Отговори
# 570
  • Плевен / София
За да се вижда по добре...

# 571
Тъкмо навреме дойде моят час на усамотение Simple Smile
Сигурно сега ще излезе, че на Серкан у има нещо в следствие на катастрофата и ще влезе в болница, а Еда бързо бързо ще доприпка обратно. А пък Кемал ще утешава Айдан ханъм Sunglasses

# 572
Да не вземе да си удари главата и пак да си загуби паметта, сакън!

При падането ясно се вижда, че не си удря главата. Няма да се оправдава с липсата на памет този път. Satisfied

# 573
  • София
Все се надявах това да е началото на епизода, Серкан да не е бил със Селин и цялата история с бременността да издиша, но уви... Явно Еда остава до Серкан след новината за бременността, дори се усъмнява в Селин и с момичетата се опитват да я разкрият, но в последствие осъзнава, че не може да бъде с него, знаейки, че друга чака дете от него и решава да замине. Сцената на летището е краят на епизода според мен и Серкан ще припадне във финалата сцена сигурно. Wink После една седмица чакай да разбереш какво е станало - заминала ли е, останала ли е... Най-вероятно ще замине и ще имаме скок. А Серкан припада в следствие на катастрофата според мен. Само дано не се ожени за Селин и истината чие е детето да се разкрие след време. Сакън! Не знам за вас, ама аз най-много се ядосах на това, че явно Серкан е спал със Селин. Rage От цялата история това най-много ме напрегна!

# 574
  • Кърджали
Ей, докато направя една инхалация на малчо, че нешо много се разкашля и те пуснали фраг.
Отивам да му хвърля поглед

# 575
  • Плевен / София
Да не вземе да си удари главата и пак да си загуби паметта, сакън!

При падането ясно се вижда, че не си удря главата. Няма да се оправдава с липсата на памет този път. Satisfied
Че тогава аз ще го оскубя нищо, че не е пиле....
Селин е най егоистичното същество, което съм виждала досега в турски сериал..Не казвам жена...нито човек..."същество", защото това, което тя прави в момента, си е направо престъпление спрямо живота и щастието на двама човека, които имат право на щастие...И после се чуди Селин защо никой не я обича....
. А Серкан припада в следствие на катастрофата според мен. Само дано не се ожени за Селин и истината чие е детето да се разкрие след време. Сакън! Не знам за вас, ама аз най-много се ядосах на това, че явно Серкан е спал със Селин. Rage От цялата история това най-много ме напрегна!
Не вярвам да е следствие на катастрофата, защото поне досега не е имал такива оплаквания....
Няма да се радвам, че съм познала, но за съжаление не винаги се случва това, което на нас ни се иска...

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:07 от gostenka68

# 576
Все се надявах това да е началото на епизода, Серкан да не е бил със Селин и цялата история с бременността да издиша, но уви... Явно Еда остава до Серкан след новината за бременността, дори се усъмнява в Селин и с момичетата се опитват да я разкрият, но в последствие осъзнава, че не може да бъде с него, знаейки, че друга чака дете от него и решава да замине. Сцената на летището е краят на епизода според мен и Серкан ще припадне във финалата сцена сигурно. Wink После една седмица чакай да разбереш какво е станало - заминала ли е, останала ли е... Най-вероятно ще замине и ще имаме скок. А Серкан припада в следствие на катастрофата според мен. Само дано не се ожени за Селин и истината чие е детето да се разкрие след време. Сакън! Не знам за вас, ама аз най-много се ядосах на това, че явно Серкан е спал със Селин. Rage От цялата история това най-много ме напрегна!
+1. Няма какво повече да кажа, ти си ми написа мислите, Бро! Искаше ми се Серкан да погони Еда малко, а не тя да се върне сама, защото той е припаднал.
За скок се чудя дали ще има, защото кашата ще стане още по-голяма и драматична. Скоковете във времето ги свързвам с финал, обикновено...

# 577
Въпреки всичко ,не вярвам ,че Серкан е спал със пилето.
Olmazzzzzzz😡

# 578
Някой тумор простотийка може и сърдечен здравословен проблем да вкарат да има драма за рейтинг
Падам тотално съсипаха тоя сериал!

# 579
  • Кърджали
Сега е момента Дениз ако иска да се реваншира за това изпълнение стс сватбата, да каже каквото знае за Селин и номерата ѝ. Добре де. Нвма да е тази събора, но другата...
Уфффф Серкан, уффф Серкан, уфффф Серкан....

# 580
# 581
Здравейте момичета прекрасни, Flowers Hibiscus
хич не ми остава време за писане напоследък (но не изпускам да ви чета, разбира се), но тук скачам провокирана от БРО за бързо. БРО, аз пък точно от този фрагман реших, че Серкан не е точил баници с кокоша. Ако беше, с какви очи да гони сърничката? Не съм голям оптимист принципно(да уточня - за сериала в момента), но си мисля, че беше ядосан в предния фраг точно затова, защото не е правил нищо, а Еда си мисли, че е. Затова според мен я гони, да се изяснят. Дано не е края на серията това. Освен това си мисля, че съвсем скоро ще лъсне истината. Даже може и Дениз да я изтипоса пред всички, че той е таткото на пилето. Отивам още веднъж да видя фрага за всеки случай. Аз съм днес с розовите очила. Целувам ви всички. Продължавайте да творите. Много усмивки носите. Kissing HeartHugHeart Eyes

# 582
  • Монтана
Дами, вече знаем как изпада в паника, когато смята, че губи Еда...!
Може да пада точно от това?...
Не смятам, че са съсипали сериала..., искаме серии, искаме да не свършва...ето, не свършва!
Аз съм напрегната от това, което виждам, но чакам с интерес серията!

# 583
  • Плевен / София
Сега е момента Дениз ако иска да се реваншира за това изпълнение стс сватбата, да каже каквото знае за Селин и номерата ѝ. Добре де. Нвма да е тази събора, но другата...
Уфффф Серкан, уффф Серкан, уфффф Серкан....
Успокойте се...нали искате много серии и Еда и Серкан...Ще има и драма...малко любов...че на съседите не им понася Heart Изчезвам , а вие се насладете на това....

Утре да не ви намеря в нова тема

# 584
На мен пък музиката много ми хареса 😆 Такъв стил, приличащ на екшън, не сме имали, нали 🤔

Общи условия

Активация на акаунт