Тренировки в домашни условия - 110

• 36 179
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас/Пз
Днес правих долна част с акцент глутеус. Ползвах щанга 20кг и 2 *10кг дъмбели
Всичко е по 5 серии с малки почивки по 10-15сек и малко повече между упражненията.
1.Клек 5*20
2.Румънска тяга 5*20
3.Сумо клек 5*20
4.Тяга на 1 крак 5*15 на всеки крак
5.Суинг 5*20
6.Хип тръст 5*30 с щанга и ластик
7.Сиси клек 5*20
8. Добро утро 5*20
200 коремни преси
30 лицеви
Доста време ми отнеха тези 5 серии, но ме домързя да пренареждам тежестите и затова реших да увелича повторенията. Както и да ги погледна, дори и по-ниските тежести са ок при общо 300 клека. Simple Smile
Предпочитам обаче по-високите, защото там ограничавам повторенията по 12 и съответно времето е по-малко .
Утре съм на масаж, нямам търпение. Уникално се чувствам като е точно след крака. Вечерта ще е горна част.

# 226
Отчитам LITE - Strong Body Stacked Sets: Lower + много работа в градината...после толкова бях гладна, че освен нормалната храна се нахвърлих на едни шоколадови бонбони Simple Smile значи голяма съм лакомия, ще видя релеф точно никога.
zari65, какви са тези пиратки Simple Smile

# 227
21 DFX real time upper body без тренировка за корем. Гири от 3 кг, но мъжът ми качи вече дъмбелите и пудовката, които са по тежки. Ще се опитам да прогресирам и са вдигна пак тежестите. Утре ще търся хранителния план из компютъра, ако не то намеря ще го диря тук

# 228
Отчитам LITE - Strong Body Stacked Sets: Lower + много работа в градината...после толкова бях гладна, че освен нормалната храна се нахвърлих на едни шоколадови бонбони Simple Smile значи голяма съм лакомия, ще видя релеф точно никога.
zari65, какви са тези пиратки Simple Smile

Grinning  Извинявам се, не съм погледнала, че телефона ме е редактирал - пилатес.

# 229
Днес малкият (15г., 180см) има имен ден и няма да тренирам. Успяхме да се почерпим с него с Орео чийзкейк.
.
След снимките на Дез не е добра идея да пусна няколко мои, но съм качвала в другата тема, така че...
Първата е от Август 2019, когато реших, че е време да се стегна малко. Другите са правени през няколко месеца по време на разните локдауни. Тренирала съм в зала с треньор, сама, с онлайн треньор, в парка с група и треньор. Бягах известно време, скоро писах и за това. Тренирам, защото спя по-добре, нямам главоболие и болките в гърба са незначителни. Имам наднормено тегло и сега, имам целулит и имам бръчки. Обаче не ми пука особено, защото и така ме харесва, който трябва.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 02:49 от G&B

# 230
G&B не мога да се стърпя да не ти кажа,че си страхотна и прогресът ти е УДИВИТЕЛЕН ❤️

# 231
И аз се присъединявам.. изглеждаш прекрасно!

# 232
  • Бургас/Пз
G&B, много добра трансформация. Супер мотивиращо е. А най-хубавото е, че се чувстваш физически по-добре.

Дези, знаеш, колко много те харесвам, но купите са впечатляващи. Страхотно постижение е всяка една от тях Simple Smile

# 233
Ето това ми е най-скорошната снимка. Сега малко съм изчистила от краката, но вероятно с този клин няма да се види така или иначе.

Днес не може да се каже домашна тренировка, но правих набирания. Много съм загубила форма, от 7 съм паднала на 3 повторения..Cry , мъкнах едни камъни с едноколка и троших едно бетонно корито с чук. Начесах си душата...

# 234
  • Някъде там
Не успях да видя G&B.
Много бързо ги махате тези снимки.
За днес
Загрявка + 5 мин. развъртане на стави (лакти, китки, рамене , раменен пояс, таз, колене,
глезени, кръст);
Класически клек с дъмбели - 3 серии х 20 повторения
Напади с дъмбели – 3 серии х 30 повторения (х 15 на крак)
 Български клек с дъмбели – 3 серии х 20 повторения (х 10 на крак)
 Реверанс към страничен напад – 3 серии х 20 повторения (х 10 на крак)
 Глутеус мост с ластик/ разтваряне в Горна позиция /
горна позиция – 4 серии х 20 повторения
Румънска тяга с ластик и дъмбели.
Някои упражнения пропуснах.
Като клек с ластик и надигане на пръсти и ритник с ластик.
Довечера след като тичам може да ги направя.
Завърших с велоергометър 15 минути и смъмрих мъжа, все им преча като тренирам. Сутрин ги будя, вечер не можело пречела съм им.
Ааааа изнервя ме Rage.

# 235
Ухааааа Искрица сериозна работа !💪
Не можах да спя снощи и сега се излежавам замисляла с кафета ,ама почвам след малко горна част пул,Трансенд

# 236
Е не е чесно! И аз не успях да Ви видя.
Вчера, 30 мин. вело и корем Simple Smile

# 237
* За Искрица и Нона.
Килограмите на всички снимки варират между 64.5кг и 61кг. За периода, когато да правени вече писах. Правя масажи с утайка от кафе за целулита и ползвам препоръчания от Ани крем. Има видима разлика. Ако бях започнала преди години, резултатът щеше да е различен. Да се трансформираш на 46г е бавен процес. Дали съжалявам за това - не. Пътувах, ядох, пих и се забавлявах преди Ковид. Скоро надавам се пак.
...

Това, което ме тормози най-много са краката и най-вече натрупана маса във вътрешната част на коленете. Не мисля че друго, освен липосукция ще помогне, но едва ли бих го направила.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 13:51 от G&B

# 238
G&B, вдъхновяваш, да не се отказвам на 50+.
Благодаря ти.

# 239
  • Някъде там
G&B, страхотна промяна.
Много ми харесва как се е оформило тялото ти.
И аз започвам с антицвлулитните масажи, ще пробвам със сухо четкане плюс любимия ми кокосолис олио за целулит и крема ми за целулит на Филогра.
Кой е този крем който Ани ти е препоръчала?

Общи условия

Активация на акаунт