Тренировки в домашни условия - 110

• 36 119
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Духче пак ще влезнеш във форма. Просто трябва време докато се наместят хормоните. Ти си тренирай, спазвай си хранителен режим и ще се получат нещата. Имай вяра. Недоспиване, хормони... всичко това влияе.
Аз видях в темата страхотни мацки - всичките да не изброявам. И да не съм чула да се оплаквате.
Последните две седмици тренирах с Джаки и Джилиан някакви комбинации си правех. Днес за първи път правих пирамидалната за горна част на Джаки. Викам си в началото, че хич няма да се натоваря ама да да ама не. Едвам довърших и накраяв взех съвсем малките гири от по 1.5 кг. После направих и един абс на Хедър. Та съм доволна за днес. Мисля предстоящата седмица да редувам долна и горна част.

# 406
Ахмммм, точно тези снимчици помня, Агентче! HugHeart EyesSunglasses
Няма да коментирам повече!!! Думите са излишни!!!

# 407
Вчера почивах днес, бях доста заета съшо, но успях да направя една бърза тренировка.
45 минути степер
Клек около 16 серии първите 8 бяха до 65 кг, вторите 8 до 70,бройките от 5до 8
Военна преса 9 серии бройките по 6-7 до 30 кг.
Лицеви опори 5х6 с5 кг диск
Клек 10 серии х10 бройки с 40 кг.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 22:26 от biology girl55

# 408
Днес ми беше ден за почивка, така че отчитам само разходки в дъжда и кратка тренировка за корем с Клоуи. Тренировката ми хареса. Достатъчно е разнообразна и натоварва мускулите, без да е особено изтощителна.
https://youtu.be/AvWVYgzH_f4
П.п. Агент, не е спешно. Просто ми беше интересно.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 10:00 от zvezdi4ka14

# 409
Мързелувам последните няколко дни. Днес 11км разходка с приятели.

Страхотни снимки видях. Много сте мотивиращи всички 💜

# 410
За днес отчитам първо дълга разходка с колело, преди да е завалял във вторник сняг. 🥶 Уж ходихме да гласуваме, но се оказа мисия невъзможна с тези опашки, така че продължихме с колелата.
След това Чизел аджилити, което за незапознатите си е кардио в стил Отъм с по едноминутни интервали. След това пробвах една 20 минутна тренировка на Каролин Гирван за външно и вътрешно бедро с тежести на глезените. Не ме впечатли и затова не давам линк. Тук поне не може да стъпи на малкия пръст на Линда. И имаше известен момент на скатаване между упражненията, както и Звезди отбеляза.
Беси беше направила страхотно тяло след ХиЧ, като се отвори дума за тела. А като се отвори дума за Беси, къде се загуби тя?
Звезди, линкът е към Сидни бонус 1. Сигурна съм, че и тя е добра, де.

# 411
. След това пробвах една 20 минутна тренировка на Каролин Гирван за външно и вътрешно бедро с тежести на глезените. Не ме впечатли и затова не давам линк. Тук поне не може да стъпи на малкия пръст на Линда. И имаше известен момент на скатаване между упражненията, както и Звезди отбеляза.

D_ana, коя Линда, тази ли?
Barlates Body Blitz?
https://www.youtube.com/watch?v=u0C40UigORA

# 412
. След това пробвах една 20 минутна тренировка на Каролин Гирван за външно и вътрешно бедро с тежести на глезените. Не ме впечатли и затова не давам линк. Тук поне не може да стъпи на малкия пръст на Линда. И имаше известен момент на скатаване между упражненията, както и Звезди отбеляза.

