Тренировки в домашни условия - 110

• 36 067
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Искрица мисля, че беше карала ковид сръвнително скоро, аз поне 2 месеца имах вид на болна. Искрице извини ме, ако греша, обаче мисля, че е много възможно още да не си напълно възстановена почивай повече. Показателите като хемоглобин, СУЕ, левкоцити, как са ти?
Много бледичка ми изглеждаш сякаш се претоварваш и гласуваш.
Извинавам се за отклонението, имам професионално изкривяване.

# 541
Много ми хареса публикацията на Vetrena!! Прекрасно изказано мнение в позитивен дух!! Hug

Ако бях на мястото на Искрица щях да си кажа едно голямо браво и да си купя нещо за награда. След това щях да си планирам добре следващите стъпки, хранене и тренировки и щях да спра да гоня цели отслабване, а да работя за мускул с периоди на възстановяване и повече релакс!!

Вчера отчитам BODYCOMBAT INVINCIBLE | Workout #14 с по 2кг. тежести на глезените + 5km бърз ход сутринта (до зъболекар и обратно).
Имам нов зъболекар, японка. Мила, учтива и докато се осъзная ми беше хакнала две упойки и 45мин. ме държа на стола. Измъкнах се рошава, с крива усмивка (заради упойката), намъкнах една маска по пътя към дома. Естествено всички по тротоара бягаха от мен!

Завърших деня с МЦ, така че днес ще бъде нещо лежерно и/или ако преценя с това, че да ми държи пара през почивните дни - https://www.youtube.com/watch?v=ZS1Q86V8fB0

# 542
  • Някъде там
biology girl, точно така, наскоро карах ковид и допълнително гладувам все още заради една гадна машина в устата(ескапндер) Още свивам с него и трудно се храня.

Бледичка съм и изпита в лицето, чак болно слаба изглеждам в лицето, аз като цяло съм си слаба в лицето и ми е изпити, но сега направо се е смалило.
Още не съм правила кръвни изследвания, другата седмица ще успея да стигна до лабораторията.

# 543
Нито за целулит, нито за задници може да си поговори човек с вас пространно и надълбоко Wink

Агент, много благодаря! Отзивчива както винаги Hug
Ама що с мъж... Stuck Out Tongue Winking Eye Половинът е толкова ревнив, че кой знае какво ще си помисли като ме види да гледам някакъв пилугол и мускулест Joy
Ооо, ама аз не знаех за това ограничение Grinning Grinning Grinning Ще си направя кафе и ще разгледам какви девойки съм запазила - макар, че този пич е и дърт и далеч от мускулест и във второто видео е със жена си. Имам няколко, които са по-лицеприятни, сега ще покажа Grinning

Майтапът настрана - ако имате швейцарска топка задължително опитайте това - класика от най-златната:

OK, OK, ето и една девойка, която би трябвало да е повече по вкуса  на милото. Но много внимавах да не е твърде хубава и секси Grinning
(онзи ден ММ си позволи да ме сравни с рускинята, с която сега тренирам и за малко се размина с една летяща пудовка Grinning )

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 16:13 от Agent Provocateur

# 544
Хехе, аз повече няма да се мъча, заявявам го най-официално, щото онова "дупенце" в цикламеното клинче си го имам по рождение, що ми трябваше над 20 години зор, то каланетики, диети, фитнеси, тай бо, домашни тренировки, че да си бягам аз от перфектната визия, която си я докарвах без грам тормоз и с пълноценната диетка на баба-банички, пържени филийки, яхнийки....ееееех, кога ли ще поумнея, че да си гледам спокойствието Blush
Мода, хора, мода и това си е, и въпрос на вкус, явно си имам даденостите, ама вкусът ми бяга нещо Joy

Относно хората, които си заминават без време от ковид и без ковид, всички сме тук за малко и какво по-хубаво да се обичаме, подкрепяме, и да си живеем щастливо докато сме гости на планетата Земя.

