"Искам си нещата"

• 9 975
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
Много ми е интересно, освен техниката, всички мазила и бижута, с фактура ли ги е купувал. Въпреки че не бих се учудила.
Не бих върнала нищо, което е годно за употреба. Подаръкът е нещо, с което правиш каквото намериш за добре. Не да ти извива ръцете после, смешник. Събирай боклуците и в кофата, да си ги вади

# 106
  • Варна
Какво ще извади... Те клошарите и циганите ще му хвърлят една гора бой и ще му ги вземат под носа от кофите.

# 107
Цялата ситуация е толкова срамна и мизерна, че ще му се смеят не само полицаите.

# 108
  • София
Всичко опира до тоя тип мислене "да не се мина". Не се получили нещата, ама как мога сега да си върна инвестициите? Това за мен са хора, които не са научени да поемат никаква отговорност за действията си и да търпят последствия. Същите като тия дето се скъпят да те черпят един обяд, само че те направо действат превантивно... като не си дал, няма шанс после да не ти го върнат обратно Joy Състезание кой е най-големият мизерник Smile

# 109
Е, тука не четете ли неща в стил "аз цветя не подарявам и по заведения не плащам сметката на жената, защото има такива, които го правят и после си бият жената, зарязват я с по някое дете или се развеждат" Simple Smile

# 110
8 страници няма да чета...

ама по-добре ги избирайте тея мъже. Голям цирк. Направо ме е срам, че живеем на една планета с такива хора. Аз съм чао

# 111
  • Berlin
Нищо не би му върнала на тоя пич, само ще го блокирам навсякъде.
Или пък само обеците, да си ги носи със здраве.

# 112
  • София
На мен би ми било криво да ползвам нещо, което явно не е подарено с добри намерения. Нали на тая равнина стъпваме, моралната, че подаръкът е жест. Тогава защо толкова хора написаха, че ще си стискат червилата, прашките и телефончето. Просяшка история и от двете страни. Уж напук, уж това, ама се свиди да върне един кирлив лаптоп.

# 113
Най-добре авторката да опакова всичко и да го занесе на майка му - той да бере после срама, майка му като го пита що бившата ѝ е занесла носено бельо и евтини кремове. Муаххахахаха

# 114
  • София
Аз лаптопа не бих върнала, защото после е голяма занимавка с преинсталации, местене на файлове... а достъп до харда никакъв шанс да му дам. Другото да си го взима... определено не бих ги ползвала, за мен най-голямата стойност на подаръците е сантименталната. А след такива действия, тя става точно 0. Определено няма да му падам на нивото да му правя напук.

# 115
А, ще бере срам. Кой знае и маминка какъв е цербер- тя, крушата, нали...

# 116
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Най-добре авторката да опакова всичко и да го занесе на майка му - той да бере после срама, майка му като го пита що бившата ѝ е занесла носено бельо и евтини кремове. Муаххахахаха
Това е добра идея! Ама от друга страна, крушата не пада далеч от дървото, така че...

Аз лаптопа не бих върнала, защото после е голяма занимавка с преинсталации, местене на файлове... а достъп до харда никакъв шанс да му дам. Другото да си го взима... определено не бих ги ползвала, за мен най-голямата стойност на подаръците е сантименталната. А след такива действия, тя става точно 0. Определено няма да му падам на нивото да му правя напук.

Да няколко флашки или на облак ще си качи инфото, после ресет.

# 117
  • София
Да няколко флашки или на облак ще си качи инфото, после ресет.

Формат няма да помогне, някой ако знае как да рови в хардове. А аз файловете лесно ще прехвърля, ама после новия лаптоп докато си наглася... от какъв зор ще си създавам такива досадни главоболия заради някакъв мизерник Joy

# 118
А, ще бере срам. Кой знае и маминка какъв е цербер- тя, крушата, нали...

А, не се знае. Не винаги майката е лошият пример.

Ако някоя мацка занесе някакви неща в нас, аз ще ям бой - първо от баба, после от мама, леля, кака... и така, едни след други.

Тва е дъното просто. По-грозно е дори от това, да пратиш баба си за наркотици.

# 119
За мен предметите нямат сантиментална стойност, а само практична. Когато слагам нещо, което ми е подарено, не си мисля " охххх, помня като ми подариха това". Не, просто нещо или ми харесва и го нося само по тази причина, или не ми харесва и не го нося, независимо от кого ми е подарено. Просто предмети, които са МОИ, щом вече са ми подарени. Бих ги изхвърлила подаръците на такъв мухльо, но не бих му доставила удоволствието да му ги връча все едно е някакъв акт, с който едва ли не в неговото съзнание ме оставя гола като пушка. Това е опит за унижение и не бих му направила кефа да му се получи.

Общи условия

Активация на акаунт