Тренировки в домашни условия - 110

• 36 077
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Съболезнования на тези от вас, които са изгубили обичани хора!

Снощи направих тази https://www.youtube.com/watch?v=rOf4tRtuvyA&list=PLGrNEQBGjk … dex=1&t=1764s тренировка на Сидни, едно защото не ми остава време да разгледам и да си избера програма и второ защото исках да видя дали тя ще ми допадне като треньор. А и ми беше ден за горна част. Ами разбрах защо всички толкова я харесвате, наистина е страхотна, много зареждаща. Хареса ми. Програмите и къде ги има, в youtube или си има сайт? Добавих и едни 15 мин. корем с Клои Тинг и 20 мин. колело.

Агент, чудесен подбор си направила, както винаги.

# 526
Аз нищо не разбрах от спора честно казано, в крайна сметка нали всички това казаха, че не е нужно да имаш 500 кила тежести за хубаво дупе...
Жените, които са вторачени в задниците си за да угодят на някой мъж, си слагат импланти, не спортуват с тежести сакън да не им порастне бицепса като на мъж и въобще Дези, жените, които визираш ги няма тук. Явно си им насъбрала, но просто тук аз не виждам такива кифли.
Глутеуса е мускул като всеки друг, нормално е при жени, които работят седнали, майки са, бременности, килограми да е по-проблемен и да търсят решение... на някои им е проблемен трицепса или корема, тах да ги нарочим ли за кифли вторачени във външния си вид.
Вчера правих STS Cardio Core Circuit
Днес LITE Strong Body Stacked Sets: Lower

# 527
Аз съм вторачена в задника си, защото това е единственото, което си харесвам... Sweat Smile
Шегата настрана, и двата вида момичета съм виждала - уж тренират с тежко, а дупе няма; тренират със собствено тегло и най-много ластици, а дупето е супер. Тук според мен се намесва вече ген, папане според целите, и особено активация на мускула. Връзката мисъл-мускул е адски важна според мен при тренировките, недоумявам, когато видя някой да обикаля по уредите и да си цъка телефона. За у дома важи същото.

# 528
Днес тренирах за последен, пети път тази седмица. Крака с акцент дупе, разбира се Grinning
Ех, тези дупета... Не съм си представяла, че ще дойде време, в което "Малееее, какъв задник си отпрала!" ще бъде комплимент Joy
Сега сериозно - и аз съм от тези, които му обръщат специално внимание. Не за друго, ами по отношение на външността имах два комплекса - суперздравите, но криви зъби и абсолютно плоското дупе. Зъбите ги оправих, там е лесно - пари, болка, търпение и за 2-3 седмици си като нова. С другото обачеее.... над 20 години тренирам и все същото. То не беше аеробика, каланетика, Синди Крауфорд, тае бо, Джилиън ... каквото се сетите. И нищо.
Като хванах железата, нещата драстично се промениха. Смешно е, но на 48 имам по-хубаво дупе и по-хубава стойка като цяло от онази 25-годишна кльощава женичка, която виждам на старите снимки.
Та... това ми е на мен каузата с дупето. Пък и като започнах здраво да го тренирам, кръстът просто спря да ме боли. Ей-така, спря. Е, суетна съм, визията също ми допада. Сега, въобще не е нещо "уааау" (както би казала Силвена Роу), но е много добре като за мен.

А дали съм кифла, не знам. Може би понякога. Усещам го по иронично вдигнатите вежди на някоя от щерките, когато се прехласна по нещо, което вероятно не отговаря на моята възраст и солидност на дама Козирог с отговорна работа.
При толкова много сериозност в нас и около нас всички имаме нужда от нашите малки кифленски забежки, за да пазим нормалността. Без значение дали са грижи за дупето, разлистването на Пинтерест в търсене на интересни комбинации на цветове и материи или очакването на куриера с поредната покупка, направена в момент на леко умопомрачение.
Ами това исках да споделя по този въпрос. Мъчно ми е за хората, които си отиват, ние също ще ги последваме един ден... но дотогава нека се обичаме - едни други и себе си. Защото животът е един. За всеки от нас.
Извинявайте за лиричните откровения. Прекрасен ден, момичета Kissing Heart

# 529
Днес съм нощна та, втора тренировка може и да няма.
От сутринта 40 мин пътека, клекове,военна преса. И
Ако има време, тренировка 2 ще бъде 30 мин стълби и клек, тяга, малко набирания.

# 530
  • Някъде там
Здравейте, днес оттчитам ден за крака. Тренировката продължи 50 минутки, сега съм велоергометъра,после ще правя коремче с Памела.
Взимам душ и тръгвам на обиколка в училищата да подавам заявления за  прием в първи клас.
Имам въпрос към вас, кое е по добре да избера да си взема кростренажор или пътека за бягане?

