Отговори
# 345
Наскоро Керем слушаше в Спотифай постоянно ,,Work Song". Един път си я пуснах и от тогава не спирам да я слушам. Страхотна песен Heart

# 346
# 347
  • София
Този път сме на втори, но другата седмица ще си върнем 1-вото място Wink

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Към информацията, която вчера mi_si ни остави за рейтинга на нашия любим сериал според агенция #Adba добавям тази на #DigiLup, където "Почукай на вратата ми" отново оглавява класацията за последната седмица (няма да коментирам разликата в точките между нашия сериал и този на втора позиция, излишно е просто Sunglasses!)!

Еуфорията покрай нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бурсин днес е голяма и това е напълно разбираемо! Милиони фенове се радват, вълнуват, споделят! Ханде Ерчел се превърна в турската актриса с най-голям брой почитатели! Надявам се след приключването на общия им проект с Керем Бурсин някоя от вас, от истинските фенове на Ханде да направи отделна тема за нея, защото тя напълно го заслужава! Аз просто не разполагам с достатъчно свободно време и необходимите знания, за да го направя сама! Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден от мен! Gift Heart

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 14:25 от nrgmama

# 348
Оф ,тия снимки от летището, кой ли заминава или пък пристига?
Предпочитам Серкан да спре Еда преди да замине за Италия за пореден път, отколкото нова бивша приятелка на Серкан. Селин е достатъчна Joy
Но пък ако слуховете са верни и има друга бивша... ще се окаже, че Серкан и той като Селин е доста палав Smile

# 349
  • Пришълец
Не знам дали го правят защото не издържат, но поне поддържат интереса към себе си на ниво, интелигентно.
На същото мнение съм, дори да не е любов интереса го поддържат на ниво, показват уважение и прекрасни отношения помежду си.

Цитат
Ханде без е грим е още по-красива и нежна.
Колко пъти съм си го казвала и това.... Ханде е от жените, които са красиви както с грим, така и без. Heart
Почитателка съм на естествената красота.

Ирче, отдавна не си се разписвала Hug

Алекс,
Скрит текст:
Да почива в мир!

# 350
Алекс, моите съболезнования! 🤍
--------
Как разбирате какво слуша Керем в Спотифай, аз не го ползвам, та...

# 351
Как разбирате какво слуша Керем в Спотифай, аз не го ползвам, та...
Когато последваш някого в Спотифай, той става твой приятел. Отстрани има едно правоъгълниче с ,,Friend Activity" където може да видиш какво и кога са слушали приятелите ти. Например Керем е слушал ,,Take Me Out" преди 1 час:

А ако слуша в момента, до името има такава иконка:

Алекс, съболезнования!

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:21 от ally.yor

# 352
# 353
Wink

Алекс, моите съболезнования
Revolving Hearts
https://www.youtube.com/watch?v=Skubxj4L_28

И Бамби Wink

Това "Amanım" да не означава на "техния" език Heart

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:08 от mi_si

# 354

Еуфорията покрай нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бурсин днес е голяма и това е напълно разбираемо! Милиони фенове се радват, вълнуват, споделят! Ханде Ерчел се превърна в турската актриса с най-голям брой почитатели! Надявам се след приключването на общия им проект с Керем Бурсин някоя от вас, от истинските фенове на Ханде да направи отделна тема за нея, защото тя напълно го заслужава! Аз просто не разполагам с достатъчно свободно време и необходимите знания, за да го направя сама! Flowers Four Leaf Clover

Nrgmama, чета бг-мама от доста време без да имам профил, търсила съм теми за Ханде, но не съм намирала, когато ви намерих се осмелих да си направя профил и да пиша. За мен ще е голямо удоволствие и ще бъда много щастлива да направим тема за Ханде Ерчел, която е дълбоко в сърцето ми. Не знам за вас, но я чувствам много близка има страхотна енергия, очи и усмивка. Мога да правя теми, така че само казвайте и за нея съм готова да направя всичко.❤ ❤ ❤

# 355
  • Плевен / София

Nrgmama, чета бг-мама от доста време без да имам профил, търсила съм теми за Ханде, но не съм намирала, когато ви намерих се осмелих да си направя профил и да пиша. За мен ще е голямо удоволствие и ще бъда много щастлива да направим тема за Ханде Ерчел, която е дълбоко в сърцето ми. Не знам за вас, но я чувствам много близка има страхотна енергия, очи и усмивка. Мога да правя теми, така че само казвайте и за нея съм готова да направя всичко.❤ ❤ ❤
Гледала съм сериалите на Ханде, но съм писала все в теми за конкретният сериал. С удоволствие ббих писала в тема, която да проследява творческият и път. Според мен, хубаво е да изчакаме да приключи този проект, за да не "тичаме" между двете теми да коментираме....
Лек път да и пожелая на Селин...."Güle güle"

# 356
  • София

Ханде напълно е заслужила да има отделен профил само за нея. Та има ли друг с такава внушителна фенска маса, като нейната. Но все пак нека да изчакаме да свърши този проект. А до тогава не се знае, какво ще се случи.
Преди време прочетох тук едно предложение, което започва да става все по-актуално. Ако Керем и Ханде наистина решат да бъдат официална двойка, можем да продължим да си ги коментираме на едно място, вместо да разпиляваме гласовете си.  Ако обаче не са заедно тогава е редно да има отделен профил.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:10 от БлагаВест

# 357
Ново:

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:28 от mi_si

# 358
# 359
  • София
Момичета,
абсолютно подкрепям Ханде да има своя отделна тема, посветена на нейния творчески път и живот. Но споделям мнението на повечето от вас - да изчакаме този сериал да приключи, за да не се разкъсваме между няколко теми. Освен това, ако Керем и Ханде се окажат двойка, лично аз предпочитам да продължим да пишем в една тема, вместо да “тичаме” из две. И двамата са ми любимци, и двамата са ми интересни, и двамата ще продължа да следя с интерес, но двойка ли са - приемам ги за едно цяло и не бих искала да ги делим в две теми. Wink

Общи условия

Активация на акаунт