Тренировки в домашни условия - 110

• 36 055
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Втора седмица завършвам с 4 тренировки седмично, целта за този месец ми е да успея да ги задържа, въпреки че ме наболва коляното.
5 мин разгряване, 10 мин корем, 40 мин гребане, 10 мин разтягане, трябва да понамаля малко, за да не ме предаде коляното. Може би ще намаля гребането с 10 -15 минути.

За старт на седмицата един уникален младеж - лошото момче на  балета

Скрит текст:

Скрит текст:

# 586
Отчитам сутрешна тренировка от 21 DFX и 7 часова разходка в парка Simple Smile
Наздраве от мен за моето 33 годишно аз Simple Smile посрещам рожденият си ден дебела и изключително щастлива Simple Smile)))

# 587
  • Някъде там
Днес съм почивка.
Три дни се спуквам от ядене, това не ми харесва, но се чувствам гладна и изтощена. Направо преяждам Sad
Не знам какъв е този глад който ме гони.

# 588
  • Бургас
Дух, Честит Рожден Ден! Радвам се за теб, че си щастлива и ти пожелавам това щастие да не те напуска никога. Наздраве!

Отчитам Ден 1 от Игнайт и оше 10 мин. корем. Направих някои от клековете, но без тежести, а други смених с упражнения които не натоварват коленете.
Момичета, мислите ли, че упражнения за врата биха могли да забавят отпускането на кожата там? Следя темата за естетичните корекции, но за сега не съм видяла някой да се е справил с отпускането на кожата на шията с този вид процедури и се замислих дали спорта би помогнал.

# 589
  • Бургас/Пз
Дух, честита да си! Винаги много щастлива и можеща да сбъдва мечтите си! 😘

Днес ден 8 Шред, на мястото на кардиото правех бицепс и трицепс Simple Smile.
Добавих и 10мин глутеус с ластик.

# 590
  • 1st floor
Дух, честит рожден ден! Такава щастлива те искаме, момиче! Hug

Отчитам БР4. Едва, едва...нещо нямам сили днес.

# 591
  • Някъде там
Дух, честит рожден ден.
Най - важното е да си щастлива!

# 592
Дух, честита и щастлива да си!
Отчитам 7км в затворено помещение и една Сидни

# 593
Чрд, Дух. Успехи във всички начинания и спокойно майчинство.
За днес - разочароващо лека 20-минутна тренировка за долна част с ластици от 22х22 + кратка тренировка в опора с Хедър(опората никога не разочарова, там на третата минута почвам да броя секундите).
https://youtu.be/l6i3X0AWBLI
https://youtu.be/m0cfOQA17t0

# 594
  • Някъде по Дунава
Честит рожден ден, Дух!
Аз днес успях да тренирам двуразово-сутринта силова, вечерта кардио.

# 595
Честит рожден ден, Духче! Hug Още много щастие и много любов ти желая!

Нямам много интересни отчети. Днес BR3 за първи понеделник, утре ще е BR4. Малко гребане вместо разгрявка, както и в кардио дните.
А, в събота имах повече време да се ровя из ютуб и седнах да си търся нова row along тренировка за разнообразие. Попаднах на разни записи на кросфитъри. Отказах се от разнообразието! Joy Ужасна техника, ужасно блъскане. Пичът от Dark Horse Rowing в едно видео много хубаво беше казал за "елипсата пред теб", а Камерън не говори по време на тренировките, освен малко преди или след това, но пък се вижда много добре "елипсата" в движенията му, понеже той кара много във вода. Та това исках да споделя - който търси тренировки из ютуб, да избягва crossfit rowing.

# 596
Браво, Дух, щастие, все така приповдигнато настроение и спокойно майчинство и тренировки!

Агент, ти просто ме изчервяваш. Хората ще си помислят нещо за мен. Искам обаче и аз така да съм мадама и в най-хамалските моменти.

Вчера се включих в лайв йогата на Витас за разнообразие от ХиЧ. Тя между другото като че ли е станала една идея по-поносима като трудност. Пак пуфтя и изобщо не мога да навлезна в това дишане, дето Дез така дзен го описва, и ми трепери душичката, но като че ли не е само за атлети. Даже миналия път самият той спомена, че някои са му писали, че практиката била станала лесна. Аз пък се радвам, че я направи малко по-достъпна. Беше насочена към мобилност на таза и днес определено си го усещам.

Днес се чудех пак какво да правя. По план беше Чизъл баланс с Отъм, но в последния момент направих долна част от МБФ. Ами хареса ми - готина музичка, базови упражнения. На пръв поглед лесно, но се почувствах тренирана. Та какво казвате за Мегън Дейвис? Нещо противоречиво ли има за нея?  На мен ми хареса момичето.
След нея пробавих един кръг от тази тренировка за задни части с тежести от Линда. За повече не ми стигнаха силите.
https://youtu.be/qzf9x8TtYTc

Би, поздравления за тези резултати! Такива разлики в сантиметрите са забележителни. Радвам се, че пак сте минали между капките.

# 597
Честита да си, Духче, радвай се на здраве, любов и топлота ❤

Аз отчитам трети пореден ден без тренировка. Не се беше случвало отдавна. В събота и неделя пътувахме по работа, върнахме се късно и тази сутрин просто не можах да стана в 6. Утре обаче захващам четиридневна серия, а през уикенда отново следва пътуване и принудителна почивка от тренировките. Добре поне, че имам някакъв физически труд там. Довършваме си апартамента на морето и съм много развълнувана от идеята да прекарваме много време в хоум офис там, да тренирам на открито, да правя сутрешни кросове по брега и т.н. 😍

# 598
Дух, честита да си! Пожелавам ти една много положителна година и след година да се похвалиш, че си постигнала целите си! 

Дана, на мен също ми хареса тренировката от МБФ, даже бях тръгнала да правя програмата, но после реших да пробвам Тони. За 30-минутна тренировка ми хареса.  Ризова може да се изкаже по-компетентно, те вече приключват първата част.

Днес сутринта правих една тренировка от 30 Day Breakaway - нямах много време и ми трябваше нещо кратко, Хареса ми. Изобщо при мен в последните 2-3 седмици е манджа с грозде откъм тренировки, защото бягането ми е приоритет и другите тренировки ги нагласям според време и настроение.

# 599
  • В страната на мечтите
Честит рожден ден, Дух! Все така щастлива да си!

Аз също съм на Шред ден 8 днес, без модификации... Зор си беше, но някак скучно ми дойде. Имам чувството, че само квадрицепси правя Confused

Общи условия

Активация на акаунт