# 531
И аз работя за глутеус, разбира се. Всеки разумен човек се грижи за тялото си.
С това приключвам темата за крайностите.

Но за това не тренирам:

За днес съм предвидила двойна йога.

# 532
  • Някъде там
Dez, аз харесвам точно такова дупе каквото си показала.
Моето е сплескано и не го харесвам Grinning.
Има. Напредък след един месец тренировки минус 2 см от бедрата и пак не си ги харесвам и има още мазничко за изчистване.
От талията са близо - 5см.
И - 6 кг.
Показвам се, ще махна снимката по късно така, че моля да не ме цитирате.
Дъждец, надявам се вече да се чувстваш по добре.

Очаквам да помогнете и в избора на нов уред дали да е крос или пътека Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 15:07 от Искрица

# 533
Тези дни си мисля какво ще стане в дългосрочен план, ако имам много мазнини на корема, но си продължавам да правя упражнения за корем? Има ли някакъв шанс да се махнат тези мазнини с помощта на упражненията или ще си останат? И ако си останат, въпреки тях, мускулите дали се оформят? Извинявам се ако въпроса звучи странно 🤔.

Някой правил ли е cool sculpting? Търсих информация и четох преди време, но така и не ми стана ясно как точно се изхвърлят от организма замразените мастни клетки.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 11:17 от Calli

# 534
Моят опит сочи, че ще си стегнеш коремните мускули, но няма да се виждат, докато не свалиш мазнините по корема.

# 535
Тези дни си мисля какво ще стане в дългосрочен план, ако имам много мазнини на корема, но си продължавам да правя упражнения за корем? Има ли някакъв шанс да се махнат тези мазнини с помощта на упражненията или ще си останат? И ако си останат, въпреки тях, мускулите дали се оформят? Извинявам се ако въпроса звучи странно 🤔.

Оформянето на мускулите и топенето на мазнини са различни процеси. С редовни упражнения ще направите добра преса със стегнати и оформени мускули. Няма да стопите мазнините обаче. Те ще си останат и ще крият резултата от упражненията. Мазнини се махат с режим на хранене. До болка познато клише е, че корем се прави в кухнята. Продължавайте с упражненията, но обърнете сериозно внимание на диетата и резултатите ще дойдат.

# 536
Само ще допълня, че със сигурност ефектът ще е много благоприятен за цялостното ти тяло и усещане. Аз имам проблеми с кръста, които са не само в следствие на наднормено тегло, но и на отслабена коремна стена. Заради секциото все още не тренирам корем адекватно и респективно много ме боли долната част на кръста над дупето. Не всичко е само визия .
Агент, пробвах йогата, но на този етап ми е ужасно трудна, а и нямам толкова време
 Благодаря, че я споделя

# 537
  • В страната на мечтите
Агент, много благодаря! Отзивчива както винаги Hug
Ама що с мъж... Stuck Out Tongue Winking Eye Половинът е толкова ревнив, че кой знае какво ще си помисли като ме види да гледам някакъв пилугол и мускулест Joy

# 538
Искрице, в лицето си изпита и бледа, не знам на къде ще отслабваш повече, добре си ти казвам...трябва да тренираш и да ядеш за да качиш мускул, онази дупара от снимката на Дези не става с глад.

Дези, не ставаше дума за такива крайности ми се струва, ставаше дума за жени, които генетично са със слаби седалищни мускули, трудно качват, и че на тях им се налага да ги тренират повече от тези, които имат добър ген за дупе. А не, че някой се е вманиачил да направи 5 декара четирибуквие.

И аз приключвам с темата, защото виждам, че говорим за различни неща.

# 539
  • Бургас
Искрице, все едно себе си виждам на тази снимка Simple Smile С по -изразени крака и слабичка нагоре. Ами каквото -такова, аз за толкова време не открих как да смъкна само бедрата, без да съм изпита в лице. Сигурно има начин, ама за май не съм склонна на някакви много специални усилия.
Вчера правих Butt bible 3, което май Арсен пусна. Е, много се озорих и хич не смогвах да правя техния брой повторения, особено в началото. Добре ме натовари, но това препускане не ми харесва.
Взех си малко почивка от Синди и от миналата седмица правя 21 DFX, като един ден правя нещо за дупе. От 21 DFX правя тези от Deluxe , допълнителни разни също. Сега се оглеждам, вероятно ще си я направя 21 дена, както е заложено и пак Синди ще започна.

Общи условия

Активация на акаунт