Тренировки в домашни условия - 110

• 36 052
  • 753
  •   2
Отговори
# 600
Дана, ами то има доста за намаляване, затова Blush  Благодаря ти!! HugHeart

Духче, бъди здрава и щастлива винаги!!! Heart Hug

Отчет:
11.04 5km
12.04 Strength Supersets // Total Body Workout with Dumbbells, 7kg dumbbells - https://www.youtube.com/watch?v=ZS1Q86V8fB0

Agent, извинявам се, но така съм се смяла и припознала в описанието. Разликите са минимални в парфюма (Шанел Габриела при мен) и вида на материала. При нас беше тоскански мрамор, камъчета в торби от по 20кг.
Твърдя че голяма част от тях примъкнах и изсипах сама! Blush

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 11:05 от ~Биб~

# 601
  • Бургас/Пз
Аз също съм на Шред ден 8 днес, без модификации... Зор си беше, но някак скучно ми дойде. Имам чувството, че само квадрицепси правя Confused
Странно, че усещаш квадрицепсите повече. Вчера имаше доста напади, които  при мен удрят задното бедро и глутеуса. Като цяло и на мен ми беше зор, въпреки замененото кардио.  Simple Smile

# 602
Аз също съм на Шред ден 8 днес, без модификации... Зор си беше, но някак скучно ми дойде. Имам чувството, че само квадрицепси правя Confused
Странно, че усещаш квадрицепсите повече. Вчера имаше доста напади, които  при мен удрят задното бедро и глутеуса. Като цяло и на мен ми беше зор, въпреки замененото кардио.  Simple Smile

Хвърлих едно око на тази тренировка, истински killer е!! Много ми се иска да се предизвикам с нея.
Момичета, с какви тежести правите това чудо?

След три дни почивка днес естествено тренирах долна част, то какво друго Grinning
Сумо клек, отпади, хип тръст, румънска тяга с дъмбели, обратни екстензии с тежести на глезените, абдуктор с ластик. Завърших със суперсерия от 2 упражнения за корем.
Утре се пада гръб и рамо.

# 603
Благодаря за хубавите пожелания Simple Smile Да се връщат към вас.

# 604
  • Пловдив
Хай!
Духче, ЧРД, жива, здрава и все по-щастлива да си! И бебко да слушка и папка, и мъжко, и те така 💋
Вчера последна долна част от  MBF. Днес корем с маалко повеп кардио.
Ами на мен МБФ ми харесва и то много. Точно защото са бзови упражнения, но са комбинирани малко различно, уж изометрично, и многото повторения мен ме устройват супер. И пулса вдигам, и имам МТ всеки път, макар и да нямам възможност да вдигам тежеститв, както тя препоръчва. Иначе, Звезди да каже какво я притеснява в мацката, до колкото разбрах нещо се е скарала с някоя болна фенка по някаква тема, но дали за тази програма или по принцип, не каза.
Спринки, да, ще правим MBFA, погледнах, не ми се видя кой знае колко по-различно и с по-изчанчени упражнения от МБФ-то. А до сега това е единствената програма, в която мъжльо не мрънка изобщо, и гък не е казал, та няма как да пропусна мир още 3 седмици. Защото иначе е мъка и се караме и изобщо ужас. И той усеща тренировките, и има МТ, хем нямаме големи тежести, но просто този тип упражнения успяват да се изпълняват правилно, което пък си е най-важно.
Аз лично се радвам, че я пробвах. После може и на Сидни да минем, ама като гледам тренировките са й до 50 минути, което няма как да стане, та ще видя, има време. Може и Чизъл да правим пак, макар и да ми омръзна, честно казано. Не ми се прави Шон повече, колкото и да е ефективен при мен, примързява ме и това е. 😅😅😅
Непо, много си щъкала уикенда и за това ти е изморено. 😀
Лек ден на всички!

# 605
Доста хора сте на Шред, както виждам. Никой ли не прави Епик 2?
Да взема да се преориентирам тогава, и без това една нейна програма направих, и си харесах нови упражнения в нея.
Харесва ми и как говори.
Довечера Шред 1 за проба. Ще пиша.

