Тренировки в домашни условия - 110

• 36 051
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Агент, страхотно много ти благодаря. Ерин е невероятна. И всичко, което казва със сигурност го е изпробвала не само върху себе си, а и върху хора, с които тя тренира.
Всичко прочетох, гледах, пак четох. И сега разбирам, че лятото съм била на абсолютно прав път и затова имах такива бързи резултати. За моето тяло това, което тя казва за редуването на тежко, средно, леко работи на 100%.

Днес 4 упражнения за глутеус:
Клек 4*20 с 22кг
Тяга с прави крака 4*30 с 22кг
Сумо клек 4*20 с 20кг
Хип тръст 4*30 с 22кг.
Бицепс/трицепс 3 супер серии.
Завърших с 30 мин ден 9 Шред - направо ми взе здравето. Тренировката е основно за издръжливост, а мен хич ме няма, когато едно и също нещо трябва да го повтарям 2-3 минути. С голямо пъшкане и охкане и доста по-бавно от нейното темпо, но го завърших.
А колко бях гладна след тренировката не е истина.

# 616
  • В страната на мечтите
Ани, напълно те подкрепям за Шред ден 9, и на мен ми взе здравето, наистина са 30мин само, но качествени Simple Smile Аз допълних с още 30мин кардио без тежести от стара нейна тренировка и съм доволна.
https://youtu.be/CR4X4XwlA_c

Агента е неизчерпаем източник на полезна информация, адмирации за усилията Heart

# 617
Много умора ми се е насъбрала. Гадното е, че е умора от работа а не от приключения Hug Kissing Heart
За днес кардио: HIGH INTENSITY CARDIO KICKBOXING HIIT MUSIC Workout 40min

Чакам козирога да поръча лежанка и дъмбели, за да му ги лепна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
Би, дано скоро може да отдъхнеш.🤗
Спринкълс, Люба, мерси за отзивите за МБФ.
Днес продължих с ден втори, кардио и корем. Лекички тренировки са, но накрая добър калораж горя и са ми приятни. Меган като визия много ми харесва и за разнообразие е естествена и няма пъпеши отпред, което го намирам за свежо.
Попаднах на един хибрид от МБФ и 10 раундс.
https://drive.google.com/file/d/1YY_htmDgMX7N0Vd_etfSWFanI9_JX6OH/view

# 619
Здравейте. Записвам се за вчера и днес тренировки с гирички на Caroline. Имам и нови, по-тежки гирички, но ми разказаха играта, явно не съм за тях все още.

И един въпрос - когато правя chest press от легнало положение, ме заболя лявата ръка и рамото - нормално ли е това и ако е натоварване не трябва ли да е и от двете страни? И вчера с по-леките, и днес с по-тежките горички се случи.

Дух - честит рожден ден! Ти си младичка Simple Smile.

# 620
здравейте имам малко странен въпрос но! къде си заделяте и как по-точно всичката полезна информация за тренировки! в word документ ли .... искам по -организиано да почна да чета , но това къде да заделям все ме спира и отлага

# 621
Аз като цяло си съхранявам всякаква полезна информация в Гугъл Драйв, така имам достъп от различни устройства.

# 622
Привет, спортяги! Blush
Виждам, че едно Духче е празнувало рожденния си ден Честито, миличка, бъди все така позитивна и пълна с енергия за радост на мъжете вкъщи, и на всички близки край теб, много обич, много щастие , и постигнати успехи Heart Eyes Hug
Ехааа, Агентче какви дупета само Heart Eyes Благодаря и аз за инфото, и новите идеи! И една питанка Ерин каква националност е, че не можах да позная флага, с който започва клипчето?
Би, браво, мила, за чудесните резултати! Hug
Аз най-на края също мога да се похваля с първите свалени килограми, бях се отчаяла вече. Минах на стриктно кето, или както в Бг се нарича НВ-ВМХ, чувствам се прекрасно, въпреки че държа и калориите към 1300, или поне за сега докато видя по-убедителни резултати.
Така вече имам и по-висок стимул за тренировки, за днес по план цяло тяло с Хедър.

# 623
Днес 30 минути пътека под наклон, корем
Вечерта ще направя една балетна, защото няма да мога да стигна до залата.

# 624
  • София
Да взема да се отчета поне, че нямам време. Действам по календара на Joanna Soh, само че не повтарям седмиците, а само по един път извъртам тренировките. Тази седмица ми е последна и ще трябва да мисля какво да подхващам.
Честит рожден ден, Духче, на патерица.
Аз си организирам нещата в ексел основно, в букмарка на компютъра за разни линкове и в папки на компютъра  за програми, хранителни режими и др.

# 625
За днес мога да отчета Ден 9 на Shred със Сидни. 30 мин. кардио+abs. Признавам си, че не ми допадна особено. Не е за мен всичково това скачане, лягане, бързо преминаване от едно упражнение в друго. Направих тренировката с леки модификации, надявам се след работа да направя още нещо набързо.
Отворихме след третият локдаун и определено е доста стресово на работа. Имам нужда от повече движение (извън магазина), за да туширам негативните мисли и усещания.

# 626
Много благодаря за вниманието и хубавите думи момичета. Изключително ми е приятно сред вас.
Сутринта направих една спининг тренировка в група. После отивам на фризьор, защото е време зА промени. Ако успея ще направя и тренировката от 21 DFx

# 627
Днес 1 час кардио с любимата ми гребна тренировка. В последните няколко дни пулсът ми в покой се беше задържал на 54, а днес даже 53. Sparkling Heart Никога не съм имала такъв пулс в покой, въпреки че и преди си правех кардиото (където каквото има по програмите) и като цяло го обичам. За месец и половина съм свалила страшно много на см (само от талията -10, там мерих), но по дрехите усещам и другите обиколки. Обаче на кг още не успявам дори да закръгля на чисти -3, егати!!! Simple Smile)))))

# 628
Впечатляващи минуси споделяте, само така, дръжте фронта! Браво на всички!

Ехааа, Агентче какви дупета само Heart Eyes Благодаря и аз за инфото, и новите идеи! И една питанка Ерин каква националност е, че не можах да позная флага, с който започва клипчето?
Проста американка, Дивичке, от Флорида!

Erin Stern
Born   February 5, 1980 Tampa, Florida United States
Height   176 cm (5 ft 9 in) (5'8")
Weight   138lb (132lb contest)

PS Абе аз май само с рускини и американки ви тормозя Simple Smile Ще трябва да поразнообразя малко диетата на темата и да вкарам малко други националности и езици Wink

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:06 от Agent Provocateur

# 629
Пробвах Сидни Шред 1, и на половината се отказах. Не е за мен. Може останалите дни да са по-добри, но ме изгуби и ядоса.
Пуснах си след това Каролин ЕПик 2 трен. 4. Направих я, но не съм очарована.
Не знам какво ще правя утре, май ще си продължа както съм свикнала, защо да променям нещо, което явно има резултат....
Май ми харесва да имам сплитове, а тренировките за цяло тяло не ми допадат.

Ерин ми е любимка, феноменална фигура има!

Барб, страхотен резултат! Браво! Изгуби панетонето много бързо!
Сега аз боря един голям кнедлик и съм готова. Laughing
Скрит текст:
Lower back fat Scream

Общи условия

Активация на акаунт