Тренировки в домашни условия - 110

• 36 066
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ти, че сподели! Това се казва човек с Воля и съм сигурна, че пак ще дойде този момент за теб (доколкото помня, сега имаш малко бебче и сигурно си на друга вълна).

# 556
Искрица, не видях снимките, но по въпроса ти: счита се, че кростренажор е по-добре, тъй като осигурява натоварване на повече мускулни групи.
Днес не ми върви много откъм тренировки. Първо, една тренировка на Керълайн за външно и вътрешно бедро, която не усетих много, въпреки че сложих някакви тежести на краката. След нея- тренировка за корем на 22х22, която усетих, но повече в рамо, отколкото в корем.
https://youtu.be/nab3Zv9G8qU
https://youtu.be/AQ43dMKCsVw

# 557
Звезди, точно тази на Каролин и аз не я бях усетила. Затова я сравних и с Линда.

По темата с дупетата и аз обичам да гледам тренирано дупе, почти колкото и тренирани бедра. Или както ММ обича да казва Why do I like legs? Because they go up and make an ass out of themselves. А покрай дискусията с претоварването на ставите, започвам и аз да си задавам въпроса колко му трябва на едно дупе или на едни крака да са стегнати и тренирани. Явно не много кг, а просто постоянство, ген и ранЪ. В моите аматьорски опити колкото и да съм качвала тежестите не съм забелязала да направя големи мускули, за съжаление.

Друго какво, какво... Не ми харесва Саги Калев. И най-вече не ми харесват приказките му, таргетиращи батки, и лошия му английски. Може би някой ден ще достигна това дзен състояние да не слушам какво ми говори треньорът. Но засега мисля, че е част от удоволствието да получаваш правилни напътствия и тренировката да е приятна за слушане. Колко пъти съм се улавяла да тренирам нахилена, просто защото ми е приятно какво чувам.

# 558
Абе и аз това се чудя, как е възможно толкова малка талия, на такъв широк ханш, това е огромна разлика, на живо не съм виждала такава жена. Такъв широк ханш съм виждала, но върви и с по широка талия и шкембенце обикновено. И аз си мисля, че е фотошоп.

Най-после някой ме разбра. Диспропорцията намирам за гротескна. Като микро талийка на културист и рязко разширяващ се латисимус дорси отгоре.
Но явно сме различни.

Искрица, поздравления за спортната визия!
Нищо не разбирам от пътеки, на крос тренажор не съм стъпвала, от машини не се интересувам, и не мога да помогна.

Дух, какво да ти кажа, евала за търпението и постоянството! Flowers Hibiscus Beers

Допивам кафето, и заминавам да пробвам йогите на Агентката.

# 559
Аз съм на ски от три дена и това ми е тренировката,направо се скапвам ,ама е сладка болка,не се оплаквам! 😂

# 560
  • Бургас/Пз
Аз съм на ски от три дена и това ми е тренировката,направо се скапвам ,ама е сладка болка,не се оплаквам! 😂
И си страхотна. 😘

Искрица, аз имам същия проблем с изпиването на лицето. Но откакто качих някой друг кг мускул и лицето ми е една идея по-добре. Поне не изглежда изпито. Мисля, че не трябва да сваляш повече кг-ми, а да наблегнеш на изграждането на мускулна маса. Това става не само с тренировки, а и с преглед на храната. С глад или недостатъчно хранене мускул не се прави.

Днес отчитам 10км с 5.3км/ч. Доволна съм, даже усещам мт в прасците. Отказах се от друга тренировка, че мц ме мъчи. Тренирах 4 поредни дни, та един ден ми се полага Simple Smile

# 561
И аз се отчитам с ден 8 на 21 DFX. И кратка разходка Simple Smile

# 562
От мен йога: Happy Hips с Травис, и още 30мин. с Юлиана.

Сутринта преподавах на втория синковец. И той започна с йогата.