# 606
Момичета, какво е MBF и MBFA, направо линк ако може....
Вчера нямах време за бягане навън, за това направих STS Shock Cardio HIIT 30-30 вечерта в 9, че е само 28 минути...
Днес почивам от тренировки.
Дух, да си жива и здрава! Hug

# 607
  • Бургас/Пз
Дез, има повечко кардио в Шред.. Епик я харесвам, правих няколко тренировки, но Сидни ми е по-готина и ми харесва озвучаването.

# 608
Арсен, Muscle Burns Fat & Muscle Burns Fat Advanced:

MBF
https://yadi.sk/d/v9-KYDexzhgPag?w=1

MBFA
https://yadi.sk/d/VO4IYZx6xSPYJQ?w=1

Обсъждахме Шон и макар да няма ентусиазъм за него, ето една пробна тренировка от новата му програма - https://disk.yandex.ru/i/7yHgvSF17QCd2g

645 определено звучи "заманчиво"

# 609
  • Там където
ЧРД, Дух Simple Smile Жива и здрава и всички около теб да слушат! От един от твоите постове се подсетих за 90 дневната диета- последно я правих преди 10 години Simple Smile Почнах я от събота, защото нито мога да изчислявам макроси и калории, нито да стоя само на протеин... От събота досега съм -1кг. Да видим до края Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 13:08 от Qaki

# 610
Тренировка 1 45 мин степер, 20 минути тренировка за дупе, корем
Тренировка 2 45 мин пътека под наклон

# 611
ЧРД, Дух! Цяла година в здраве и мир със себе си!

Agent, извинявам се, но така съм се смяла и припознала в описанието. Разликите са минимални в парфюма (Шанел Габриела при мен) и вида на материала. При нас беше тоскански мрамор, камъчета в торби от по 20кг.
Твърдя че голяма част от тях примъкнах и изсипах сама! Blush
Абе знам си аз, че само девойки на място сме се събрали тук - дори тежкият физически труд го обръщаме във форма на изкуство, тренировка и наслада за сетивата на съседите Grinning Grinning Grinning  Разбира се, че ще се смееш, Би Wink

Нали мога да продължа да досаждам със тренировки за задни части или ви писна окончателно Wink

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 20:43 от Agent Provocateur

# 612
Агент 😁 никак не си досадна. Аз попринцип вече знам кои упражнения ми действат най добре и кой не. Но човек винаги има начин да се обогати.Глутеус екстанзиите са ми от любимите  упражнение за дупе.

# 613
Агент 😁 никак не си досадна... човек винаги има начин да се обогати.

От тази жена може много, много да се научи - и за формата и за стратегия на тренировките! Все пак Ерин Стърн е 2x Ms. Figure Olympia § 14x IFBB Champion.

Например:
"Come to the gym with me as I train to grow my glutes. This is day 1 of my split - heavy glutes and legs. I'll typically train glutes 3 times per week, and will do one low reps heavy day, one medium reps medium weights day, and one day of high rep body weight workouts. This hits fast twitch, slow twitch and muscle metabolites, ensuring glutes gains!"

И още:

И Брет Кoнтрерас в подкрепа на горното:
"If you want to maximize your glute development, then I encourage you to utilize my "Rule Of Thirds" in your training. When you design programs for yourself or your clients, you want around a third of your exercises to be vertical in vector, one third to be horizontal, and one third lateral/rotary. In addition, around a third of your sets should be heavy in the 1-5 repetition range, a third should be moderate in the 6-15 repetition range, and a third should be light in the 16-30 repetition range (and sometimes all the way up to 100). You also want to make sure that you're not performing every set to failure; around a third of your sets should be taken to absolute muscle failure, one third a couple repetitions shy of failure, and a third nowhere close to failure (like 10 repetitions shy)."

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 19:03 от Agent Provocateur

# 614
Агент много полезно, благодаря!❤️
Днес цяло тяло ,ШРЕД ,45 мин .
Акумулира се умора е тялото ми от ските и колоезденето и утре ще почивам. със стреч.
Днес ми пуснаха оферта 40 % намаление от My protein и си напазарувах доволно за около 100евро ,някъде ....взех си протеини два вида,глутамин, Л карнитин, инозитол и някакви други неща ....доволна  съм...

Общи условия

Активация на акаунт