Тренировки в домашни условия - 110

• 36 074
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Хайде G&B да излезе пред строя и да си признае с колко кляка! Явно не е нужно да се. припада под щангата, за да изглеждаш чудесно. Beers

Снимка на моята приятелка няма да пускам, че не може, но тя не кляка с тежко изобщо. И е идеална.

И стига с тези задници, нямате ли малко гордост. Задницата ли е вашата визитка. WTF!

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 17:45 от Dez

# 496
Dez 💜, явявам се пред строя. Клякам най-много с два дъмбела * 7кг. Имаме лостове вкъщи и доста тежести, но както многократно писах не искам да си отглеждам нещо, което е достатъчно голямо. Февруари правих по 250-300 клякания на ден за благотворителна кауза, но основно насочени към вътрешната част на бедрата.
По този повод днес ще правя това:
https://www.instagram.com/p/CDefOtcD3hK/?igshid=romwl8v8gkpg

Харесвам я доста Кортни, засичали сме се на живо и имаме общи познати. Харесвам тялото й. Тренира само вкъщи от повече от година, преборила е хранително разстройство и е много позитивна (понякога шумна 😂). Едно нещо не ми допада, но то е друга тема.

# 497
G&B има ген!
Ерго може да не трепери над всеки грам протеин и над всеки паунд желЕзо Wink

И стига с тези задници, нямате ли малко гордост. Задницата ли е вашата визитка. WTF!
Well, то фитнес мацките най-често нямат цици, гонейки ниските подкожни, та освен задници и кореми (и силикон) с какво друго да се хвалим в спортната тема. Можем да си извадим дипломите или да сравним мъжете си де, щото не всяка тича маратон, а трябва да има некво фратернитЕ и егалитЕ все пак Grinning

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 18:11 от Agent Provocateur

# 498
Нищо лошо с хваленето, но чутовни напъни и изпотрошаване на време в гонене на задник като кифла ми се струва  незряло.
В тази тема тренираме за много неща, без да изкукуригваме по последния врясък на модата. Същите Бейсикас са били йога ентусиасти 'га беше модно, после Боди Пъмп излезе на мода, и така.
Всеки с интересите си.
На мен още в унито ми казаха, че работя против себе си, защото като ехм, "елитна компаньонка" съм щяла да си докарам добър доход.
По- скоро бих ритнала Пешо в гръдния кош, отколкото да клякям като откачена заради фетиш, който моите мъже нямат.
Мен си ме харесват и на +5 и на -5. Що да се напрягам и да си образувам нерви.
Гледам си хобитата и тренирам за здраве. Спя супер, не ме боли гърба....всичко е 6.

# 499
Нищо лошо с хваленето, но чутовни напъни и изпотрошаване на време в гонене на задник като кифла ми се струва  незряло.
Всеки с интересите си.
Какъв си ми Скорпион, Дез Simple Smile Никаква компаньонка никога не може да излезе от теб, много си ми чепата Grinning

Всеки с интересите и с фазите си Simple Smile не можем всички да сме на една и съща страница, твърде скучно би било! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 19:02 от Agent Provocateur

# 500
  • 1st floor

Какъв си ми Скорпион, Дез Simple Smile Никаква компаньонка никога не може да излезе от теб, много си ми чепата Grinning

Joy Joy Joy
Ще ме уморите!

# 501
  • Пловдив

Joy Joy Joy
Ще ме уморите!
А ти вместо да гледаш сеир, вземи да се отчетеш, ааааа 😀
Аз по проблемите не взимам отношение, че съм вече многооо над нещата, ще видим до кога. 😅
Отчитам Кор 2 от MBF, седмица 2. Имам още 1 и заключвам и тази седмица, остава последната. После ще видим.
Лека вечер!

# 502
Аз не го взимам  съвсем сериозно де,  кикотя си се тук, надрусана със зелен чай. Може и да е прозвучало много рязко, знам ли.
Толкова задачи имам, че ако трябва И физическа квалификация да гоня, по-добре се гръмна. Аз искам и да се забавлявам в този живот.
Пък добре се пласирах, въпреки липсата на феноменални физически данни. Stuck Out TongueBeers

# 503
Ахахахахаха Люба, момиче хахаха пишеш как си над нещата, аз съм вирнала крак връз крак на масата с чаша вино и ти чета отчета за кОр и ...хайай пиши кор и да си ходиме Joy Joy Joy
Ако бях простачка, щях да кажа нещо за дупе, гъз и мъже ама не съм. Ентелигентна съм. С 80 ДО и тежести от по 5 кила и ластици кво хубаво дупе бях отгледала ...ся кво отглеждам не знам, само се надявам да не стане задник Joy

# 504
Аз да се запиша за вчера с 20 минути йога и след това 30 минути на пътечката. Краката ми треперят цял ден 😆.
Днес мислех да почивам, но най-вероятно ще направя abs and core ден 3 от Epic Beginner, че ми залипсваха такъв тип упражнения.

# 505
  • Бургас/Пз
Оххх, смея се с глас 🤣🤣🤣
За мен няма разлика дали си говорим зо упражнения за корем, бицепс или задник. Значи за корем не е, а за задник е кифленско.... И защо... От кога това да искаш да имаш хубав, стегнат и кръгъл задник прави една жена кифла... И дори да е така.... По-добре да съм кифла с готин задник, отколкото кроасан с увиснал. 😆😆😆

Днес ден 4 от Шред на Сидни беше cardio + arms https://youtu.be/NkLHV5xjwc4  Кардиото беше скачане на въже през две упражнения. Съзнателно го пропусках и правех клекове само с ластик. Продължих с тренировка за рамене но Каролин от новата й програма https://youtu.be/4AbbhmfcNEc. Определено ми хареса. Правих я само с 4кг гири, но пак усетих добро натоварване.

# 506
Дупето си мускул, като всеки друг. Аз като нямам цици и кво да напъвам да гърди, да си акцентирам на "подутините". Но пък и хубав оформен крак с отпуснато дупе си е като на свинче-звънче! Joy

# 507
Да подчиниш мисловния си процес и всички усилия, да се вторачваш под лупа в тялото си, за мен е кифленско, да.
Happy? Пък нека съм кроасан, макар с неувиснал задник. Stuck Out Tongue Innocent

За днес Ащанга йога и тичане. Hands Muscle

# 508
Dez, тези без деца и ангажименти може и да могат. Ама останалите се радваме на каквото може ...Joy

# 509
Dez, тези без деца и ангажименти може и да могат. Ама останалите се радваме на каквото може ...Joy
А баш! Аз като една новопокръстена майка дето помни кво е да не си майка потвърждавам
Начи от вас по никое време ми се доядоха кифли и кроасани.

Общи условия

Активация на акаунт