D_ana, коя Линда, тази ли?
Barlates Body Blitz?
https://www.youtube.com/watch?v=u0C40UigORA
Благодаря за линкчето, аз точно такива упражнения харесвам без уреди и с леки гирички😊 Да зарадвам дамите, сега ползвам 2кг.🤣 още свиквам(за пръв път в живота ползвам гири) и съм си подготвила 4кг.
Страхотни снимки качвате, какви резултати само!
Аз ще ви покажа моето "цел" тяло. Имам същата структура, искам малко да заслабна да стегна дупето и 11 line abs(които мацката няма), толкова 😉

За сега успешно махнах 4-5 см от дупе, 6 см от талия, 4см от нисък корем, и по 4 см от бедрата. До морето се надявам и да смъкна поне 2кг. Целулита гаден също се поразкара. Сега на 162 см съм 60 кг. Преди да забременея бях 51-2 кг , тъкмо смъкнах до 56 и ето ти локдаун. Този път реших, че няма просто да отслабвам, а ще се стягам!
Еми това, досадих ви с числа ! Flowers Bouquet
Радвам се, че ви намерих страше  стимул сте, когато ме домързи Animal Smile Cat

# 413
И аз искам такова тяло! Вчера правих горна част и приключих Трансенда за втори път.Сегс ще чакам новата програма на Сидни да излезе ,май утре.

# 414
Беси беше направила страхотно тяло след ХиЧ, като се отвори дума за тела. А като се отвори дума за Беси, къде се загуби тя?
Звезди, линкът е към Сидни бонус 1. Сигурна съм, че и тя е добра, де.
Дана, редактирах  се. Това беше съботната тренировка.
Беси и на мен ми липсва.

# 415
  • Бургас/Пз
И аз искам такова тяло! Вчера правих горна част и приключих Трансенда за втори път.Сегс ще чакам новата програма на Сидни да излезе ,май утре.
Твоето е по-хубаво 😘

# 416
Благодаря на всички за окуражаващите думи!
Неделя реших да си направя почивка (след тренировки всеки ден от понеделник до събота) - имах разни семейни неща за правене, а и бях с някаква мускулна треска на рамене и бедра. По план ми се пада следваща тренировка 60 мин крака с корем и не исках да я подхващам без да имам пълни сили за нея.
Обикновено тренирам сутрин преди работа, но днес имах излизане служебно. Довечера ще е, ето я: https://www.youtube.com/watch?v=wz0GRLYqXFM&list=PLE5lGVrS3V … wPpu&index=39

Хубав ден от мен!

# 417
Днес и утре съм почивка и тренирах сутринта по рано.
50 минути стълби с 2 кг тежести на глезените. И ден 8 от програмата на Сами за корем.
По късно ще направя една тре ировка акцент тягИ, набиране и гребане, най вероятно в супер серии.

# 418
Да, Дез, същата. Тя боли специално за такива упражнения.

# 419

Благодаря за линкчето, аз точно такива упражнения харесвам без уреди и с леки гирички😊 Да зарадвам дамите, сега ползвам 2кг.🤣 още свиквам(за пръв път в живота ползвам гири) и съм си подготвила 4кг.
Страхотни снимки качвате, какви резултати само!
Аз ще ви покажа моето "цел" тяло. Имам същата структура, искам малко да заслабна да стегна дупето и 11 line abs(които мацката няма), толкова 😉

За сега успешно махнах 4-5 см от дупе, 6 см от талия, 4см от нисък корем, и по 4 см от бедрата. До морето се надявам и да смъкна поне 2кг. Целулита гаден също се поразкара. Сега на 162 см съм 60 кг. Преди да забременея бях 51-2 кг , тъкмо смъкнах до 56 и ето ти локдаун. Този път реших, че няма просто да отслабвам, а ще се стягам!
Еми това, досадих ви с числа ! Flowers Bouquet
Радвам се, че ви намерих страше  стимул сте, когато ме домързи Animal Smile Cat

Ето за това има и много различни мнения по въпроса, как да се тренира. Аз имах такова тяло без да тренирам и си хапвах като мъж. Но за мен това е прекалено отпуснато, с 4ки обаче може да се постигне...Wink  Давай Hamsti!

Общи условия

Активация на акаунт