Тренировки в домашни условия - 110

• 36 132
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Нона това е програмата
https://samihossny.samcart.com/products/40-day-abs-plan
Обикновенно правя корем 2 пъти седмично сега, са малко повече. Не съм разглеждала много програмата, защото едва в Понеделник я започнах но мисля, че са 5 тренировки седмично. С различни бройки, съдържание, вид.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:55 от biology girl55

# 376
YGA, впечатляващ прогрес, наистина! Супер! Beers

И аз приключих за днес.
Направих малка тренировка за вътрешно бедро. Първо на Клои с по 2кг маншет на всеки крак.
https://www.youtube.com/watch?v=EUruBzhv7Kk
След това 5х20 абдукция с текстилен ластик.
И oще вътрешно бедро с Боховците без допълнителна тежест.
https://www.youtube.com/watch?v=GLf-NNHK8I4

Сутринта тичах, следобяд правих йога за таз и гръден кош.
А сега ще си четааааа. Two Hearts

# 377
YGA, прекрасна промяна!

Приключих с предизвикателството на Шон и Амоила. 4 Weeks of the Prep + 6 Weeks of the Work е хубава програма. Оставям си я в списъка за програми да пробвам от начало до край. Ох, и до програмата на Тони все не стигам ...  От понеделник започвам MBF - Ризова, според теб (при наличие на време) удачно ли е да се комбинира в един ден долна част + кардио; в друг ден горна част + кардио? Трябва да започна да бягам и се опитвам да си наредя програмата.

Dez, кога ти е пролетният или следващият маратон?

Весели почивни дни и слънчева пролетна ваканция на учениците и техните родители!

# 378
Нона това е програмата
https://samihossny.samcart.com/products/40-day-abs-plan
Обикновенно правя корем 2 пъти седмично сега, са малко повече. Не съм разглеждала много програмата, защото едва в Понеделник я започнах но мисля, че са 5 тренировки седмично. С различни бройки, съдържание, вид.
Това обяснява защо не откривах предизвикателството. Това е друг Сами. Аз си мислех, че става дума за Sami Clarke.
За днес - lift, upper body от втора седмица на 10 rounds. Единствено коремът малко ме разочарова, но аз доста го тренирам напоследък, а в тренировката са под 4 минути корем, и то основно горна част на коремната стена, която при мен е най-силна.

# 379
Привет, успях да изчета пропуснатата почти една тема най-накрая. Видях, че е имало малко целулитени драми,  но и явно доста впечатляващи снимки. Успях да видя Пънк и YGA. Страхотни тела, на които им личи сериозната работа.
 Барба, феноменален километраж за един месец! (Оф топик, но кои са крими сериалите, които препоръчваш?)

Аз се движа по ХиЧ, обаче много ми е скучна програмата, хора. 😔 На трета седмица съм, но се насилвам да тренирам. А не е като да не са добри тренировките. Като ги направя и се чувствам добре. Но нещо ми се струва манджа с грозде малко и се опасявам, че няма да имам никакъв прогрес, а си я карам, колкото да се отчитам пред себе си, че съм тренирала. Отъм и Саги са с различен подход и имат някои попадения в отделни тренировки. Първоначално трябваше да му свикна на Саги, но признавам, че има интересни идеи (например power lifting, което не бях правила досега). Но сякаш нито един от двамата не се е разгърнал изцяло - на Саги са му орязали weight lifting-a, на Отъм са й хаотични нещата. Няма една тренировка досега, в която да усетя да съм тренирала дадена част от тялото до откат. Е, верно, български клек има в почти всяка тренировка. И не мога да вдигна тежестите, а са някакви средни. Допълнително, за всяка тренировка вадя степ, топка, ластик, закачам джаджи на вратата. Абе явно ме мързи...
Минаваха ми мисли да започна 10 rounds, защото и аз Джоел го харесвам много. Опасенията там са ми да не е много кардио и подскачане. Не съм във форма за това в момента. Нещо вдигам висок пулс понякога от нищо.
Ще чакам отзиви и за МБФ. Чета, че и там се скача, но има и добро вдигане на тежести.

Имах и други неща да коментирам на езика, но така накуп всичко ме се изплъзна. Взех си тежести за крака и един доста як ластик за врата като отвориха магазините тук, че не се знае кога пак ще ги затворят. Другата придобивка, която рязко ми подобри удоволствието по време на тренировка, са едни bluetooth слушалки. Много обичам да има такива дивайси, които да улесняват живота. Мога да тренирам вече и когато около мен спят. А и като се наложи да сменям тежести, натискам просто слушалката за пауза и отивам да врътна гирите, няма нужда да търся play/stop на телевизор/таблет и не губя време.

