Отговори
# 525
  • София
Аууу, Керем е на трето място. Това бързо трябва да бъде поправено. Grinning Гласувайте, момичета! Wink

Керем е коментирал, каквото и да значи това “аманъм”. Grinning

Добре, сега сериозно - това или е началото на едно хубаво и истинско приятелство между двамата, което се надявам да продължи и след края на сериала, да си останат все така близки, или наистина са влюбени. Защото е прекалено. Харесва й всяка снимка и почти всяка коментира. Струва ми се повече от колегиално отношение. Не твърдя, че са двойка, но със сигурност я чувства по-близка от другите му колежки досега, защото не съм забелязала да има такова отношение към Нилпери, например. Или към някоя друга. Wink

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 19:17 от Бърборанка с розови очила

# 526
  • София
Току що гласувах!  Какви са тези Ибрахим и Еркан пред нашето момче.    
    Олмаз!

# 527
  • Монтана
Сега очакваме Керем Бей да хареса и коментира последната снимка на Ханде.
Предложението в туитър е да напишел “she is mine” и да не се обяснявал много ❤❤❤

Хайде дайте по един глас за нашето момче
https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-2021/

За него - ВИНАГИ!
И то колкото пъти е възможно!

# 528
Здравейтее! Честит празник, нека в живота ви има надежда и добрина! Hug
Да кажем, че "amanim" е тайната им дума за "ти си моя". Че нали още се крият, иначе ще се случи гоненето на Керем. Как ви се струва? Joy
Гласувам и аз, Керем трябва да е на първо място, друга позиция за него няма. Smile

# 529
Това: AMANIM е равно на Heart
Имат си таен код Wink Те всички "приятелчета" си имат....  Sparkling Heart

# 530
Здравейтее! Честит празник, нека в живота ви има надежда и добрина! Hug
Да кажем, че "amanim" е тайната им дума за "ти си моя". Че нали още се крият, иначе ще се случи гоненето на Керем. Как ви се струва? Joy
Гласувам и аз, Керем трябва да е на първо място, друга позиция за него няма. Smile

И за мен тази думичка”amanim” означава “моя си”
Ей обичам ги тези двамата,така да им се радвам ,🧿🧿🧿

# 531
# 532

Ей този захват харесах аз. Бамби не трябва да се изпуска. Поддръжката е много важна в приятелството.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 19:53 от s...v

# 533
В туитър полудяха ето ви малко да се посмеете...
•Вече неможел никой да контролира Керем

# 534
  • Пришълец
Tо с това тяхното ”amanim”  вече втори ден се забавляват феновете. Последното, на което попаднах в Туитър, цитирам по памет: ” сине, да, името ти е странно и на практика не съществува, но съм сигурен, че няма да ми се сърдиш заради него -Amanimcim” Joy Joy

# 535
# 536
Според мен това ,,Amanım" случайно го измисли Керем Joy Нищо чудно да е искал да каже ,,Aman Allahım" (,,Боже мой"), ама да се е оплел и сега да се шегуват с това Joy Може пък и съвсем друго значение да има, знае ли човек Smile

# 537
Май си права, това беше пак някакво стори от вчера
Според мен това ,,Amanım" случайно го измисли Керем Joy Нищо чудно да е искал да каже ,,Aman Allahım" (,,Боже мой"), ама да се е оплел и сега да се шегуват с това Joy Може пък и съвсем друго значение да има, знае ли човек Smile

# 538
Според мен Керем отвлича вниманието на феновете за да не мрънкат за събитията които се случват в сериала.
Всички така се заплеснахме по реала .....❤🧿

https://www.instagram.com/p/CM18mKUID05/?igshid=1os5aoh43qyxh

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:07 от Elinor0680

# 539
Аз вече няколко дни гласувам в тази класация, нашето момче все е трети. Тези преди него не ги познавам, ама този, който е на първо място вади много психо поглед. Веднъж на 24 часа отчита гласовете, доколкото разбрах. Давайте, втория му дишаме във врата, а първия не е невъзможна дестинация. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт