Тренировки в домашни условия - 110

• 36 116
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Ako ще говорим за тела за мен Anely Kebfit, Chloe Swain, Larisa Dgarza имат уникални тела.

# 421
Тееенкс Ани Kissing Heart
За днес ski conditioning workout с блендърите ,страхотен HIIT Heart
https://www.youtube.com/watch?v=pKnP88kWTKA
Сиднито пусна първата тренировка от новата програма ШРЕД-утре я подкарвам ...

# 422
Да, Дез, същата. Тя боли специално за такива упражнения.

O, супер! Добре че сподели! Flowers Hibiscus
Ще го направя след малко. Ужасно съм любопитна, и ми се прави Пилатес.
Влязох, за да се отчета с Каролинка и 2ден от Епик 2.
Страхотна фигура има тази жена! Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=tn0s_dk-t2I&list=PLhu1QCKrfg … aE8AQ&index=4
Много ми хареса, добре тренирах, но без да се изтощя, и Пилатес ще ми влезе добре.

Сутринта тичах.

# 423
Ako ще говорим за тела за мен Anely Kebfit, Chloe Swain, Larisa Dgarza имат уникални тела.
Стана ми интересно и ги гугълнах всичките, защото имената им нищо не ми говорят...

Anely Kebfit

Chloe Swain

Larisa Dgarza (Larissa De La Garza)

Да, Дез, същата. Тя боли специално за такива упражнения.
Любимата Линда Simple Smile Тя се разведе и мислеше и да ребрандира май...
Тя е перфектната, ПЕРФЕКТНАТА тренерка, когато децата спят. Много тихо може да ти вземе здравето без да събуди никой, макар, че се пъшка от зор Grinning Имаше едни серии по 100 повторения от всяко упражнение, още ги помня с ужас!

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 16:18 от Agent Provocateur

# 424
  • 1st floor
А коя беше онази...май полякиня, която наричахме преди сто години в темата Тихия убиец? Помни ли я някой? Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 06:23 от НеПоКоРнА

# 425
Любимката на Звезди? Simple Smile

Ewa Chodakowska

# 426
  • Бургас/Пз
Иеее, любимката на Звезди е страхотна!
Благодаря за Линда, нямах идея за нея, ще пробвам нещо, мисля, че ще ми допадне Simple Smile
Дези, и аз много харесвам тренираното тяло на Каролин. Много се чудя дали приема някакви добавки и какви по-точно.

И аз като Агент си признавам, че те бях ги чувала трите мацки и надникнах н инстаграм. За мен лично нито една от трите няма фит тяло, че даже да едната се зачудих дали изобщо тренира такъв ужасен брич на задника си има. И като цяло това с големи д....та, които изглеждат неестествено не ме кефи.

Ако ще е сочно д...то предпочитам това на Катя Усманова, като не е в подготовка за сцена Simple Smile

Аз нямам какво да отчитам. Мъчи ме зъб. Вчера пропуснах заради него, а днес заради зъболекаря, който ме тормози 2 часа. Поне и двата дни имам по 10000 крачки.
Утре съм се наточила за Сидни

# 427
И аз прегедах набързо девойките. Втората определено изглежда различно на снимки, на които позира и на видеата, когато тренира. Други мацки следвам и харесвам аз.
Планирам да започна с новата програма на Сидни днес.
Ани, дано мине бързо и да не те мъчи.

Редактирам да допълня. Тази мацка харесвам. Мина през две бременнности, позитивна е, не крие сланинки и стрии. Надъхваща е доста. Поне за мен.
https://instagram.com/emilyskyefit?igshid=4mrdb17ava8h

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:40 от G&B

# 428
Абе изглеждат доста по добре от доста хора, имат и големи дупета. Мен такива тела ми харесват, не твърде изчистени, тип буути😁.Вкусове всякакви.
От българките Криси Танчева и Валерия Стоянова имят добри тела.

# 429
  • Бургас/София
Вчера отчитам ден 33, дупе фаза 2 с Отъм, а днес - 1 часова бар тренировка с Coach Kel.
Показаните дами са много далеч от моята идея за добре изглеждащо тяло. Моите фаворитки са моделите на VS - Изабел Гулар, Джозефин Скривър, а от фитнес мацките - Памела Рейф.

# 430
Тренировките на Линда са уникални. Както съм споменавала, съм невероятен фен на Сидни от две години и няколко месеца,  но имaм проблеми с колената и не мога да правя нито напади, нито клекове. По тази причина, когато Сидни има тренировка за крака с тежести, аз правя с Линда. В началото не можех да ги завърша, почивах си, по едно време се бях отказала от нея, но в крайна сметка си казах, че щом ми е трудно, значи съм на прав път. Та с две ръце я препоръчвам за любителите на предизвикателствата. И не се подвеждайте, че е тренировка тип пилатес, изключително тежки и изтощителни са (за мен).

# 431
Аз също харесвам едри мадами, но от прекаляване със задник и напомпани бедра някои зорлем се докарват на късокраки и си развалят пропорциите. Иначе портретните кадри на задните им части си ги бива, така е.

# 432
  • В страната на мечтите
Тез трите показаните мацки и аз не ги харесвам, много са им напомпани задниците. Всеки с вкуса си.

След два дни почивка (събота само разтягане, неделя съвсем нищо), отчитам днес ден 1 от SHRED на Сидни. Със смесени чувства съм, много клекове и напади, пък на мен явно колената са ми слаби... Ще я погледна таз Линда, аз пилатес много обичам Simple Smile

# 433
  • Някъде там
Добро утро.
Загубих се няколко дни, но ви следя и чета редовни.
За днес по план ден 1 крачета от програмата ми (изготвена от Рори)

Пиша от велото в момента. Имам още 10 минути(общо 20)
И на мен не ми харесват тези три "фит" мацки, едната е доста едричка Blush.
Тялото което най много харесвам е на  Усманова.

# 434
Здравейте,
Позагубих се и аз малко, но ми беше трудна миналата седмица. Ново работно място, далеч от вкъщи (т.е трябваше да натъкмя транспорта), а и смяната на времето минава отрази ужасно.  Днес успях да стана по-рано (надявам се утре още по!) и да направя Игнайт ден 26, дупе. 30 минути, клекове, румънска тяга, мостове, а накрая една минута пожарен кран. Запалиха ми се задните части.
Аз харесвам тела като на Юлияна от Boho Beautiful.

Общи условия

Активация на акаунт