А да, ще го видя този серум на Койтерхоф, въпреки че не съм много редовна с мазането.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 23:54 от D_ana

# 380
  • София
Продължавам по програма  с Joanna Soh и добавям 30 Day Fat Burn Workouts(BeFiT). Малко ми е по-лекичка като програма (8-Week Home Workout to Lose Weight & Tone Up!), но пък е разнообразна и с различни тренировки и гостуващи треньори. Ще я съкратя и няма да повтарям седмиците, но се чудя дали да я продължавам или нещо по -високоинтензивно да подхвана.
През миналата седмица правех освен сутрин  и допълнително вечер по още нещо - най веч HIIT и когато мога и йога. Пробвах Сидни ден 1 от TRANSCEND, но не ми допадна- много напади - най-омразни са ми. Отделно нямам толкова големи тежести. Трябваше да комбинирам да държа по 2 гири наведнъж, което не е много удобно, за да докарам над  5 килограма. Иначе е много приятна треньорка. Може би трябва да пробвам някоя друга тренировка.
Попадна ми обаче на една програма във vk, която много ми допадна  Extreme Burn 14 Day Challenge   на Mike Donavanik.
D_ana, мерси за споделеното за ХиЧ.

# 381
Вчера бяхме на зъболекар с дребната и трябваше да наваксвам с работата, затова останах с едни навъртени 8км за деня и до там. Днес доволно се размазах с тази кръгова. Правих я с 5кг гири.
01.04 8km
02.04 40 MIN INTENSE FAT BURNING HIIT CIRCUIT w/ DUMBBELLS | FULL BODY Workout - https://www.youtube.com/watch?v=Cyb3QWlFF9Q

Сега съвсем сериозно, но според мен старите снимки помагат, за да видим собственото си тяло в даден по-ранен етап. Така имаме реална представа за нашите физически данни. Добре е да можем да направим ретроспекция, защото тя е част от бъдещите ни планове за промяна.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 01:14 от ~Биб~

# 382
Dez, кога ти е пролетният или следващият маратон?

Sprinkles, нa 9.05. ще тичам виртуалното WIngs for life докато ме хване колата.
https://www.wingsforlifeworldrun.com/en
Кварталният полумаратон е на 16.05., но не вярвам да се състои. Мерките са тежки все още при нас, и въпреки че се говори за пускане на децата на училище май месец, едва ли ще има състезания.

Биб, напълно права си за снимките. Гледах мои тези дни, и съм втрещена как е възможно такова нещо. На едни и същи килограми,, съвсем друг човек. Виждала съм снимки в нета, но да видиш себе си е стряскащо.

Завиждам на ваксинираните. В Чехия се чака ред по ЕГН, и моят ще е не по-рано от септември като гледам. Тогава е любимия ми вече Кладенски маратон, и му се надявам.

Реших в понеделник да започна Епик 2 на Керълайн. Мисля, че ще се комбинира добре със тичане. Понеделник ми е ден за крака, така че ще заменя нейната първа кардио тренировка с моето тичане, и започвам с Трен.2.
Ще махна 200тата клека до състезанието, и ще наблегна на йогата.
Йога предизвикателството ми остава, с Ащанга всеки ден.

Успешен ден, момичета!

# 383
Добро утро, момичета.
Не спах добре тази нощ, първо се събудих в два, после в пет, имах някаква странна болка в краката от колената надолу и прасеца. Като тежина, незнам..., плюс че съм станах с главоболие и ниско кръвно.
Разтворих си един магнезий и две дози кафе. Май днес ще се отдам на почивка.
Нещо за настроение.
😁

# 384
Добро утро, момичета.
Не спах добре тази нощ, първо се събудих в два, после в пет, имах някаква странна болка в краката от колената надолу и прасеца. Като тежина, незнам..., плюс че съм станах с главоболие и ниско кръвно.
Разтворих си един магнезий и две дози кафе. Май днес ще се отдам на почивка.
Нещо за настроение.
😁

Nona, лоша работа това с главоболието и ниското кръвно, години съм ги борила. Внимавай с кафето и пий много, ама много вода, защото кафето дехидратира. В началото ти става по-добре от кофеина, но после ефектът е обратен. Аз установих, че в такива случаи много ми помага вода и електролити /имам сега прахчета на Yamamoto/, но всякакви от аптеката като Бодихидрин например вършат работа. Предпазват от дехидратация, освежават и регулират кръвното.

Днес и аз ще почивам след 5 поредни сутрини с трен. Вероятно ще направим някоя дъъъълга разходка с ММ.

