Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обичайните симптоми, когато хормоните са дисбалансирани?
Кои продукти за обем се препоръчват?
Как мога да създам ефект на вълни в косата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обичайните симптоми, когато хормоните са дисбалансирани?
-
Кои продукти за обем се препоръчват?
-
Как мога да създам ефект на вълни в косата си?
-
Какви са мненията за изправяне на косата с преса и маша?
-
Какви са мненията за боядисването и ламинирането на косата?
Изобщо тъжна картинка. Сега се връзвам на опашка и пръскам спрей-оцветител, колкото да ходя на работа и да не се набива толкова на очи, само и само да спечеля време, докато го измисля. Споменах ли за тъжната картинка? Та идеята ми е ако лепна тъмно-кестеняво на косата, какво ще се получи? Коренът ще хване, а по дължините? Някой правил ли си е подобни експерименти? Ще седи ли сякаш на главата имаш тъмна кафвва купчинка
? Целта не ми е русите нюанси. В най-добрия случай си искам моя светлокестеняв цвят, който май без по-здрава химия няма да получа, за това съм съгласна и на тъмнокестеняво. Иначе косата ми е сравнително здрава - не използвам преса, сешоар, маши и т.н. Следвам до колкото мога и CG метода (не напълно, защото боята все пак няма как да е съвместима). Забравих да кажа, че за въпросната промяна в цвета съм подготвила и бонбонена терапия. Ще се радвам на съвети от хора, преминали през това. Благодаря!
.Както казах това стана с кичури, косата ми стои естествено кестенява и хората се изненадват когато разберат, че се боядисам.
.