# 563
  • В страната на мечтите
Yessss! Успях 6 от 6 тренировки със Сидни тази седмица, много се гордея със себе си! Утре ще почивам с разтягане, ако имам време ще пробвам и от йогите на Агента (за които отново благодаря Kissing Heart)

# 564
Мн мн благодаря. Ще пробвам още днес - утре. Аз съм ти безкрайно благодарна и за Юлиана от Бохо...
Помня как ги открих Боховците случайно преди 5 години, Дух - ровех си из Ютюб да си търся лежерна йога и познах плажа в Коста Рика, на който беше заснета нейната тренировка (където и аз съм правила йога, карала сърф, снимала и пила... последното най-вече!) Grinning

От същия плаж - снимките са мои...

Агент, тези господа и преди си ги качвала и съм си ги запазила- имам топка и това с топката е жива мъка.... А той човека така го прави сякаш е лежерна бабешка тренировка Simple Smile
Qaki, Adam Ford ми е единица мярка за коремна тренировка Simple Smile Ужасно го уважавам този човек!
В момента целият ми капитал, който притежавам под формата на задник, е намазан с лютивия крем на Kräuterhof и моментално стана много hot. 🔥 Инциативата е по идея на темата. Satisfied
Изплаках от смях Grinning Това е лафът на темата, Барб!!!

В моите аматьорски опити колкото и да съм качвала тежестите не съм забелязала да направя големи мускули, за съжаление...
... каза жената с крака на супермодел, след което на нас не ни остава нищо друго, освен да се гръмнем Grinning Данич - ти съвършена и без големи мускули!!! Hug

Я да ви разкажа каква функционална тренировка направих по неволя онзи ден. Та пробирам се с децата и гледам огромна купчина mulch, пльосната на драйвуея ни... ето така:

MM поръчал "само" 2 кубика... някакъв юнак го докарал и щедро му отсипал 3+ и ММ седи и се чеше там дето не го сърби и се чуди как с 2 кофи да го разхвърля из предния И задния ни двор.

Та ми дожаля, преоблякох се и се почна - с права лопата в кофите, после ги грабвам, нося в другия край на двора, изсипвам, разбира се, и той работи! След около 80 кофи половината куп още седеше, но моите мазоли бяха вече налице и имах извинение да пропусна финала на упражнението. ММ ме изкодоши, че из квартала не е трудно да се намери жена, която да вкарва тежък физически труд в името на красотата на двора си, но аз съм единствената луда, която го прави с червен маникюр, ФДТ, пудра, червило и Шанел 5.

... дори нямах мускулна треска в петък! Чувствам се много акомплишд носач на мълч! Grinning

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 14:59 от Agent Provocateur

# 565
Агент, само гледай да не му става навик.
За днес - тренировка за горна част с Керълайн, която вече съм правила. Изометрично и динамично натоварване на мускула. Хубава и добре натоварва като за 20 минути, ако се подберат добре тежестите спрямо нивото(тя си кара с едни и същи). Само гърдите са малко пренебрегнати, но няма да лъжа, че ми липсват минутите, евентуално прекарани в чатуранга.
https://youtu.be/UBPAek16pl4

# 566
За днес 20 мин степер.
Клек 3х5
Тяга 3х6
Набирания с тежест 3х до отказ
Раменна преса, разтваряне, въртолет, повдигане на диск пред тяло 4 кръга по 19 бройки с 2х7 кг
20 мин степер.
3х20 ритници с 2 кг тежести на бедрата

# 567
Много ме впечатли тази баба и я пускам. Вижда се и релеф.
https://m.dnevnik.bg/sport/2021/04/11/4196698_sus_sport_v_kruvta … ato_na_90_godini/

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 11:14 от zvezdi4ka14

# 568
Скри ми шапката тази японка! Браво на нея!

За днес почти 2 часа Ащанга йога с навеждания назад, и най-сетне Епик 2 Ден 2, който ми се падаше във вторник.
От утре продължавам по план с Епик 2, няма да пропускам.

# 569
  • София
Момичета, търся нещо различно, не знам дали ще ми помогнете.
Търся видео тренировки с продължителност 20- 30 мин макс за обездвижена по- възрастна жена.
Нещо като първи стъпки и повече за тонус, отколкото кардио или силови.
Нещо за старт и за живец....

Общи условия

Активация на акаунт