"Искам си нещата"

• 9 961
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Авторке искай му списък -опис на полученото, сакън да не пропуснеш нещо.

Кетч, точно за да не му падам на нивото, няма да седна да събирам багаж, а ще му кажа - чупка, въздухар.

# 121
    На мен би ми било криво да ползвам нещо, което явно не е подарено с добри намерения. Нали на тая равнина стъпваме, моралната, че подаръкът е жест. Тогава защо толкова хора написаха, че ще си стискат червилата, прашките и телефончето. Просяшка история и от двете страни. Уж напук, уж това, ама се свиди да върне един кирлив лаптоп.
    [/list]
    Как установихте, че ми се свиди? Прочетете внимателно какво съм писала и посочете къде написах сакън, няма да ги върна.  Просяшка история? Подбирайте си думите.

# 122
    • София
    Кечър, ами какво правим ако вече сме изхабили червилото и сме скъсали прашките? Нови ли купуваме или му ги плащаме в троен размер?

# 123
    Обзалагам се, че е към 40 год.Stuck Out Tongue
    Ти гледай да не ти дойде  и с касовите бележки от ресторанти и кафета, щото един мой бивш всичко събираше и после каза, че съм му струвала 500 лв.- чинно беше изчислил моята консумация. Не си ги иска де, само отбеляза жертвата си.
    Историята помни и случаи, когато пичът си ги е искал, та ти си извадила късмет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
    Дано не си загубила много време с тоя. Пакетирай му подаръците и си плюй в пазвата. Да му ги върнеш за него би било по-гадно. Толкова прост човек би приел невръщането на нещата като знак, че всъщност са ти важни.

# 125
    Е как ще си иска сметка за вечери?

# 126
    • Далече, далече
    Върни му непрани гащи по куриер за негова сметка.
    Лаптопът и телефонът, ако са купени с гаранционни карти и фактури на негово име, може и да докаже, че са негови.
    Обеците, ако са били на майка му или баба му, би трябвало да ги върнеш.
    Останалото, ако не го искаш, го изхвърли.

# 127
    • Тра-ла-ла
    Връщането - с двустранно подписан протокол приел/предал 😬 Да няма после хън-мън

# 128
    Кечър, ами какво правим ако вече сме изхабили червилото и сме скъсали прашките? Нови ли купуваме или му ги плащаме в троен размер?
    Връщаме му скъсаните прашки с протокол за брак.🤣🤣🤣🤦

# 129
    • София

Е, хайде сега. То е ясно, че не прашките и червилото са поантата, а техниката. И в неговата, и в нейната глава.

Бих ги върнала, какво като той си мисли, че ме оставя гола кати пушка. Аз нали си знам, че не е така и в моята глава е измекяр.

# 130
    • София
    Би трябвало, ако дава за временно ползване да се съобщава в аванс.
    Би следвало, ако поДАРЯВА поДАРък за РД или повод да забрави за тях.
    Даруването/дарението/подаряването е доброволен акт без възвращаемост и условности, ако не са договорени такива.

# 131
    • София
    Авторката написа, че мизерникът искал тя да остави подаръците при някой от приятелите му.
    Да направи предавателно- приемателен протокол, отдолу освен "предал" и "приел", и " свидетел".
    Да уведоми приятелите как смята да постъпи и да чака те да се съгласят.

# 132
    • Тра-ла-ла
    Като е голям м/въШкар - лично да си ги вземе

# 133
    Връщането - с двустранно подписан протокол приел/предал 😬 Да няма после хън-мън
    Точно. Лично предаване с премо-предавателен протокол и в присъствието на свидетели, които по-късно да почерпи. Пълен опис - червени прашки - употребявани, подарени по повод ..... - 1 брой, телефон .......

# 134
    • sofia
    Като е голям м/въШкар - лично да си ги вземе

Точноо... Бих му казала - както ми ги е подарил очи в очи, така ще му ги върна:nerd:

Общи условия

Активация на акаунт