Тренировки в домашни условия - 110

• 36 169
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Маdelief, мазнини държа до 50гр, въглехидрати между 120-180, зависи каква е тренировката.
В ротация се случва да имам вгх и под 50, но е по-скоро изключение.

# 271
Пънк  ,мисля ,че ако си била 67 кг след бременност  и си се мразила за това трябва да поработиш върху психическото си здраве и самоотценката си като цяло .И не знам някой тук да е отчаян,чак пък.... 🙄
Joy То психическото ми здраве..хванала го е липсата още при раждането ми.
Шегата на страна, аз съм жена тип мъжемелачка, за мен сексапила винаги е бил нещо вродено и естествено, та нормално като родих да се мразя, все пак тресящи се меса са всичко друго, но не и секси /за мен/. Перфекционист съм и не смятам, че човек трябва да се обича такъв какъвто е, а да извади най-доброто от себе си.

# 272
Е добре де колко си висока ,че чак пък да се мразиш на 67 ? Иначе сексапила е важен за една жена спор няма...

# 273
Не съм била "дебела". Висока съм 1.74 и според разните му там калкулатори си бях в норма. Аз от там нямам вяра на тез калкулатори. Не може една жена да изглежда така както аз и това да е "нормално".

# 274
  • Бургас/Пз
G&B, страхотна промяна!
Ани, твоите 300 клека ме разбиха! След такова чудо сигурно бих спала непробудно 2 дни. Sweat Smile
Дези, не си давах сметка, защото наистина не ми тежеше, обачееее днес не мога да си сетя да д....то. Задно бедро, предно, всичко е камък. А масажистката днес каза, че вендузата не може да захване върху надутия мускул. Трябваше й доста време да отпусне първо мускулите и чак тогава да почне антицелулитния масаж. Така, че целта ми да натоваря мускулите с повече повторения и серии е преизпълнена.

Дез и Ани - я кажете, девойки хубави, като си правите собствените тренировки и тренировъчни режими по какъв начин ги проектирате така, че да са балансирани противоположните мускулни групи и залагате ли в самото начало пропорцията между долна/горна част; пуш и пул тип тренировки, високоинтензивно и нискоинтензивно кардио?
Агент, не съм много сигурна как точно да ти отговоря, понеже това ми е едва третия месец , в който тренирам вкъщи, а преди това винаги съм била в залата. Първият месец следвах изцяло програмата на Сидни, но след това си понабавих още тежести и реших, че е добре да се възползвам от тях. Почнах втроия месец с 80 ДО, но не можахме да се харесаме... Та март месец реших след известно лутане да заложа на следното -  правя две силови тренировки за долна част /едната с акцент на глутеуса/, една силова за горна и останалите две или три тренировки са цяло тяло със Сидни, като си избирам една мускулна група , на която да наблегна - най-често трицепс или рамо. Откакто ходя на антицелулитни масажи, в тези дни правя само кардио, но не прекалено интензивно. Май такова не съм правила никога.
Опитвам се да държа баланса между дона и горна част, като приоритет ми е долната, защото там по-трудно ми се получава да поддържам това, което постигнах лятото. Горната все още я пазя, защото усещам, че травмятта, която си докарх през ноември все още не е минала. Та в момента програмата ми е нещо такова:
ден 1- силова глутеус
ден 2 - цяло тяло
ден 3 - силова гръб
ден 4 - кардио
ден 5 - силова вътрешна външна част
ден 6 почивка
ден 7- цяло тяло
Всеки ден корем и лицеви
Ако се върна пак в залата определено нещата няма да изглеждат така. Ако това не се случи от май месец планирам да опитам в същи с три силови за долна част, две силови за горна и един ден хийт или някакво кардио.

