Тренировки в домашни условия - 110

• 36 057
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Търсете walking workouts, oт този тип
https://youtu.be/enYITYwvPAQ

# 571
Момичета, търся нещо различно, не знам дали ще ми помогнете.
Търся видео тренировки с продължителност 20- 30 мин макс за обездвижена по- възрастна жена.
Нещо като първи стъпки и повече за тонус, отколкото кардио или силови.
Нещо за старт и за живец....
Тук имаха специално за възрастни хора.
https://youtube.com/playlist?list=PLRCgg2aTq5NWjbav8TVXatCRijJlwuU0M

# 572
  • Бургас/Пз
HugАгент, сигурно и съседите си събрала да те гледат със зяпнала уста. Просто си предсавям как тия 80 кофи даже и не си ги усетила

Дана, много ми хареса за гена...постоянството и ранЪтЪ. Много точно казано.

Приключвам седмицата със 7 от 7 тренировки от Шред на Сидни. Днес направих ден 6 и добавих стречинга от ден 7. Признавам си обаче, че почти всички кардио упражнения ги модифицирам на такива с тежести. Днес ползвах 20кг лост и два дъмбела по 8кг. Усещам много по-голямо натоварване като ползвам тежести и правя примерно отпади, вместо да ги правя без тежести и с подскачане. Същото е и с клековете с подскачане, по-добре с щанга, отколкото със скок. и понеже Сидни ми действа много позитивно и затова си я гледам и слушам, дори и само за броенето да я ползвам пак ми се получава добре.
Тази седмица имам 3 пъти глутеус, 2 пъти горна част и едно бързо ходене и един стречинг. Въпреки МЦ се чувствам страхотно. Аааа, и един масаж за разкош Stuck Out Tongue Winking Eye

Другата семица ще е малко натоварена откъм работа и ангажименти и съм предвидила само 4 тренировки - 3 за долна и 1 за горна част, надявам се, че ще успея.

# 573
Вчера тичах навън един час. Днес направих Strong Body Stacked Sets: Upper + много косене на трева и двата дни.
Утре някакво кардио ще измисля и после почивка. Хубава вечер на всички Hug

# 574
1 час стълби.
Клек, тяга, лег 3 серии по 10,8,4 повторения.
Вечерта
Клек около 25 серии,военна преса 7серии

# 575
Хелоу ❤️ Леля се завърна от ските !Много съм доволна ,надградих доста с инструктор и безаварийно си джитках по червените писти вече .
Правихме си снимки и на една бях по потник и останах изумена каква рЪка съм направила чУек 💪 дето винаги са ми били слаби ръцете ,все са изоставали...много съм доволна ,сигурна съм ,че заслугата е на Сиднито ,която не се присъисква  и яко  помпа бицагите 🖤
Снимката:
Скрит текст:
Милото е два кг минус ,аз не защото изконсумирах всичкото въглехидрат и бира по кръчмите 🤣
Днес открихме сезона на колоезденето и отчитам 20 км Райд с фемилито  по горите .
Това е ,утре продължавам с Шред -а,горна част.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:33 от No_frame bitch

# 576
Тази седмица отчитам 4 дни бягане, йога и две тренировки от The Next Level. Харесвам го Тони, макар да е досаден. Остават ми точно два месеца до пътуването до България ( живот и здраве), май трябва да обърна повече внимание на храната 😉 Но как като обичам да хапвам и преди ден си поръчах нова книга с палестински рецепти 🤷‍♀️

Амоила ще има нова програма - 645 - излиза през лятото - 13 седмици, 6 дни на седмица, 45 минути на ден - ще я прегледам и вероятно есента/зимата ще я пробвам.

Ризова, ще правите ли МБФА?

Ноу Фрейм, завиждам за ските и се надявам следващият сезон да е нормален!

# 577
  • Стара Загора
Събота направихме кратка разходка до Сопотския водопад  с дребното. Е няма как да е повече с него. Поне този път не мрънка. Вчера си направих Горна част от пирамидалната на Джаки, корем с Хедър и Barre legs от 21 ДФ. Доволна съм. Мисля пирамидалната на Джаки да я завъртя още една седмица и за след това съм си харесала на Рори.

# 578
Момичета, никакво време нямам, ще се опитам довечера да пиша повече, днес отчитам 40 минути горна част със Сидни https://youtu.be/3fYiJiijhMI

# 579
  • 1st floor
И аз изимналата седмица едва намерих време за тренировки. В крайна сметка пак изостанах с едно БР за долна част, но ще го направя довечера. В някои от дните правех по две тренировки - силова +кардио, че хич иначе нямаше да мога да навксам. Тази седмица се очертава същата...

# 580
  • Там където
Привет на всички. Аз успях да направя само 2 тренировки от 10-те рунда, една табата и един боди пъмп от груповите миналата седмица заради МЦ. Нещо се чувствам ужасно уморена и не знам пролетна умора ли е, нещо не съм в ред или моментно състояние. Дано премине Simple Smile Тази седмица трябва да  довърша останалото от седм. 4 и може и от 5 да почна за да не изоставам.
Ноу Фрейм, супер си! Благородно завиждам за почивката.Така ми се ходи и на мен вече някъде, ама да видим кога...
Все се каня да питам и забравям- мисля,че Пепа и Дез имаха дъски за лицеви опори. Удобни ли са? По-добре ли е с тях? Заглеждах тези дни в един сайт и се чудя...То само дъска ми липсва при целия арсенал от фитнес аксесоари у нас, ама не пречи да има Simple Smile Simple SmileWink

# 581
Да, аз имам. Не заема място, две части са, които се подпъхват една в друга, съответно се разглобяват за една секунда. Всеки ден я ползвам, много съм доволна.

# 582
Отчитам за изминалата седмица
Начало на EPIC Heat Program
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPUcupe9O1IKpC_GhHuHW96r
Тази седмица се надявам да продължа по програмата.
Спорна и спортна семица на Всички!

# 583
Qaki, не съм аз с дъската, друг ще е.

За днес 60мин йога за псоаз, и 16км в парка. Заваля гъст сняг, и се прибрах мокра до кости и замръзнала.
Довечера Епик 2, Трен. 4.

# 584
Да започна и аз седмицата с по-ведро настроение от предишната.
Взех си мерки днес и имам -4 см от корем и -2см от талия. Предните мерки са от 26.02
Като килограми са само -1 или -2кг, но на фона на месеци застой направо се чувствам щастлива!!

Освен това и този път ни се размина. На дъщеря ми и изтече карантината и днес са на училище!
Даже вчера я замъкнах в гората да върви, а то мързела му с мързел ми изнася лекция че и бил десети ден карантина и не трябвало да излиза от къщи! Естествено, че не мина номер Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Общи условия

Активация на акаунт