Тренировки в домашни условия - 110

• 36 098
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Записвам се за темата Simple Smile Аз днес направих 1 час бягане в парка, редувах го с ходене, но пак е движение. Аз преди залитах много в силови тренировки, дори стигнах до гирички 5кг, но сега осъзнах, че това не е за мен, Прекалено много се изтощавам от много интензивни тренировки, често не можех да спя, изпитвах по-голям апетит. Сега тренирам основно когато имам желание с по-леки тренировки, дори най-често правя тази https://youtu.be/MwGPE0NaeDo много приятна и идеална за домашни условия.

# 631
Благодаря момичета за линковете за MFB Hug
Пробвах, но не е за мен...иначе треньорката ми допадна много...
Та LITE - Pyramid Pump - Lower Body направих днес.

# 632
Спринкълс, колко възрастен изглежда Шон в началото. Почти си пуснах pure cardio, за да се съвзема от шока. Иначе тренировката изглежда много лека, малко като програмата на леандро, която правех към края на бременността.
Люба, аз не съм се занимавала с трола(женски). Той търсеше мои публикации и пишеше злобни коментари под тях. А коментарът, който го беше подразнил, беше за clean week. Бях писала, бе мегън изглежда малко неуверена или нещо подобно. Беше й първата програма като водещ треньор.
За днес - full body of beginner epic на керълайн. Нищо начинаещо няма в тази тренировка, класически упражнения с тежести, като се редуват горна и долна част.Ако някой има само 30 минути и иска да тренира цяло тяло, е добър вариант. Липсва корем, но той е в отделна тренировка в тази програма.
https://youtu.be/nKzZLE6s1cs
П.п. кали, при изпълнението ли или след? По принцип не би трябвало да се натоварва много рамо. Може би неправилно се изпълнява, може да са големи тежестите, а може и да има някакво възпаление или друга контузия и просто да се влошава от упражнението. Има нещо като препаски за рамо(като за коляно и за глезен). Можеш да си вземеш нещо подобно. Затоплят и поддържат мястото.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 22:42 от zvezdi4ka14

# 633
zvezdichka14 - усетих го по време на правене на упражнението. Беше към края на тренировката и го отдадох на това, че вече бях доста изморена. На следващия ден пробвах с по-тежките гирички, и тогава още повече го усетих. Явно се претоварих, не може за 1 ден да мине, но нали мерак да пробвам новите гирички 😆.
Днес също има болка и ще правя или корем или на пътечката, не съм решила още. Вчера завърших вечерта с импровизирани танци 1 час свободен стил.

# 634
За днес.
40 минути пътека под наклон, кръг за дупара 3 пъти х20
Сумо тяга, абдуктор, абдуктор, бедрено сгъване
(40 кг, 80,100,30).Табата за корем.
Вечерта ще бъде клек, лежанка, супер серии за рамо и гръб, 20 минутки кардио.
Утре ми се пада почивен.
Засега съм много доволна от програмата, краката ми изглеждат значително по стегнати, а дупето расте(не че преди беше малко милото 😁)без да става на плужек. Корема също изглежда и се усеща значително по стегнат, много съм доволна от схемата на Сами, не че е вълшебна, трябва цялостно внимание към храната и въобще всичко. Но програмата е доста добре структурирана, и ако се прави стриктно си заслужава всяка стотинка. Горната ми част там няма кой знае каква промяна, но се усещам тонизирана там, което е и целта.

# 635
Biologygirl,коя програма на Сами си купила?

# 636
За корем, взех си я одавна но все не стигнах до нея.
https://samihossnytraining.com/lp/abs-plan.html.

# 637
Мерси,имам я Simple Smile

# 638
Агентче, благодаря за пояснението. Joy
За днес крака с Хедър, доста лежерно си беше, но приятно Blush
Хубав ден, момичета!

# 639
Набързо преди работа Ден 10 на Shred. 50 Мин. крака. Хареса ми, даже съжалих, че нямам време за още нещо, но ще е утре, когато почивам.

# 640
  • Бургас/Пз
Вчера и днес съм без тренировка. Има вероятност и утре да е така. Опитвам се да имам поне по 15000 крачки и 20 етажа. Имам мускулно треска на средното рамо и мислех само долна част до правя, но това е положението. Не съм от хората, които ще се приберат в 21ч и ще се метнат да тренират Simple Smile

# 641
Честит рожден ден на Духчето! Здраве и късмет!
Браво и на момичетата с минусите.
Аз последните две седмици не успявам да тренирам всеки ден. Трябваше да напасна новата работа, да си променя режима. Вече е съвсем друго, изобщо не успявам да се движа толкова, колкото преди.
За днес отчитам долна част с Линда, подпали ми дупето. Изобщо, нейните тренировки винаги са много интензивни, макар и че не се скача изобщо.
Усещам, че ми се разваля стойката, утре ще е йога някаква, да наместя малко гърба.

# 642
И днес почивам ,правих само разтягане на Сидни сутринта ,нещо умората от ските ми дойде в повече и усещам, че имам нужда от почивка .

# 643
Аз се прибрах в 9.40, наядох се като звяр - през деня бях и на зъболекар и бях премаляла от глад, след което в 10:50 реших да греба, направих си гребането и до 3 не успях да заспя... Днес съм истински звяр!

# 644
И аз съм в кюпа на уморените.
След зверски HIIT в парка сутринта, цял ден блуждая из къщи в просъница. Прекалих без да се усетя.
Отивам да лягам. Стара съм за такива изпълнения. 😛🤪

Общи условия

Активация на акаунт