Спорни тренорвки, бъдете мнооого усмихнати и здравички! Heart Eyes

# 545
  • Там където
Ох, чета и мислех да не пиша, защото днес още не съм тренирала, ама ме уморихте от смях Simple Smile
Агент, тези господа и преди си ги качвала и съм си ги запазила- имам топка и това с топката е жива мъка.... А той човека така го прави сякаш е лежерна бабешка тренировка Simple Smile
Дива, и аз така- на старини да доживея да ми казват млади дами, че искат дупе като моето:)Simple SmileSimple Smile А аз що глад, и степ, и тае бо и к'во ли не съм му удряла белким намалее... Да живеят Джей Ло и Ким Кардашиян! Хубав ден и весел уикенд, дами:)

# 546
Нито за целулит, нито за задници може да си поговори човек с вас пространно и надълбоко Wink
Напротив, аз съм много доволна как си върви разговорът. В момента целият ми капитал, който притежавам под формата на задник, е намазан с лютивия крем на Kräuterhof и моментално стана много hot. 🔥 Инциативата е по идея на темата. Satisfied Преди това съм гребала, тренирала и пак гребала. Благодарение отново на темата се уча да гледам философски на нещата и да не се измъчвам от въпроси като "защо не съм се стопила вече?!". Обаче пак се скатах от йогата. Rolling Eyes За утре вече си я обещавам сериозно.

# 547
И аз съм с крема, че почивам днес и реших да си отделя повече време. Установих, че след гореща вана пари три пъти повече, поне. Сутрин след душ е почти приятно. Щях да тренирам сутринта, но го оставих за по-късно.

# 548
Смятам да пробвам всички йоги от поста на Агент, една по една в следващите дни.

Тичах кротко 12км в що годе пролетно време.

# 549
Dez, сигурно има жени, които искат дупе като на предния ти пост, лично мнение, повечето които работим с големи тежести се стремим към малко и стегнато дупе. Онова, пак според мен, е мното далече от спортна визия. Да ти кажа според мен такива дупета минват през фотошоп. Няма начин да изглеждат така на живо.

# 550
Абе и аз това се чудя, как е възможно толкова малка талия, на такъв широк ханш, това е огромна разлика, на живо не съм виждала такава жена. Такъв широк ханш съм виждала, но върви и с по широка талия и шкембенце обикновено. И аз си мисля, че е фотошоп.
Искрице, какво е това на зъбите...аз сложих брекети преди седмица (и аз имам комплекс заради криви зъби и най-накрая им дойде реда и на тях да ги оправя) и не можех твърде да дъвча, ама пак не отслабнах да ти кажа Smiley . Виж, не си дебела, нямаш излишни мазнини, хапвай си за да може да се възстановиш от вируса.
 life_is_love, Smile Моя мъж пък навремето се дразнеше като тренирах с Шон, хич не го харесва. Представям си ако пусна Джоел Sweat Smile ...не знам, не знам Sweat Smile

# 551
Vetrena, Дух - благодаря за отговорите. Не знам защо винаги съм си мислила, че с упражнения ще се махне този корем, но явно съм в голяма грешка, въпреки, че 10 години след първото раждане си стои още Sad.

Днес кантарът беше безмилостен, по-тежка от днес съм била само като бременна Sad. Явно ми е много зле храненето, щом само качвам въпреки всичките ми усилия.

И аз си поръчах анти-целулит нито кремче и го чакам Simple Smile.

Хубав уикенд на всички!

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 20:57 от Calli

# 552
Със сигурност с адекватни тренировки ще си помогнеш. Аз бях 105 килограма и стигнах до 57. В долната част имах т.нар "престилка" която с години усилен труд махнах. Е, сега всичко отиде по дяволите но... Пак ще го направя.
За днес отчитам 12 км ходене (общо за нея като крачки)

# 553
Със сигурност с адекватни тренировки ще си помогнеш. Аз бях 105 килограма и стигнах до 57. В долната част имах т.нар "престилка" която с години усилен труд махнах. Е, сега всичко отиде по дяволите но... Пак ще го направя.
За днес отчитам 12 км ходене (общо за нея като крачки)
Уау, голямо постижение! За колко време ги свали и предполагам комбинация от строг хранителен режим и спортуване?

# 554
За около 6 години.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 03:53 от Дух (:

Общи условия

Активация на акаунт