Отговори
# 675
# 676
Озетът отново е изключително кратък и не дава никаква информация. Радвам се, че Серкан ще се бори за Еда. Негов ред си е😉, а всички знаем как той се бори за нея.

# 677
Хайде сега букмейкърите да се включат- хамиле ли е Селин, като за последно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
  • Плевен / София
Озетът отново е изключително кратък и не дава никаква информация. Радвам се, че Серкан ще се бори за Еда. Негов ред си е😉, а всички знаем как той се бори за нея.
Направо помита всичко по пътя си....И най важното отсвирва Селин...

# 679
Много благодаря, gostenka68 и Маргарита Н.BlushKissing HeartBlush

# 680
Привет!
Отдавна исках да кажа на Бърборанка с розови очила и с вкус към черно-бялата фотография, че аз също много обичам тази фотография. Подписът ви е прекрасен, но аз бих се съсредоточила на една снимка, по-ефектно е, според мен. Така шапката на темата ще е по-голяма и прекрасна.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 16:26 от Gugutka52

# 681
# 682
Момичета, чувствам се объркана след фраговете и снимките. Някак си ми е странна тази близост между Еда и Серкан на снимките на фона на случващото се на летището. Дали няма първо да се разделят и после след разкриване на лъжливата бременност да се съберат отново. Не вярвам Еда да го лъже за причините за отказа, а и имат доста сцени на близост поне в първия фраг.

# 683
# 684
  • София
Съгласна съм с Гугутка, че по-добре стои с една снимка, специално за шапката - по-голяма, видима и ефектна е така. Simple Smile

Имах малко време и направих няколко опита с наличните снимки от последните 2 епизода. Wink Пускам 2 предложения. Едното е статично, другото - анимирано.

# 685

"Ще бъда там, за да те хвана, ако паднеш", но няма кой да хване Серкан.

# 686
  • Пришълец

Доста време са прекарали заедно в дома на Серкан Thinking

Бърборанке, втората е по-изчистена и на мен лично ми харесва повече. Kissing Heart

# 687
От Еврим

Керем е коментирал това

# 688
  • София

Ей, не се спират някои злобари. Не мина номера с изневерите, сега се започва с напускането на Керем.
Цитат
От Еврим

Керем е коментирал това

# 689
И аз гласувам за втората шапка с анимираните сърчица Heart
Озетът пак нищо не казва, каква изненада Joy според мен Серкан няма да приеме на сериозно отказа на Еда , а тя няма да му каже и защо отказва. Чак накрая като напише писмото той ще разбере. А Селин май май наистина ще се окаже бременна от Дениз.
И тъй като не видях Алекс дали преведе разговора на Еда и Селин накрая, тя каза ли на Еда, че Серкан е бащата? Ама в прав текст да го е казала? Thinking Накрая пак ще има "ааа не е моя грешка, че тя Еда така реши" Joy

Специално за Налбантова пускам къдрава мини Ханде.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт