Тренировки в домашни условия - 110

• 36 072
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас/Пз
Да подчиниш мисловния си процес и всички усилия, да се вторачваш под лупа в тялото си, за мен е кифленско, да.
Happy? Пък нека съм кроасан, макар с неувиснал задник. Stuck Out Tongue Innocent
Дез, наистина ли го твърдиш и мислиш за някоя от пишещите тук. 🥺🥺🥺 Точно ти да го напишеш, дето си се вторачила в едни 5кг... И уж твърдии, че с +5 - 5 е все тая, но стремежът ти е към - 5.
Извинявам се на останалите момичета в темата, ако нещо съм прекалила с кифленското си поведение. Обещавам няма да се повтори 🤭

# 511
Дез и си права и не си. Ти имаш много хубаво тяло, спортистка си. За някои който не се чувства добре в тялото си нещата седят различно.
Отделно смятам, че в живота на една жена има етапи.
За момента намирам време за тренировки, харесва ми, Бог знае кято забременея и рода може да стана 100 кг тогава ще ми пука за други неща предполагам. Имам приятелки които родиха, забременяха 2 бяга състезателки по бикини фитнес, разбирай визия за която доста жени си мечтаят, и двете качиха доста кг. В момента нямат нито време, нито желание да тренират както преди. Та да имах предвид всеки е залитал по нещо, за всичко си има време.

# 512
Всъщност истината е по средата, тежести определено стимулират растежа, но ако някой си мисли, че веднъж седмично, ще има желаното дупе като по кляка 3 ки с 200 кг, малко се лъже. Колкото по често интензивно се товари глутеса, толкова по расте. Аз имам познати които тренират с килограми, които аз може би ще вдигам с другия си живот, но разликата ми е задните вериги и въобще краката е от земята до небето..
.
От тук тръгна всичко.
Който иска и може, нека си купи зала, и нека работи по въпроса, щом е охотен, и му е важно.
Нека приоритизира.

Ани, ами аз съм си кюфте, какво да ме прави човек. Свалям 5, качвам 5, но си обичам тичането, и няма да го спра само защото качвам от него. Гоня си кефа, ям, и ми е добре.

Залите не работят от 5.10. Хората умират. Колега почина внезапно миналата седмица, мой набор. Мир на праха му.
Сега разбрахте ли за какво, аджеба говоря!

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 21:38 от Dez

# 513
Коментара ми беше като допълнение към поста на Пънк, че ако клякаш с мн кг не д гаранция, че ще имаш резултати визуално. Споделих й при мен какво работи, saмо за дам съвет на Ани
Това, че тренирам и да кажем наблягам на глутеуса, не значи че съм кифла.
За момента имам възможност да тренирам така, ще го правя докато мога

# 514
Аз си мисля, че тези големи дупета в момента са мода и много от инфлуенсърите и известните личности имат обработка на снимките си, и всъщност на живо изобщо не изглеждат така.

# 515
Такива тежести не са възможни в домашни условия.
Така че не разбирам как тази дискусия се случи тук.
Преместете си 200кг щанги където трябва.

# 516
Възможни са, покрай пандемията а и преди нея доста хора инвестираха в тежести и оборудване. Щом си, си у вас ако ще и 500 кг да имаш пак си тренираш в домашни условия.

# 517
Вчера и аз научих за поредното погребение, след което поревах за живите и отидох да си направя тренировката, защото спортът си е вид ескейпизъм и стрес регулатор.

# 518
Агент, Дези, съболезнования.
Иначе тук си е тема за тренировки. Нормално е да се споменават обеми, тежести и килограми.
За днес - тренировка за горна част и корем с непозната за мен треньорка-Селамар. Тренировката ми хареса. Напомни ми малко джилиън, не като стил или визия, а защото беше включила упражнения, комбиниращи различни мускулни групи за поддържане на пулса.
Апропо днес попаднах на статия за джилиън, която твърди, че 2 часа седмично са достатъчно. Чак се замислих дали не претренирам:stuck_out_tongue_winking_eye:.
https://youtu.be/tojHQD91Ra4
https://www.insider.com/jillian-michaels-slows-aging-healthy-die … hours-week-2021-4

# 519
Вероятно са достатъчно 2 часа седмично, но предшествани от години тренировки, режим, хранене и липса на стрес.

# 520
Дез Hug и Агент...

Апропо днес попаднах на статия за джилиън, която твърди, че 2 часа седмично са достатъчно. Чак се замислих дали не претренирам:stuck_out_tongue_winking_eye:.
https://youtu.be/tojHQD91Ra4
https://www.insider.com/jillian-michaels-slows-aging-healthy-die … hours-week-2021-4
Никога не ѝ бях отваряла инстаграма, разгледах сега. Аз нали съм на записите от 2012 в момента (Body Revolution), странно ми е как си е променила устните. Прическата ѝ обаче е жестока и много ѝ отива. Heart Eyes Като цяло изглежда много добре.
Тя още в първия епизод на BR го рецитира това, че "всеки може да отдели 30 минути на ден". Това натъртване на вместването в 30 мин изобщо е важна част от нейния маркетинг и тя работи върху тази формула. Хубава статия.
"Once you are in maintenance mode and you have control over your nutrition it's much easier to stay in shape." - Еххх...

# 521
  • В страната на мечтите
Аз нямам време да участвам в дискусиите, че нещо много стресово ми идват тея дни и ми се очертава и изненадващо пътуване в рамките на месец, когато идея нямам кога и как и дали изобщо ще мога да тренирам...
Вчера и днес ШРЕД ден 3 и 4,като днес добавих и 10мин на Памела за корем. Еми не мога просто! Много ми е трудно като не говори, аз упражнения ли да правя или да си кривя врата да се дзверя в екрана с какво ще продължи, след като ѝ изписука таймера?! Пълна глупост. Какво ще ми препоръчате кратичко за корем, което да не е като нямо кино?

# 522
Какво ще ми препоръчате кратичко за корем, което да не е като нямо кино?

Искаш ли да опиташ това, LIL? Този инструктор има много хубава йога програма (The Ultimate Yogi, която между другото са я заснели в студио Бояна), където тренировката за корем я помня като чудна, но не я откривам на Ютюб...  ако не я намеря ще я кача някъде. Сега разбирам, че е направил и нова - Level Up 108 Program, ще я прегледам задължително. Но и това е кратко и читаво.

И това:

Tова също:

Aaa, ето го, за това си мислех:

Духче, за твоя гръб:

В деня след тренировка със или без тежести за Инстаграмско дупе това идва много добре:

А тези yin yoga клипове са просто страхотни, когато си пребит от умора и нерви, но искаш да направиш нещо хубаво за себе, различно от това да изпиеш всичкото Италианско просеко в щата и да изядеш производството на шоколад на Швейцария за годината.

PS Е, не мога да постна yoga related post без да включа нашият всенароден любимец! The one and Only Vitas!

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 03:29 от Agent Provocateur

# 523
Мн мн благодаря. Ще пробвам още днес - утре. Аз съм ти безкрайно благодарна и за Юлиана от Бохо (нали така й е името?) Онзи ден страшно много ме болеше в една точка в ляво и направих нейна йога за кръста - ми след час два съвсем премина болката.
Пс
тази година загубих поне двама човека, които обичам, а е едва началото на април. И то не от ковид. Така че Дез, Агенте, разбирам

# 524
  • Някъде по Дунава
Добро утро. За тази седмица отчитам седмица 5 с Хедър, но нещо взе да ми омръзва. Ще си помисля дали да продължа с 6 седмица или друга програма да избера. Между другото килограмите и мерките леко тръгнаха надолу.

Общи условия

Активация на акаунт