Отговори
# 585
  • София
Аз също не мога да си представя еротична сцена между Селин и Серкан. Та те се държат като братче и сестриче. Никаква страст, нищо. Кога е спал с нея?? Цялата история с това бебе не ми харесва, защото убива идеята за чистата любов на Еда и Серкан. И фразата “никой освен мен не може да те докосва” тотално увисва...

Ако трябва да съм честна, като изключим Селин, бебето и спал ли е Серкан със Селин, на мен фрагът ми харесва. В комбинация с първия съвсем объркано изглежда и не се наемам да гадая кое след кое е. В този ред на мисли очаква ни доста интересен епизод. Двата фрага, особено вторият, са с двата крака в драмата, много малко ромком виждам. Което е добре за рейтинга. Wink Лично аз съм доволна, защото чакам епизода с нетърпение, за да разбера какво се случва. Simple Smile

# 586

Благодаря за превода!
Оказва се интересен епизод , може би..?!

# 587
Тунус Тасчъ- нашата сценаристката, писала и ,,Не пускай ръката ми"- сериалът, в който главният герой най-накрая се събра с любимата си, купи ѝ пръстен, за да ѝ предложи брак и докато отива към нея, за да го направи- катастрофира. Болница, това-онова, изписаха го, лекарите му откриха аневризма на мозъка, причинена от катастрофата, та и той припадаше така и му прилошаваше периодично. Той знаеше, че има риск за живота му, но не каза на годеницата си, за да не я тревожи. Тоест, няма да се учудя, ако се окаже именно аневризма или нещо подобно, причинено от самолетната катастрофа

# 588
  • Пришълец
Аз самата казвах, че Серкан е бил със Селин, но в момента съм 50:50. Може и да не е, иначе да знае, че Селин е бременна и да хукне след Еда...

Блу, Blue Heart споделям мнението ти!

Али, златна си!

# 589
И аз държа до последно, че не е спал с пилето. Оставам с впечатлението, че Еда не му разкрива причината, а само казва "не можем да сме заедно" и дотам. Серкан разбира накрая от писмото най-вероятно. Но до края ще се държа за вероятността в Словения да не е вдигал самолета. Airplane

# 590
Не знам как все ме изненадват с фрага Joy
Благодаря за превода и за субтитрите! Hug
Серкан май не се е оправил напълно от тази катастрофа, или просто не може да понесе, че е излетял самолета.. а Еда как се оглежда до последно, определено иска той да я спре.
Паралела с епизод 11 може и да се случи, ако тича достатъчно бързо и Еда реши да не заминава, ама може и да не се случи, ако ще има скок във времето. Аз не знам кое предпочитам. И аз мисля, че Еда е време да завърши образованието си, обаче и двамата като ги гледам колко са тъжни и на мен ми се свива сърцето. Още не искам да вярвам, че Серкан и Селин са правили кекс.
Има няколко варианта, ще видим кой са избрали сц. Но пък май във фрага нямаше нищо от тази болница където уж снимаха, да не е Серкан там като пада? 🤷🏼‍♀️

# 591
  • София
Вярно, сис, взели назаем малко от музиката на Вътрешен човек и Ямата. Wink
На мен пък музиката много ми хареса 😆 Такъв стил, приличащ на екшън, не сме имали, нали 🤔

# 592
  • Монтана
И още нещо, не мисля, че това е края на серията!...Какви са тези прегръдки между Еда и Серкан ако тя толкова твърдо е решила, че не могат да бъдат заедно!...
Този път ни пращат по тъч линията! Сигурна съм, падането на Серкан не е края на серията!

# 593
  • София
На мен точно тези сцени ми приличат на сбогуване... Еда се сбогува със Серкан, защото вече е взела решение за себе си. Не знам, двата фрага много ме объркват. Сега пак ще гледам първия и после втория. Ще съм изненадана приятно, ако припадъкът на Серкан не е краят на епизода и се окаже, че не е спал със Селин. Очертава се наистина интересен епизод! Wink
И още нещо, не мисля, че това е края на серията!...Какви са тези прегръдки между Еда и Серкан ако тя толкова твърдо е решила, че не могат да бъдат заедно!...
Този път ни пращат по тъч линията! Сигурна съм, падането на Серкан не е края на серията!

# 594
Може би припада от напрежение , от насъбралите  се емоции, от страха че ще загуби Еда.
Как не ми се иска Серкан да е спал със Селин. Знам че Серкан не помнеше Еда, но го чувствам като изневяра към Еда. Тази кучка ще мълчи от интерес до последно.
Дали Еда казва на Серкан за бременността на Селин. Вероятно научава от писмото преди да го напусне.

# 595
vai1, не исках да го казвам, но ще го кажа - Мира така се сбогува с Яман в Квартала. Ако Еда му е оставила писмото и си е тръгнала, то е същата работа и тук.
Една хубава вечеря, после десерт... Спят заедно и тя пак се изнизва по терлички, но това е за сбогом..
Мда, бързите пръсти на Бро го написаха преди мен, но нищо 😆

Припадъкът може да е паник атаката, че я е загубил 😏

# 596
Здравейте, момичета! Hug
Ей, интересен фрагмент, харесва ми, че остава чуденката имало ли е кекс между Серкан и Селин, аз въпреки всичко, мисля, че не е имало. Поне така ми се иска Joy
Явно пак ни показаха края на епизода, но сме си свикнали Wink Серкан сигурно заради напрежението и тичането и като последствие от катастрофата ще припадне... Интересно се очертава, нямам търпение Heart Eyes
Връщам се да ви чета, че пак сте се вихрили доста, като гледам Flowers Blossom

# 597
  • Кърджали
Ако Еда не му каже причинатс, пак се връщаме към основният им проблвм - липса на комуникация между тях двамата. Щото повечето им проблеми от това идват.

За мен това с падането на Серкан е финала на серията. И после една седмица се чуди - какво му е, какво е станало, Еда видяла ли е, върнала ли се е, заминала ли е...

Не ми се иска да има скок във времего, че им куцат сметките после катп трябва да фо напасват  с празниците (винаги по някакъв напин ги пиказвст, а май предстоят там техните религиозни празници, не помня кога точно бяха и ако ги отбележат оак ще им заминат сметките. Не че е голям проблем, ама олекват...)

# 598
  • София
Сис, точно за Яман и Мира се сетих и аз... И Мира имаше аневризма. Wink Според мен не е паник атака, ще има някакъв здравословен проблем в следствие на самолетната катастрофа сигурно.
vai1, не исках да го казвам, но ще го кажа - Мира така се сбогува с Яман в Квартала. Ако Еда му е оставила писмото и си е тръгнала, то е същата работа и тук.
Една хубава вечеря, после десерт... Спят заедно и тя пак се изнизва по терлички, но това е за сбогом..
Мда, бързите пръсти на Бро го написаха преди мен, но нищо 😆

Припадъкът може да е паник атаката, че я е загубил 😏

# 599
  • Монтана
Ами ще ми се да е така, сигурно затова си мисля, че падането не е края на серията!...Ще ми се! При това много!

Общи условия

Активация на акаунт