Днес след масажа правих кардио 1час Идвете са на Сидни от Бърн.
https://www.youtube.com/watch?v=PgYSd8coxGQ&list=PLE5lGVrS3V … p5Iq&index=26
https://www.youtube.com/watch?v=EOVDuQXF0Lw&list=PLE5lGVrS3V … p5Iq&index=28

# 275
G&b,успях да те мерна. Наистина много добра трансформация.
За днес - тренировка за цяло тяло с Хедър. Тренировката е от типа "максимум повторения за определено време" и има почивки само между кръговете. Силовите са по-скоро за увеличаване на пулса и се получава добър кардио ефект при минимална плиометрия.
https://youtu.be/S4WqG01PN0U

# 276
Не съм била "дебела". Висока съм 1.74 и според разните му там калкулатори си бях в норма. Аз от там нямам вяра на тез калкулатори. Не може една жена да изглежда така както аз и това да е "нормално".
Не знам как си изглеждала ,но аз на тези снимки съм 68 кг на 170 и никой не ме е върнал от секса 😂
ЕДИТ
На втората снимка със с дъщеря ми (аз съм с розовото яке ) която е на височина и кг еквивалентни на моите ,може би с 4-5 кг по малко и с 3-4 Санта по ниска .
Не сме отчаяни ,определено ! 😂

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 07:52 от No_frame bitch

# 277
  • Бургас/Пз
Ноу фрейм, страхотна си. И на двете снимки.
Пънк гърл, тресящите меса може да ги има и на много по-малко кг-ми. Simple Smile И не вярвам, че не си била секси за мъжа ти... Simple Smile
Кг-те и това как изглежда една жена не са еквивалент.
Като гледам G&B, ами само 4кг разлика, а визуално трансформацията е супер.

Ама така като почнете да говорите...сексапил...мъжемелачки.... Чак се чудя в коя тема съм. А пък и отдавна съм разбрала, че "нацепените каки" не са представата за сексапил в повечето мъже 😂😂😂

# 278
Права е Ани за килограмите и че изглеждат различно. Моите не са мръднали особено, само 158см съм. Обиколките ми са по-малки само с по 2-3см. Като цяло обаче тялото ми изгледжа съвсем различно, дрехите стоят много по-добре. Кантарът и цифрите, които показва са относителни.
Напълно наясно съм, че за някои от вас съм олицетворение на глиган в анцунг и това не ме притеснява изобщо.😅

# 279
Глиган другия път! Страхотни извивки точно където трябва, и плосък корем. Супер!

Ноу фрейм е трепач на снимките!

# 280
G&B, Bitch страхотни сте, момичета.
Дано някой хубав ден и аз имам смеслоста да пусна снимки, имам още работа по мен 😁.

# 281
Моята история е подобна на историята на Punk Girl, само че мен първата бременност ми разказа играта физически и психически. След втората свалих без никакви усилия доста кг, е ясно е, че никога няма да бъда на кг от преди бременностите.
В последната година бавно, но сигурно качвам и проблема ми е, че не се чувствам добре в тялото си. Кг на които съм в момента са ми абсолютния максимум и качването си продължава, въпреки всекидневните ми тренировки и ограниченията в храненето. Леко отчаяна съм и демотивирана. Надявам се TSH да не е в нормата иначе ще трябва да ходя на специалист.

И да запиша ден 6 вчера от програмата за бягане. Днес вечерта ще правя тежести от Epic Beginner.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 03:44 от Calli

# 282
Преди малко повече от 10 години, когато започнах за първи път да тренирам (след първото си раждане и бях качила доста) килограмите ми бяха с няколко повече от сегашните. Не че сега съм цвете, но определено по мен нищо не се тресе, а тогава да. Визуално разликата между един трениращ и не трениращ човек на еднаква височина и килограми е голяма.
Мен 70кг на 170см не ме радват изобщо, както и факта че почти нямам прогрес. Миналата седмица си дадох няколко дни почивка от броене на калории и тренировки. Заредих батериите и продължавам.

G&B, трансформацията ти е голяма!! За колко време постигна този резултат между първата и последна снимка?

Calli, Аз съм в същото положение  Hug

# 283
Биб, благодаря Simple Smile Първата снимка е направена на 25.08.2019. Последната е от 17.03.2021.

# 284
Биб, благодаря Simple Smile Първата снимка е направена на 25.08.2019. Последната е от 17.03.2021.

G&B - къде мога да видя твоята трансформация?

Общи условия

Активация на акаунт