# 385
Пилатес от 21DFX real time. Продължава да не ме кефи.

# 386
Здравейте, сладурки!
Лелеййй Би, утрепа и рибата и коня, и мивките изкърти бе човек с тази висока талия, и пола тип моливче Heart Eyes
Агентката преди време се беше публикувала в една такава фантасмагорична визия с такава поличка. Hug
Мнооого харесвам дами с тесни ханшове, аз съм от късметлийките с широките, но като е стегнато дупето и двата варианта са красиви Blush
Бях позагърбила тренировките към месец време, че когато дойде време за приключването на фин.година...настроението ми отива на кино, обхваща ме едно притеснение, кога ли ще го метна това удоволствие на някой друг, почти съм навила едни близки счетоводителки..., /аз съм малко от тези дето много изискват и на непознат няма да го поверя/, та да видим, стискайте ми палци Blush
Вчера мноооого мързеланската направих ръце с Хедър, днес вече по-в час отново с нея ей това за корем, много ми допадна, тук бяха събрани едни от любимите ми упражения за корем: https://www.youtube.com/watch?v=1V64QSE-96Y
Вдъхновявам се от онези от вас с ограничения калориен прием, пу, пу да не ми мине котка път, да успея да посваля малко, че ей го на ..щъркелите дойдоха, дръвчетата цъфнаха ииии като хвърлим палтата ....ей там вече трябва да сме изрядни, че хич не обичам да не се чувствам добре в себе си Blush
Усмихнати, спортни и изпълнени с много щастливи моменти почивни дни Hug

# 387
  • Там където
D_ana, изобщо не е трудно кардио 10 rounds. Тренировката отлита неусетно, натоварва, но в никакъв случай като монотонно кардио или някаква бясна табата. Няма да вдигнеш пулса. Пробвай за всеки случай една тренировка и виж как ти влияе.

Звездичка, ами толкова му е корема на Джоел- колкото да не е без хич Wink Аз винаги си добавям някаква друга тренировка за корем след неговата.

Искрица, супер ме изкефи твоят пост с чашата Simple SmileWink Wink

Аз тази седмица приключвам с направена 3-та седмица от 10 rounds +1 групова боди пъмп и една групова табата днес. От утре мисля да почвам седмица 4 и докъдето я докарам, че и аз не разбрах как, ама пак ме затресе ПМС и очаквам МЦ по някое време другата седмица Simple Smile

# 388
Барб, давай йога предизвикателство с мен. По малко с Боховците (страхотна е) всеки ден, и ще видиш колко бързо стават чудесата.
Дез, приемам. Hug Много съм скарана със йога или дори малко повечко стречинг, не обичам, но очевидно моментът е назрял. Не знам дали ще правя всеки ден, но определено ще се опитвам да е възможно най-често, понеже изобщо не отделям време за това, а на теория знам, че е спортно престъпление. Днес например си бях заредила това видео на боховците, обаче след като се освестих от 60-минутното интервално гребане, отидох в кухнята и започнах да си правя салата. Joy Вече беше готова, когато се усетих, че щях и йога да правя, тотално изключих. Обратно купата в хладилника и го направих. Много приятно беше всъщност! Имам въпрос за йогата: относно тренировките с упражнения ми е ясно защо трябва постоянно да се сменят и да има разнообразие, но как е с йогата? Може ли първоначално да си харесам някое 20-30 минутно видео и да го въртя, докато се почувствам ок с движенията или е хубаво да сменям повече?

За последните три дни си отчитам направени БР1, БР2 и гребане вместо кардиото. И също - не, че открих Америка, но си припомних къде се намира. В четвъртък с БР1 започнах без сериозна загрявка, направих само тази от видеото на Джилиан и бях тотално дърво, сила нямах и т.н., а фитбит гривната ми изобщо не ми е отчела тренировка в този ден:)))) Вчера загрях с 2000 метра гребане и след това правих БР2. Съвсем друга история - и като себеусещане, и като показатели.

D_ana, за крими сериалите
Скрит текст:
Като казах за серийни убийци, имах предвид разни документални серии. Joy
Иначе от игралните сериали много рядко истински ми допада нещо. Имам толкова много, зарязани на 1-2 епизод, че направо сега ми е бяло петно какво всъщност съм успяла да гледам... Lupin, за който спомена Спринкълс, е СУПЕР симпатичен и вече го бях гледала със сина ми, който също е фен! ♥ Иначе сега се сещам за Dirty John, който ми беше интересен - не толкова класическо крими, колкото манипулативен. Първият сезон е малко по-банален и сладникав, но историята от втория сезон е по-силна.

# 389
Никакво време не ми остава да се отчета Simple Smile
Значи тази тренировъчна седмица:
1.LITE - Pyramid Pump Lower Body
2.LITE - Strong Body Stacked Sets: Upper
3. 1 час бягане навън
4.STS Total Body разделена на две, половината сутринта, половината вечерта - това е днес
5.Утре ще е  STS Shock Cardio HIIT 30-30.
6.LITE - PHA 2
7.Почивка

Общи условия

Активация на акаунт