освен ако не си гледат така по принцип. Трябва да потърсим други клипчета с техни екранни партньори и ще преценим. Wink Но... това са моите впечатления. Не ангажирам никой с тях, просто си споделям. Simple Smile
Цитат

# 248
  • София
Ибрахим Селим, водещ на предаването  Тази вечер с (İle Bu Gece), е добавил нова снимка с нашата прекрасна и очарователна Ханде Ерчел в своя профил в Instagram! Оставям ви я да се радвате на усмивката й, на стила й и елегантността й!

Сбогом и поклон, Татяна Лолова!

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 19:03 от nrgmama

# 249
Хич не обичам да го раздавам кака Сийка, но това трябва да го споделя - гледайки това видео, абстрахирайки се от всичко, което знам и ми се иска, виждам двама влюбени. Наистина, ако ми пуснете това видео, без да знам кои са хората в него, сто на сто ще кажа, че са двойка. Очите им говорят вместо тях. Освен ако не си гледат така по принцип. Трябва да потърсим други клипчета с техни екранни партньори и ще преценим. Wink Но... това са моите впечатления. Не ангажирам никой с тях, просто си споделям. Simple Smile
Цитат

БРО напълно споделям това което си написала и аз това си мислех ,ако ги гледам просто като двама души за които незнам нищо ще си кажа.-Тези се обичат като луди❤❤❤

# 250
Този път сме на втори, но другата седмица ще си върнем 1-вото място Wink

Скрит текст:
Wink

# 251
  • София
С огромен интерес и любопитство очаквам предаването с Ханде. Докато я гледа човек изпитва невероятно естетическо удоволствие. То красота, то елегантност и стил   

# 252
Наистина прекрасни Керем и Ханде. Страшно са сладки. Ханде е елегантна, чувствителна, сърдечна, а Керем- забавен, от него лъха доброта.

# 253
  • Пришълец
Лаура, пускай го, няма да ни омръзне Heart Питала съм се и аз, да не би тези хора така да си гледат по принцип, а ние да се вкарваме във филми?! Sweat Smile
Ако сега ги виждах за пръв път, също щях да си кажа, че са двойка... напълно безпристрастно.

Елинор, за втори път днес те бъркам с Мики, аватара ѝ е същия,  само че гиф Sweat Smile

# 254
Това видео го пускам за незнам кой си път, но ми е супер любимо! ❤️❤️❤️
И песента е точно в десетката! 😍
[/quote]
Лейди, гледам ги и се усмихвам!  Те, ей така от нищото ме правят щастлива! Най-вероятно новината за тайна сватба между тях е пълен фейк, но се развълнувах! Направо все едно ММ пак ми предложи!  🤣🥰🤩 😍

🦋
Поклон пред най-лъчезарната и талантливата вселена Татяна Лолова! Тя обичаше безкрайно живота! Подари ни своята жизнерадост и винаги ще я помня като слънцето на сцената! ❤️🖤

Общи условия

Активация на акаунт